Dota 2

1. Ma ne zna pazl da koristi tim čet, pa mu poslije ekipa kriva.

2. Windrunner666, add me digramo pozz

3. gleo neko c9-alajns?Lud mec

4. Gledao sam ja, cetvrti mec je prelud bio ... Alijansa kasni 15 000 u goldima, ali ih podjebava buldog sa Furom, mira im ne da ..

5. ma sprdali se likovi sa njima, bolji su kao tim mnogo od c9

6. Gledao sam ja, cetvrti mec je prelud bio ... Alijansa kasni 15 000 u goldima, ali ih podjebava buldog sa Furom, mira im ne da ..

Mene samo nije jasno kako ljudi više ne nauče da ako će da pikuju enigmu moraju banovat rubika, pa sve da znaju da će ih ujebat ovi sa nekim bolesnim pickom.
    Ne sjećam se da sam ikad viđeo da u pro gejmu enigma dobije protiv rubika

bolji su kao tim mnogo od c9

Prijatelju, nijesu igrali skoro mjesec dana da ja znam. Imali su vremena da pripreme taktike neke i ja i idalje mislim da nemaju šanse protiv nijednog od top kineskih timova (iG, DK, Newbee, VG) a u Evropi su sa istim pripremnim periodom sigurno bolji i Empire i Mouz. C9 realno nije ni tier 1 tim a aliance je proša 3:2 protiv njih. Viđećemo ih sad još malo protiv kineza kako će proć. Ispadanje u lowbrackets im ne gine ako ih zadese tier 1 timovi od starta.
    Ja se mogu sad kladit da će ili DK ili iG ponijet ti4 a iz evrope će najbolje rangirani bit ili mouz ili empire.

7. Au matore sto bloodstone?! Samo 1 argument za to?
    Mogo si hex, bkb, mantu, shivu ali blood nikako, to se ne radi sto bi ti reko ,,jos od 2004. god" lel.
    Al da si pokido- jesi. Samo mi cudan bild i bas me zanima kad si ga kupio, ako te ne mrzi da ispises bild ukratko...

8. Sinoće je Envy pravio blodstone na tinkera.
    Dobar je late game jer ako te navataju ti nemaš šanse da preživiš a ulti ti refreshuje suicide tako da im ne daješ gold.

EDIT: a i sa bolesnim stackovima imaš nenormalnu regeneraciju, tako da povećavaš uptime dok siegeuješ highground npr.

9. Au brate, pa ako je on napravio ne znaci da to tako treba i da je najbolje, zato sto je ON napravio. Pogotovo sto si snowball-ovao, blood nokako ne ide ovde. Mozes cak da mu gradis i Abyssal Blade sto sam vidjao u pro mecevima i mislim da cak i to bolje radi od blooda, a hex da ne pominjem, kao i shivu.

10. Au brate, pa ako je on napravio ne znaci da to tako treba i da je najbolje, zato sto je ON napravio. Pogotovo sto si snowball-ovao, blood nokako ne ide ovde. Mozes cak da mu gradis i Abyssal Blade sto sam vidjao u pro mecevima i mislim da cak i to bolje radi od blooda, a hex da ne pominjem, kao i shivu.

Ja nijesam reka da je idealno (mada nije da sam ja pravio taj build na tinkeru) ali u nekim situacijama je sasvim solidno. Svakom heroju se mogu sastavit neki ludački itemi i da on bude korisniji tako nego što inače misle ljudi. Npr. sinoć sam baš igra sa kenom i zapali nas još neki momci vamo iz PG te su solidno igrali a keno zbog onog compendium challenge mora disruptora da igra i na kraj je sastavio abysal da bi counterovali clinkza koji se bolesno prefida i ima bkb. Ja sam igra razora sa mekom, aghanimom i refresherom. Praktično cijeli tim počistimo ako mi on dovati clinkza u stun a ja mu iscrpim damage.
    Eto, tako je i bloodstone koristan tinkeru kad mora da drži frontline a da ih ne nafida (jer npr. ako imaš beyond godlike, nećeš sigurno da im daš preko 1000 golda kad te ubiju ako imaju nekog kerija kojem treba još malo farma da vas sve sam sjebe)
    Naročito što je u taj gejm networth izgleda ovako

Tinker (radiant)
    Dire
    Dire
    Dire
    Dire
    Radiant
    Dire
    Radiant
    Radinat
    Radiant

Ne mogu se sad tačno sjetit kojim redom su išli heroji pa neću to stavljat ođe.
    Znači to što neki item nije idealan za nekog heroja ne znači da nije bolji od nekog koji se smatra skoro ka obavezan luxury u određenim gejmovima

11. pa bas yato ti i kazem, ne izgleda mi da je on ovde trebao da drzi lejn, vec mi vise izgleda da je snowball-ovao, a za to imas dosta papetnije kako da potrosis 6k.

