Dota 2

1. Je li neko s vukajlije Maverick na steamu. Ako jes, samo da mu rečem da igra dobro ali da se džaba žali na tim kad protivnici odigraju fazon troduplo bolje.

2. Jel bio viper u tom gejmu? Imam jednog mavericka u prijateljima u doti, al nzm jel to taj?

3. yes

Ma odigrali momci dobro. Imali earth spirita koji je snowballowao jer se nafidao na furiona a stvarno dobro odigrao lik. Dagon + heart combo, ubijao nas kod fontane.
    I još slardara imali a mi rikija i još su jebenog lone druida za push imali a nama se spirit breaker koji je jedini moga da kerijuje nešto malo tu d/c i nije ga bilo oko 15 minuta.

I na kraj partije dolazi čoek i veli "team noob"

Zadnji put sam se tako iznervira kad sam uzeo magnusa a arlovski poslije mene tinkera i rekao da je napisa na party chatu da će on mid lololo (još nijesam oprostio taj poraz)

4. Neki bratov ortak, ne znam ga licno, stackujemo se ponekad. Znaju decija da flejmuju kad se gubi. Si igrao s njim ili protiv njega, jer opeglase ih radianti lepo.

5. Ma ja s njim u dire. Čim počela partija kaže mene i ovom ortaku što ga je diskonektovalo "jedan od vas support"

ja se nešto smorio jer mi se spava i ono velim aj da pikujem linu pa ako ode do lejt gejma da mogu malo bar da se macam na right click.
    Počeli ja i ovaj spirit breaker solidno u lejnu i zamalo digli first blood a par puta ih poslije doveli na po 10% ali onda ga dropuje i ostanem protiv druida i slardara solo a jedini support u timu. Nijesam ima keša ni za clarity a ne da burstujem dva čoeka i međeda od 500 kila koji tenkuje kulu ka iz pičke.
    Poslije se smorio u midgame kad smo igrali 4v5 i do kraja preblejao u bazi. Ubih eartha dva puta kad se pokurčio na malo HP i komendovah ga poslije jer nas je odrao iz najjače lik.
    Da ne pričam da nijesam jedan kil stila a imalo je prilike, no dobro nmvz. Iznerviram se kad neko ne može da prihvati poraz.

EDIT: Taman me dodaj tamo (speed of light) pa kad budemo neđe igrali arlovski, dub i ja (a igramo svaki dan lel) te invajtuejmo

6. Neki bratov ortak, ne znam ga licno, stackujemo se ponekad.

Čekaj, jesi ti Gliša onaj? Mislim da smo igrali par puta zajedno.

7. Brate, ja kako sam poceo da picim dotu 2 pre nekoliko meseci skratio mi se fitilj prilicno. Onlajn gejming svasta ucini od coveka. Samo ove nedelje sam za 5 dana izgubio fazon 400 mmr jer me dota izgleda stavila u specijalno odeljenje jebo ih ja. Ali opet ono, ne flejmujem jer ne vredi da pricas debilima, izgubis i aukurac.

Nego, aj ako bi neko odavde da se iznadjemo u doti pa da picimo ranked ponekad, jer ovako cu zbog rusa i trolova da zavrsim sa 700 mmr i nervnim slomom lolo

8. Nisam Glisa lol, sumnjam da smo igrali zajedno. Nego kacam poceo da igram dotu 2 zimus, mladji brat od strica vec duze vreme igrao i kao aj da picimo zajedno. Pa sam pokupio u doti neke njegove ortake kad se nadjemo u party.

9. Ja sam ove neđelje (do danas) dobio 27 i izgubio 4 partije i danas sjedem da igram i dobijem 4 izgubim 8 (mada stvarno me 2 puta izbačalo zbog steama).

A i ne znam što se niko ne nađe da mi objasni na početku kad sam krenuo da se i gejmovi prije one kalibracije računaju za rank pa da se ne sprdam i ne pravim voziće od kurira kad god se smorim.

