Dota 2

1. Zasto igraju NaVi vs NaVi?

Zato što je NAR (north american rejects) sad pod sponzorstvom Na'Vi-ja (ako se to tako zove) i sad im je ime Na'Vi.us

---------------------------

Arlovski, imaš brate možda dosta drugačiji playstyle kad igraš 1v1 ali 1v1 se igra i na internešnalu, što znači da je skroz legit mod.
    Ne igramo u pare čoče. I ako neko ispane prvi ne znači da je najgori.
    Skroz druga je igra kad igraš 1v1 i 5v5

PS: Pa i astral skida X, torrent i brod isto

2. Ja sam za svakako. A da se dogovorimo ko hoce. Ulog itemi vrednosti 0.5, posto nemaju svi puno vrednih i nisu svi radi da uloze svoje najbolje iteme...
    Ajde prijave ko hoce, pa da igramo sl nedelje.

PRIJAVE ZA TURNIR.
    1.PAZL
    2. ARLOVSKI

ps. Napisi ti pravila neka opsta i mogli bi itemi da stoje kod Duba, on je nekako naj posteniji (igra covek suporta EJJJ!)

3. Pa zato sam napiso, ako imas libken onda mozes da odradis X, blink, hit, back. A ako sklopi hex onda ides bkb...

4. ps. Napisi ti pravila neka opsta i mogli bi itemi da stoje kod Duba, on je nekako naj posteniji (igra covek suporta EJJJ!)

To sam i mislio :D

Pravila ćemo lagano, samo da vidimo kol'ko ima zainteresovanih.
    Ja bih bio najzadovoljniji sa 16 ljudi. Ali možemo i sa 12 npr. da igramo grupnu fazu sa high/low brackets kasnije.

5. Pa zato sam napiso, ako imas libken onda mozes da odradis X, blink, hit, back. A ako sklopi hex onda ides bkb...

Mislio sam da OD bači na sebe astral :D

6. Zamalo dobih mitikal za 2 komona sad ...
    Jebote, NAR se super držao Na'Vi-ju. Baš sam se nadao da će dobiti ali jebi ga kurčina.
    Fokusirali se idioti na jedne barake sve vrijeme i izgubili jednog bitnog rošana a drugog još bitnijeg da ne pričam...

7. Nije niko njih bas usro kolko rezultat pokazuje, sa svima su bili egal al jbg ovo su bas ozbiljne ekipe i mecevi u kojim sitnice ili individualni kvalitet jednog igraca prave tu sitnu prevagu.

8. dendi batica umro nije 70 minuta, bog
    dobar je bio treci gejm, igrao sam na navi eu poceo sam se znojati nakon prvog gejma jer su ih bas usrali a i treci je bio kritican jer je sk imao par dobih epicentara a onom xboctu sam hteo oci izvaditi par puta, lik se zajebava a meni mitikali vise o koncu alo ckode

e ja sam za, sto se tice ovog turnira 1na1, ako ce biti ista od toga
    bilo bi bolje da nas ima za ekipe od po 5v5 al jebiga, kapiram da nas nema toliko

9. Ili 3 na 3 pa 4 ekipe da skupimo? To mislim da je realno, ima nas 12 ja mislim...

10. ma 3 na 3 je sranje
    ili 5 na 5 ili 1 na 1

11. sprda se navi sa navi.,us ... Velika je razlika tu :D

12. Jbg mislio sam da vas zajebem sa 3 na 3 i da igram tinkera, imo bi 100% pobedu u svakoj loloo

13. ne verujem da bi ti tinker doneo sigurnu pobedu

14. Kako ne jbt?! Kako ces s 3 igraca da branis letenje po mapi a da ne pricam o tome kolko bi keri imao fri farma svo to vreme. A zamisli tek na 3 na 3 properth i tinker - gotov gejm za fazon 16,3467 minuta.

15. Nikad nisam video 92 ubistva, pa makar i u stompovima jbt. Bes mi sve ako tinker ne postane novi pudge, ima braca rusi da instapickuju do sto jedan i nazad

https://www.youtube.com/watch?v=F9lU8tBz994

16. AndreyArlovski
    Kako ne jbt?! Kako ces s 3 igraca da branis letenje po mapi a da ne pricam o tome kolko bi keri imao fri farma svo to vreme. A zamisli tek na 3 na 3 properth i tinker - gotov gejm za fazon 16,3467 minuta.

pa evo recimo meepom za pocetak, bountyjem, pudgeom, quas wex invokerom
    mnogo je heroja koji ih lako counteruju

a tinker je uvek bio prejak samo eto sad se poceo igrati

17. Kako ne jbt?! Kako ces s 3 igraca da branis letenje po mapi a da ne pricam o tome kolko bi keri imao fri farma svo to vreme. A zamisli tek na 3 na 3 properth i tinker - gotov gejm za fazon 16,3467 minuta.

Čekam da uvedu pitlorda za prebogovski puš, antipuš, ganking i 100% roshan. Prebolestan heroj za trenutnu metu.
    Do tad, što se tiče tvog pitanja - bilo koji tim sa bar 2 disablea (što veli arei, najbolje QW invo jer imaš sigurno sjebavanje porta i pražnjenje mane tinkeru)

Bes mi sve ako tinker ne postane novi pudge, ima braca rusi da instapickuju do sto jedan i nazad
    ----------------------------------------------
    a tinker je uvek bio prejak samo eto sad se poceo igrati

Antimage/Nyx/Lion mid confirmed (+ mid ganks naravno)

18. Ladno DK pikovao rikija protiv VG sad...

http://i.imgur.com/YqkH2Z0.png

FAIL PICK SLARK

19. Bratr nije to tako lako posto niko od njih nije mobilan toliko. A jos na suprotnom lejnu nature properth isto pusha.
    A iovako je tesko navatati tinkera sa shift blinkom, jedino da mepo ima dager i da se postave wardovi na ivice mape skroz tamo iza drveca gde se tinker blinkuje, al opet je tesko, pogotovo 3 na 3.

20. hahahahaha a ja se hteo kladiti na dk, kontao da ce ih oprati ali ne verujem sudeci po draftu, ko zna ipak je ovo prva partija, videcemo

sto se tice tinkera, ako ga igras pametno nikad te nece gankovati, rush dagger pushujes malo, gadjas raketama, smaras i iskaces iz sume samo kad imas siguran kill laserom/dagonom ili da heksujes nekoga recimo

edit: zajebi brate, riki nije toliko los, s obzirom da backstab radi na njegove kripove, moze ih lako deny

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.