Dota 2

1. al je DK usro VG 16 min gg

2. http://i.imgur.com/9uZiOK3.png

Za sad najbolje kvote na C9 i empire. Može fino itema da se dobije ako završe i na trećem mjestu. Sačekaću malo da se stabilizuju kvote pa ću se kladit ali najvjerovatnije igram ili C9 ili Empire

3. Mouz ima vrhunsku kvotu ali kolko ti ljudi variraju u formi zzzzz... nekad imam trip da mogu da ponesu internešnal lagano, nekad mi se čini da nijesu ni za LAN turnir u popovim dračama.
    Šta znam, nek nastave ovi fanboyi da se klade na na'vi i alliance čisto da mi poraste kvota na ove što nijesu baš najpopularniji a imaju finu šansu za prva tri mjesta

4. trebaju dodati feniksa legiona i terorblejda u cm mod

5. neće to sigurno biti do kraja leta, tj. dok se ne završi TI4

6. i zaboravio si earth spirita lolo

7. Progutalo mi post... a rekoh da je LC vrlo situational pick. Fazon nešto kao tiny. Okej, premudo je ali cijeli tim moraš da radiš oko njega (Io tiny combo fazon). Tako i LC jedan od rijetkih streght heroja koji može da se nosi sa agility kerijima lejt gejm.
    Prvo legiona je lako isfokusirati tako da mu treba brz bkb. Treba mu incijacija tako da mu treba i brz dagger, znači bez dagera nijednog heroja kojeg je teško dovatiti nećeš imati na duel. Mordrigan je isto praktično kore za bilo kakvo ozbiljnije macanje early-mid game.
    E sad, legionovi neprijatelji su ujedno i njegovi najveći prijatelji (od ovih koji se često pickuju, to su)
    #1 dazzle
    #2 bane elemental
    #3 abadon
    #4 batrider
    #5 obsidian
    #6 silencer
    #7 enchantress

E sad tu su i forcestaff, e-blade i svi heroji čiji disableovi probijaju bkb.

Kapiram ako se bude pickova na pro sceni da će se raditi skoro samo sa dazzlom u kombou ili protiv timova bez mnogo disableova

EDIT: Feniksa bih volio da vidim u CM. Support koji odlično skejluje late gejm (osim ulti donekle mada u timfajtovima neće biti top priority naročito ako ga isprati još neki disable ali slow i hp%/sec damage su uvijek odlični) biće dobar pick svakako.
    A terror mi je najdosadniji heroj na doti. Zaspao sam prije neki dan kad sam ga igrao. Ima kul ulti, iluzije koje mogu da se bače dva puta. Odličan starting armor (8 ako se dobro sjećam), i +3.2 agi gain ali me smara opako nešto... možda je samo preružan model

8. inače earth spirit je pregej heroj kad ga igra neko ko zna. Jebeni silence od pola sata. Mrš bre

9. shadow demon glavni counter legionu, kao i meepo, ursa recimo
    ako bi se pickovao pickovao bi se uz tim koji ima neki burst dmg

feniks da, kao dobar oflejn heroj, plus onaj fazon sa blademailom, bacis bm udjes u ulty i ko ubije jaje primi dmg jednak feniksovom max hpu, preludo ako ima heart recimo

10. EE- sama no mercy. Jeste vidili šta je xCalibur kao standing u Fnaticu uradio sa Meepom? jao jao

11. mislim da su nerfovali to sa blademailom

12. April 29, 2014 Patch

Fixed bug allowing Phoenix to use Blade Mail to reflect it's full health of damage onto a killer during Supernova.

13. lololo tomdril koštunica

14. jebiga, tek sinoć vidjeh na joindoti intervju sa tim likom

15. feniks da, kao dobar oflejn heroj, plus onaj fazon sa blademailom, bacis bm udjes u ulty i ko ubije jaje primi dmg jednak feniksovom max hpu, preludo ako ima heart recimo

Nema toga vise

16. koje sranje, pusi kuac volvo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.