12. bloodston je ok na tinkera, ne ok koliko i hex, ali je ok, zavisno od situacije .. Daje ti manu, imas taj neki regen, ne znam koliko ti je potreban, ali ga imaš. Mada vidiš u tom gejmu gore je išao samo da spamuje dagon+eteral, ko jebe hex ako je bio toliko ispred po farmu da ih je sve gazio sa ta 2 itema ... Inače cupara, što dižeš te kineze toliko? Nisu oni uopšte iznad ostalih da bi se tako dizali u nebo, a c9 je dosta dobar tim, ne znam što potcjenjujete momke, singara je carina, ee najjači farmer u doti bre! :D

13. kakav bre sing najjači farmer? pa samo u njegovom timu postoji lik koji bolje farmuje od njega, a kamoli u ostalim timovima. osim ako pod farmer ne podrazumevaš seljak lololo

14. mada da je car car je.

PLS NO COPYPASTERINO CAPUCCINO SPAGHETI ROBINHO

15. kakav bre sing najjači farmer? pa samo u njegovom timu postoji lik koji bolje farmuje od njega, a kamoli u ostalim timovima. osim ako pod farmer ne podrazumevaš seljak lololo

Taj rad eternal je jedan od najluđih farmera.
    Sing sing je doduše najbolji Mirana igrač kolko ja znam i generalno sasvim solidan mid igrač na pro sceni. Nije najbolji ali može da se nosi sa većinom kolko sam ja pratio bar.
    Mada opet u trenutnoj meti đe se mid najviše gankuje i ima rotacija suporta na midu ako im treba brz level 6 (fazon bane, roaming mirana, venomancer), nije bitno ko će više last hitovat, nego ko će se bolje prilagoditi igri. Viđeli ste moguće EG vs Mouz prije neki dan. Đe je artizi razbija sa DKjom (i to protiv invokera) ali poslije 2 ganka su ga skroz shutdown-oavali.

16. Tek sad viđo ovaj dio posta

Inače cupara, što dižeš te kineze toliko? Nisu oni uopšte iznad ostalih da bi se tako dizali u nebo

Jer jedini znaju da igraju sa QoP.
    Jer se ne seljače sa midasom na dooma.
    Jer je prvi heroj s kojim sam igra u igraonici Nevermore a YaphetS je Kinez.
    Jer ne pikuju tinkera jer je najjači heroj u trenutnoj meti (mada kolko je meta stabilna zadnjih mjesec dana je diskutabilno pošto više različitih pikova odavno nijesam gleda... ono, viđeo sam skajvrata par puta... silencera kojeg banuju stalno sad... pa onda čak i linu kerija... nyxa niđe nema... batrider se rijeđe pikuje).
    Jer ne igraju rat dotu (osim ako računamo i pikovanje treanta).
    Jer pišu kineskim slovima
    Jer ne izgledaju kao koleginice moje tetke (Dendi i Admirall Bulldog) i onda se ne istripujem loše kad je neki lan turnir

Eeeee da, i zamisli to, imaju najstabilniji ranking od svih timova. Ne sjećam se da su Newbee (iako su od skoro), iG, DK i VG ikad padali ka Na'Vi i Alliance na 20 i neko mjesto.

A da ne pominjem nirvanu.cn iz Dote 1. To su galaktikosi bili bre

17. kakav bre sing najjači farmer? pa samo u njegovom timu postoji lik koji bolje farmuje od njega, a kamoli u ostalim timovima.

za njega sam rekao da je carina, a ee (eternnalenvy) najjači farmer .. msm, ne znam da l je baš najjači, ali mnogo dobar .. Singara kida sa miranom.
    Kinezi su raspadi, pogaziće ih nadam se .. NaVi-c9 bi volio da bude finale .. i c9 da uzme !

18. Matori dal si lood da su kinezi raspad?!
    Brate, oni imaju najveci uzorak i najbolje uslove iz cega proizilazi kvalitet. Imaju akademije na kojim zive, treniraju, drze seminare itd. znaci svaki dan su u tome i samo u tome. Sto svakako donosi rezultate.
    A i filozofija i shvatanje igre im je vrhunsko.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.