U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Da, to je ona partija poslije koje je dendijeva stara pajdomanskim glasićem zvala moju majku da joj kaže šta sam uradio. Morala žena da se izvinjava jebem li ga.
Ja sam u toj partiji bio ezalor inače. Oni su igrali sa pudžom i nevermorom i pokidali smo ih kao sisice
nikad nisam bio u partiji gde je kotao radio nesto korisno sem da daje manu :D
A kad sasatavi aganim pa ima vidno polje ka da je agent državne bezbjednosti?
Ili kad npr naga bači iluzije da pušaju jednu kulu a ezalor je dovuče sa portom na drugu.
Ili kad npr. arlovski sa earth spiritom ispecka malo dendija i ja mu bačim prvu pa ga ubijemo na lejnu a on onda plače...
Ili kad na dotu 1 farmuje prvom pa kupuje hiling salvove da keri sastavi divajn riper lololo
hahahahaha onda nisi gledao pazla isusa, imo 4 divajna dendi izneverovo polupo ono sranje od monitora petnestice što je munjio na knjige da bi igro ko čovek. prso i polupo monitor jer posle partije sa nama je bio sve samo ne čovek.
posle njegov ćale anded mrtvi smaro mog pokojnog dedu da urgira kod mene da se izvinim dendiju. mene bolo kurac, čujem posle njegova keva cimala pzlovu i nešto patetisala. nubare ukraincke!
оће неко да играмо ту доту вечерас или шта.
Ma bježi, morao sam broj telefona da mijejam koji je smarač
moracu da ugasim dotu
mislim da prodrem u centar dote i ugasim je da niko na svetu celom igrati ne moze je
2008. sam imao vec slucaj da mi otima ortake
evo i sad opet
ima li neko ove poene za kompendijum?
instant rast virtuelnog kurčića?! ne može!
sto velis to druze? lol
sve se nema a kompendijum se ima, necemo tako A ZA LEBA NEMATE A
prodao arkanu za linu za kompendijum .. jebe mi se, ionako mrzim linu :D
matori lina arcana 12 kljuceva 1 compendium 7, tebe je neko bas zajebao
Arei sta su tacno te knjige koje mi pisu kad pocinje partija da neko ima?
Kapiram da se donira za nagradu i to, ali zasto pokazuje u partiji?
http://www.youtube.com/watch?v=qNyxFijjN7w
lol
neki lik mi dao ceo set za voida za ove poene ljubicaste lolo, onaj set gde mu je glava kao u dejvi dzonsa
Za kolko?
opro
http://dotabuff.com/matches/674912377