Ja sam ti na steamu Puzzlefox93 viđećeš plavu sličicu neku kad ukucaš.

10. Prosle nedelje je bilo do jaja bas. Dobijao sam, saigraci nisu bili retardi/cobani/budale, i bas se lepo teralo. Od pre 3-4 dana haos. Kao da me stavilo u pool sa nekim obdanistem, smucio mi se zivot, a ne dota.

Par hajlajta od ovih dana: Kotl sa item buildom tranquils-dagon-shadowblade-force staff (TACNO TIM REDOM) i danas void koji je startovao sa poor man's shield, trazio 2 tanga i otisao solo mid. Moz' da mislis kako smo prosli.

11. Prosle nedelje je bilo do jaja bas. Dobijao sam, saigraci nisu bili retardi/cobani/budale, i bas se lepo teralo. Od pre 3-4 dana haos. Kao da me stavilo u pool sa nekim obdanistem, smucio mi se zivot, a ne dota.

Ja sam počeo da tripujem da kad god dobiješ 3-4 partije zaredom da te ubače sa nekim degenericima koji su izgubili 15 za redom jer volvo tripuje da možeš da izneseš snajpera, invokera, pudža i blood seekera koji se svađaju oko mida i u 10. minutu imaju prosječan skor 0/4/0
    Nije realno da 99% igrača ima winrate oko 50% čak i ako si u bracketu koji ti u potpunosti odgovara skill levelu.

Kotl sa item buildom tranquils-dagon-shadowblade-force staff (TACNO TIM REDOM)

Pisah na prošloj strani kad je ortak koji je htio da igra kerija izvukao na captain draft ezalora i sastavio mu phase, heart, skadi i aganim. Što je najjače od svega drža se protivničkoj lanaji 1v1

i danas void koji je startovao sa poor man's shield, trazio 2 tanga i otisao solo mid.

Znam voida koji se žali što ga pudž hukuje kad upali bkb.

12. Ja sam jednom na kotlu sastavio eul, BoT, dagger i force staff.
    Mislim da je dub igrao sa mnom tu partiju i fazon dok su ovi moji probijali njima bazu ja sam ove vrćeo okolo sa 400 i nešto konstantnog move speeda i dva i po escape mehanizma. Jure me preko cijele mape nema šanse da stignu. Brži od bloodseekera bre :D

13. Ma dobro to, ali kad posle 25 minuta vidis lika koji ima tranquils i dagon 1...pa onda jos 15 minuta pravi shadowblade dok nas ovi gaze.

14. Jbg, pušti ljude nek igraju kako oće. Ja sam drugu govorio da PROBA protiv botova da sastavi lycanu nekronomikon i da vidi koliko utiče više na gejm nego casual basher i eo tek sinoć me je poslušao i izdominirali smo partiju.
    Moš do sjutra da im vičeš da promijene build ili da ne pikuju rikija kao prvog heroja, ništa promijenit nećeš.
    I u protivničkom timu ima istih takvih debila, tako da je najbolje samo što bolje da se organizujete od starta da gankujete ili ako imate kakvu komunikaciju da ne čekate pola sata da dođe huskar ili viper sa mida da gankuje nego i da roamujete po mapi, vatate easy killove i uzmete prvu kulu do 10 min.

15. lycanu i ne treba bash kao ni vecina tih itema za tuci se, uzmes vlad obicne bootse medaljon eventualno ides necro 3 ac deso eventualno bkb ako te bas smaraju i travel da mozes bezati ko gospodin i split pushujes pa ti idi hoce li neko smeti da se ne vrati da brani protiv prefidanog likana
    mnogo partija sam dobio tako a da se nisam pojavio ni u jednom timfajtu, jebiga likan sa vladom i bootsima sa 11 lvlom rusi 2 towera za 4 minuta
    sad su malo otezali to jer ne dobija hp u ultyju pa ne mozes tako lako bezati principom bkb tp u bazu/drugi lejn

sto se tice mentola u timu ja ne pamtim kad ih nisam imao, evo izdvojicu primer kad sam bas pisao sa tinkerom, dobijamo ih svi im mrtvi samo im windranerka ziva i kunkka im se kupi, a nama cetvorica ali su low hp i pazi sad ja se blinkujem na njihovu wr eblade hex i dagon i krenem refresh i moj OD me baci u astralnu, naravno kunkka samo spusti brod i torrent, dobijem hex od wr i umrem a nemam bb, i tu ih kunkka sve zgazi

