Dota 2

1. AndreyArlovski
    Bratr nije to tako lako posto niko od njih nije mobilan toliko. A jos na suprotnom lejnu nature properth isto pusha.

vec na lvl 10 imas 3 meepa i range na earthbind 1100, lako mozes scout drva da ga nadjes, nije tesko
    a prophet je free kill, ne moze ti pobeci plus sto si mobilniji od njih sa daleko manje itema, jos ako uzmes travel svaki klon ima poseban cd na travel, mozes biti svuda cak brze i od tinkera ako ih dobro rasporedis

2. Ja se kladio na VG ali loš je pick slark... Wisp ulti sa rikijem, riki smoke... Outkerijovaće ga riki opasno. Imaju i ench koju slark ne može sjebati. Imaju i qop sa escape... viđećemo

3. To ti pricam, a ako ti neko stakuje neutralce sve i ejnsente i ako bidzis march prvo, dakle ako ga ne igras early ganker imas sve core iteme prebrzo a onda si u opakoj prednosti i u levelima a i imas burst dmg koji u tako ranoj fazi retko ko moze da podnese.

4. a i imas burst dmg koji u tako ranoj fazi retko ko moze da podnese.

Dobro veli arei. Uzmeš meku sa mipom, aghanim i naked reaver. Nije teško za meepa da isfarmuje realno

EDIT: Ja tek izvaljujem da DK nema hard disable lol

5. U 3 na 3 gejmu gde su ti sva tri lejna pod pritiskom od 8-10 minuta(najkasnije)?! Jako tesko...

6. pa za sada ih pisaju dobro, 2 puta su naboli rikija e sad da li riki moze autkerijati slarka to je pitanje, ovaj ima essence shift ovaj backstab ovaj shadow dance ovaj smoke screen, zavisi
    ali ench ce biti problem jer ona moze jako velik dmg odraditi ako se prefida

tinkera ili igras gankerski, tu znaci moras da imas killove ili ga igras farmerski, maksujes march, stakujes anciente u pauzi od pushovanja lejna, vadis hex shivu eventualno ako nemate dmg dealera onda ides dagon e-blade, ne treba mu uvek dagon jer je on ako ne uhvatis killove s njim dagon u lategame je beskoristan manje vise ako imaju bkbove, zato je tvoj posao da ih iskaras da ne stignu uzeti

7. AndreyArlovski
    U 3 na 3 gejmu gde su ti sva tri lejna pod pritiskom od 8-10 minuta(najkasnije)?! Jako tesko...

lako, meepo izvlaci meku do 10 minuta plafon, u 3 na 3 gejmu ima cak prednost jer je manje heroja u igri, mozes ostaviti jednog-dva meepa na drugom lejnu da hvata xp, s obzirom da je 3 na 3 nije veliki xp share tako da nije strasno, kad uhvati lvle onda je to to manje vise, stackujes sumu, cistis je jos lakse
    a i tinker ne moze njemu nista na midu
    poenta je da ako se meepo odigra kako treba tinker nece ni izvuci travel, ja licno kad igram protiv tinkera, ne samo meepa nego bilo kog heroja sam kupim ward 1 na runu 2 na anciente iznad (dire) ili 1 na runu i anciente (radiant) i samo ga sacekas tamo, tinker nema escape i mekan je ko kurac

8. Muš isfejlovao maloprije na slarku ulti opasno ali je ima dobru ideju.
    Doduše slark sa dagerom vjerovatno može da ih sjebe jer ga neće moći gankovati lagano.
    A invoker ima već necro 3 plus su imali agro trilane, kapiram da će moći da dobiju već na puš iako su više lategame

9. i mekan je ko kurac

Nigga, beeg.com mi je u drugom tabu

10. dobro, ubio ga je gore posle, nije toliko strasno
    da invoker sa necro 3 im stedi dosta para za dewardovanje i sentry kao i gem za rikija, plus sto je to quas exort invoker, ceo dk ce pasti od forge spirita i necroa, osim eto ench jedino
    ali s druge strane qop moze biti i semi carry, ima solidan attack speed jos sa orchidom, neki mkb ako padne i jos bkb, ko zna

11. Ma ima mushi bkb ali eo ne stiže da ga upali lol

12. hahahaha a dobro jebiga, u team fightu nece moci tako sve na njega da pobacaju

13. Jebeni wisp sa cheesom... To bi mi bilo neđe u mračnom dijelu malog mozga

14. Verovatno znate za ovo, al eto. Kome padne na pamet da gleda/propusti neki mec ovde imate sve zivo. Koji turnir, ko je castovao, sve lepo sredjeno. Mogu se nadju i linkovi za stream kad ima.

http://www.dotacinema.com/vods

15. ako igrate taj neki turnir kolko sam vas razumeo prijavio bih se ja ako imate zivaca za mene lolo jer me svaku drugu partiju izbaci pa cekam 2 minuta da se rekonektujem

16. Što se mene tiče okej. Igramo u lobiju tako da i ako te dropuje možemo sačekati (valjda).
    Ali ako te dropuje dok sam u prilici da te ubijem, ne očekuj da stavim pauzu lololo.
    Eto za sad nas je četvoro onda sa tobom (skapirao sam da oće i arei)... ajde još šestoro bar da navatamo pa možemo da igramo u grupama od po 5 i onda 2 najbolja iz svake grupe da idu u neki final 4.
    Fazon prvi iz jedne protiv drugog iz druge i obrnuto.

EDIT: U duhu mundijala lol

17. Ae igrao bih i ja, da se zajebavam malo. Samo, koja su pravila? Jel obojica biraju istog heroja i kako se bira uopste?

18. Hoću i ja da igram te turnire i tako to na tu temu.

19. Ae igrao bih i ja, da se zajebavam malo. Samo, koja su pravila? Jel obojica biraju istog heroja i kako se bira uopste?

Ja sam mislio da se igra bo3 sistem
    npr. igramo ja i ti.
    Prvu partiju pikujem ja prvi, drugu partiju ti prvi.
    Ukoliko dođe do treće partije onda se igra same heroes kao neka majstorica.

U zavisnosti od br. učesnika viđećemo oćemo li po grupa prvo ili direktno nockout.

20. Tripujem da je Meepo sa orchidom i vardovanim prolazima u jungle najjači heroj za 1v1.

Doduše ne znam koliko je farmovanje u džungli legit u 1v1 igri

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.