Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa kad igram ozbiljno igram samo suportove tako da sve zavisi od kerija ali najviše volim da suportujem sa lionom, earth shakerom, elder titanom (mada ga nekad igram i kao kerija ali to samo ako se baš rano nafarmujem), ezalorom i lichom.
Igram i zevsa često ali zevsa igram kao midgame kerija sa soulringom, tranquil boots, agha, refresher, veil (ako nemaju jakog inicijatora), shivom i hartom. Može i par itema tu još jer se često proda soul ring pa se uzme bloodstone ali uglavnom sa svim ovim ionako ima dobru mana regeneraciju.
Znao sam da uzmem i orchid nekad kad imaju nekog problematičnog tenka pa da ga brzo ujebemo ili da vanšotam nekog int disablera
DOKLE ĆU JA DA OSTAJEM NA DNU STRANE
Daj da te dodam na stimu, dosta mi je gejmova sa 4 kerija i jednim tenkom
Inace, meni je mirana taj komfor heroj .. Imam 110;62... Drugi mi je heroj po uspjesnosti, prvi je pudz, ali imam manje % wina sa njim ..
Steam D2: Kitsune!
dodo sam te hehe
idem da spavam sad, pa igramo sutra valjda
ili jedan game ako nisi poceo
poceo si, cim ne prihvatas ... ae sutra
ja mislio da sam otiša da spavam tad. Ček saću da prihvatim pa igramo kad budem tu
Meni Pudge, SF, Medusa, Obsidian Destroyer, Zevs, Puck, Phantom Assasin, Pand Brewmaster, Centaur...
Nije te pitao koje heroje volis da igras ...
http://dotabuff.com/matches/634072580
17/2/25
bez jednog stila i sa samo jednim kripom uzetim u lane fazi.
Против тима који има 4 керија? Соу хардкор
mada moram pohvalit i dub-a za 7/7 sa vizažom iako tek drugi put igra sa njim
inače u vezi apdejta:
Fino, fino. Naročito ovo za zevsa koji će sad biti najjači counter za invi heroje
i u mom timu je bio snajper kojeg smo bejbisitovali pa što nije ima onakav skor? (+ stila je par puta)
A ti ako misliš da si gangsta dođi da igraš sa mnom 1 na 1. Ja mogu da oderem dendija sine. Plakao bi i molio da ga ne ubijem ali ja bih ga ipak ubio.,
Не мислим да сам гентста, ал није фора ни да се каче овакви гејмови
а што се тиче 1 на 1, може, све може
realno sranje gejm, ovim herojima treba 100k golda da nafarmuju, i sad ste ih vi kao oprali. ma pali :D
kačiću svaki gejm koji dobijem a dobijem svaki peti. Važi?
I ako nijesi gengsta nemoj da mi se javljaš nego idi igraj sa Dendijem i sličnim sisicama i pričajte kako vam je zakucalo i kako vam laguje dok vam pazl svršava po virtuelnom ponosu.