16. pisem preko telefona pa moram ovako

i nista, tu nas pobiju dobro nije strasno taman se ozivim i idemo opet 5v5 oni krenuli push dole i sad ide glavni deo, zaleti se njihov slardar u nas nesto i ja ga odma hex eblade dagon i moj genijalni OD ga banishuje upet, a ima jebeni ulty, mogao ga je usrati samo da je bacio i naravno, kad je slardar izasao iz astral upalio bkb blinkovao se i pobio nas, ja opet nemam bb fali mi tipa 100 golda znaci bukvalno da je slardar umro imao bi ali ne
    ili da smo fajt pre toga ubili kunkku opet koji ne bi onda imao buyback mogli smo komotno zavrsiti jebeni bogalj

17. Znaš kako, kad igram ozbiljno, igram samo supportove tako da sve zavisi od kerija ali najviše volim da supportujem sa lionom, earth shakerom, elder titanom (mada ga nekad igram i kao kerija ali to samo ako se baš rano nafarmujem), ezalorom i lichom.

Igram i zevsa često ali zevsa igram kao midgame kerija sa soulringom, tranquil boots, agha, refresher, veil (ako nemaju jakog inicijatora), shivom i hartom. Može i par itema tu još jer se često proda soul ring pa se uzme bloodstone ali uglavnom sa svim ovim ionako ima dobru mana regeneraciju.
    Znao sam da uzmem i orchid nekad kad imaju nekog problematičnog tenka pa da ga brzo ujebemo ili da vanšotam nekog int disablera

18. hahahahaha secam se ovog posta radjarde zezatoru

19. moj OD me baci u astralnu, naravno kunkka samo spusti brod i torrent, dobijem hex od wr i umrem a nemam bb, i tu ih kunkka sve zgazi

Prekjuče bilo još gore. Imamo enigmu u timu, bača čoek black hole, dolazi naga i baca ulti po sred blackholea.

EDIT: naša naga, ne protivnička!

Znaš kako, kad igram ozbiljno, igram samo supportove tako da sve zavisi od kerija ali najviše volim da supportujem sa lionom, earth shakerom, elder titanom (mada ga nekad igram i kao kerija ali to samo ako se baš rano nafarmujem), ezalorom i lichom.

Meni je smiješno što otkad sam počeo da igram sa Dubom, ne pamtim da sam igrao hardsupporta. Jedino što znam da uzimam heroje kojima leže utility itemi (fazon bristle sa mekom i šivom ili silencer sa orhidom i hexom) ali da sam kupio više od 2 warda i kurira po partiji se stvarno ne sjećam.
    Ono, kad vidim da nemaju previše disableova, znam da uzmem enigmu radije nego bilo kojeg kerija ili wispa ako ima nekog prostora za kombo (mada oni sa kojima treba da radim kombo uglavnom nemaju pojma kako funkcioniše relocate i tether)

20. http://i.imgur.com/bAc4rRq.png

Situacija od juče

Crvena kuglica - Clockwerk sa spremnom ulti, prvom, drugom i trećom magijom kojom otkriva pudža (ja)
    Žuta, svijetloplava, svijetlozelena i tamnoplava kuglica - ostatak mog tima
    Narandžasta kuglica - Pudž sa 30% hp i blinkdagerom kojim je upravo skočio u drveće sa lijeve strane prve kule na midlane od Dire (znam da drveće nije zeleno ali umjetnička sloboda).

Ukratko mi stojimo na highgroudnu i 4 meele i lowrange heroja stoje ispred mene i gledaju pudža ka da su u bioskopu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.