za pocetak invoker, ako ga odigram ozbiljno znaci bez sceptera i tako tih fensi stvari, dalje templarka, tinker, lycan (njega uzmem bas kad se smorim i kad hocu brzo da zavrsim)
to je manje vise to, ne racunam kerije (osim eto lycana, recimo) jer me to u vecini slucajeva smara pa ih retko kad igram, ja sam mid or feed lik
Inače juče izgubih od nekog voida sa 4 divajn ripera al' ne žalim se, autplejova sam ga par puta, što nije bilo teško obzirom da sam igra sa disruptorom lololo
Mada jebem mu mater kad je sastavio te divajnove nije pomagao glimpse kad uleti nekom od mojih saboraca
http://www.dota2.com/hero/Earth_Spirit/ je l zna neko da igra sa ovim likom?
nikad nisam igrao u partiji da ga je neko uzeo/dobio (moj ili protivnicki tim), a ja ga uzeo jednom... i nista nisam skapirao. igrao nesto, jebem li ga...
Bačiš onog kameno govno iza protivnika pa povučeš sa trećom i onda ga sajlensuješ a onda uletiš sa drugom tako da dok ti vuče onog remnanta put tebe ti ga pokupiš sa stijenom u koju se pretvoriš kad bačiš drugu.
Može da se odradi i sa prvom na početku ali onda malo teže, fazon sve isto ali remnanta staviš ispred sebe, pa ga ošineš prvom, pa povučeš trećom, pa uletiš drugom.
Treću koristiš i kao neku vrstu fors stafa kad jure nekog iz tvog tima da ga privučeš sebi npr.
Može i kombo privučeš svog trećom kad ga prate pa ga ošineš prvom odma i to ti je korisno na lejnu.
Ja sa tim herojem pojma nemam da igram jer trebaju bolesni refleksi da odradiš svaki kombo kako valja, naročito kad igraš sa ljudima koje prvi put srećeš u igri.
Ono, znam šta treba da se radi ali da to sprovedem u djelo... važi.
Možda sam sad pobrkao redoslijed magija ali da ne bude zabune po mom sjećanju su:
Prva - ka da šineš bejzbolkom
Druga - da se pretvoriš u krš onaj raspali
Treća - da privučeš remnanta ili svog lika put sebe
Pa nije baš da je nebitan. On nije keri, već odličan ganker i fin suport. Jedan od onih heroja koji mogu okrenuti partiju, spasiti prijateljskog heroja od sigurne smrti i iskidati neprijateljskog. Sa fors stafom je pogotovo zanimljiv.
Ja sam s njim pokidao kad smo Pazl i ja igrali protiv Dendija u Papija, plakali su jako. dugo, duugo ehh. Sad mi žao...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
neko ko pojma nema o doti bi iz vasih razgovora pomislio da znate da igrate
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10177333_622609271166892_6772824404356321678_n.jpg
asam ih posabijao
bio mi skor u jednom trenutku 0/1/9 .. ne mozes uzet kill od zeusa i kente, ali sam farm imao odlican ..
Jel ima neko ,,Bloodstained Britches"
http://i.imgur.com/nGNrp9h.png
dajem brdo itema, lubim kulac, lajkujem, peglam, usisavam, spremam ručak... samo dajte.
Задњи пут кад сам гледао те панталоне су биле 3-4 кључа, није то мало...
4.:(
jebo ih dendi da ih jebo. kolko su digli cenu vonabi dendi glupi klinci za običan rare item...
sad su 2-3 kljuca najvise
Imao sam ja ta govna, ali sam ih dao jednom liku, zajebao ga, dao mu pudz pants za lina arcanu.. Zao mi da prodam arkanu, iako ne igram linu
os dati meni arkanu?
Me pro! Me beat dendi
Dendi cry! Dendi say don't kill me please but me kill Dendi.
Dendi called my mother... she apologized for me
Bio mi skor sa zevsom 25/7/33
tuka sam se na fer sa nesajom, muricu mi je popušio.
Sponsored by slark kome sam "pomaga" da kiluje
Zapravo jesam mu jednom isprave pomoga ali sam poslije toga upalio refrešer da dovršim posa lololo
jebo ih dendi da ih jebo. kolko su digli cenu vonabi dendi glupi klinci za običan rare item...
da, komfort zoun heroji
za pocetak invoker, ako ga odigram ozbiljno znaci bez sceptera i tako tih fensi stvari, dalje templarka, tinker, lycan (njega uzmem bas kad se smorim i kad hocu brzo da zavrsim)
to je manje vise to, ne racunam kerije (osim eto lycana, recimo) jer me to u vecini slucajeva smara pa ih retko kad igram, ja sam mid or feed lik
kolko me nervira igrica
samo puca serem se na igricu da se serem
nais
Inače juče izgubih od nekog voida sa 4 divajn ripera al' ne žalim se, autplejova sam ga par puta, što nije bilo teško obzirom da sam igra sa disruptorom lololo
Mada jebem mu mater kad je sastavio te divajnove nije pomagao glimpse kad uleti nekom od mojih saboraca
http://www.dota2.com/hero/Earth_Spirit/ je l zna neko da igra sa ovim likom?
nikad nisam igrao u partiji da ga je neko uzeo/dobio (moj ili protivnicki tim), a ja ga uzeo jednom... i nista nisam skapirao. igrao nesto, jebem li ga...
Bačiš onog kameno govno iza protivnika pa povučeš sa trećom i onda ga sajlensuješ a onda uletiš sa drugom tako da dok ti vuče onog remnanta put tebe ti ga pokupiš sa stijenom u koju se pretvoriš kad bačiš drugu.
Može da se odradi i sa prvom na početku ali onda malo teže, fazon sve isto ali remnanta staviš ispred sebe, pa ga ošineš prvom, pa povučeš trećom, pa uletiš drugom.
Treću koristiš i kao neku vrstu fors stafa kad jure nekog iz tvog tima da ga privučeš sebi npr.
Može i kombo privučeš svog trećom kad ga prate pa ga ošineš prvom odma i to ti je korisno na lejnu.
Ja sa tim herojem pojma nemam da igram jer trebaju bolesni refleksi da odradiš svaki kombo kako valja, naročito kad igraš sa ljudima koje prvi put srećeš u igri.
Ono, znam šta treba da se radi ali da to sprovedem u djelo... važi.
Možda sam sad pobrkao redoslijed magija ali da ne bude zabune po mom sjećanju su:
Prva - ka da šineš bejzbolkom
Druga - da se pretvoriš u krš onaj raspali
Treća - da privučeš remnanta ili svog lika put sebe
meh,taj heroj je nebitan posle 20 minuta ako nema tipa 10/0 skor za to vreme.
Pa nije baš da je nebitan. On nije keri, već odličan ganker i fin suport. Jedan od onih heroja koji mogu okrenuti partiju, spasiti prijateljskog heroja od sigurne smrti i iskidati neprijateljskog. Sa fors stafom je pogotovo zanimljiv.
Ja sam s njim pokidao kad smo Pazl i ja igrali protiv Dendija u Papija, plakali su jako. dugo, duugo ehh. Sad mi žao...