Dota 2

1. Hoće li neko da igra sad?

2. mislio sam da sam video sve al eto malopre aganims na vispi, maelstorm na zevsu i daedalus na enigmi prvi put
    imam jedno pitanje... zasto rubik ima dva prazna mesta za ukradene magije kad moze samo jednu da ukrade?
    na pamet mi palo sad (verovatno sam u pravu) kad ukrades npr. onu pukovu loptu, pa dobijes i loptu i taj teleport, onda npr. morph.. ili njegov ulti, kao i spektrin
    ignorisite ovaj post

3. mrzi me da ga brisem

4. http://dotabuff.com/matches/734211172

Short guide to mid Chen by Pazl (best mid Chen EU)

Početni itemi: ring of health, 2 brancha, clarity i 2 tanga (to normalno iskukate nekome da vi da ta 2 tanga)
    Core: naked boots i mekansm
    Mid game: necro 1 i dagon 1
    Late mid game: necro 3, boots of travel
    ULTRA LATE "I'M GONNA DO A RAMPAGE NOW" GAME: Dagon 5, ethereal, aganim, assault cuirass

Prvo se nabudži druga, pa prva. Na četvrti se level uzme treća i zgrabiš jednog kripa da se kurčiš. Ako ne igraš sa fukarama pa znaš da ti neće ukras' mid pođete do malog kampa do mana burn kripa i lagani ste. Ako ne može on dobar je bilo koji. Naročito onaj trol što ima one male kosture i mrežicu.
    Prvi item je mekansm jer ulti i mekansm su odlični pošto cilj ovog builda je da kerijujete pa ćete samim tim bit u centru svake tuče.
    Poslije toga naked boots (jer arcane je za pičke a nećemo da uzimamo kripove iz šumice kao support chenovi pa da im refrešujemo manu... gej je to nekako).
    Sljedeći item je nekronomikon kojim normalno nećemo pušat, nego ćemo bačit prvu da usporimo protivničko govno pa odma poslije toga nekro da iskoristiom bonus damage od prve.
    Sljedeći item je dagon koji se koristi za kako neki vele stilanje... ali to su skroz legitimni kilovi, jer jelte, dagon lvl 1 i druga sa pentinenceom skidaju i do 1000 dmg.
    Onda se normalno napuca dagon na lvl 5 jer eteral blejd je za tryharde i onda možete ubiti bilo koga

Ako se igra baš oduži, kupite i burizu, hex, assault cuirass i heart (prodajte mekansm jer je to za suportove)

EDIT: Chen je odličan mid heroj jer nije teško poći na mid i macat se, već je teško uzet mid od druge fukare. Zato odma pikujte čena i rečite pudgeu da se makne. On će mislit da ste neki pro i poće na lejn ka svaka druga debela kurva

5. Samo ako mid podje lose moz se jebes udupe, jer je padz -1 na svakom lejnu. Ali nisi dzabe best mid Chen EU. #newmeta

Osim ako ne trolujes. Svasta sam video u doti do sad, ali keri mid Chen nikad lolo

6. ne trolujem samo pomjeram granice igre lololo

7. kako unazad? Zar je mid chen bio aktuelan nekad?

8. Sad sam ima 6:4 sa wispom mid game. Lik koji je igrao DK prezadovoljan kako ga isuportovah i iz kakvih sam ih govana izvlačio... ali imali smo izvjesnog "supporta" sand kinga kojem je palo na pamet da je najbolji prvi item aganim skepter... kapiram da arlovski zna na koga mislim.

9. Keno debos. On svakog heroja igra isto, uzme lik gondara i farma wood 30 min, sand king isto,a sve, svee. I sjebe gejm covek totalno.

10. Hahaha sinoć je uspio da dobije sa sandkingom neđe u 5 ujutro partiju i šalje poruku "skini replay da vidiš kako se kerijuje sa SK!"
    Mene on stvarno igra okej par heroja ali ih igra toliko Garenski da to boli... No dobro nijesi ni ti mnogo bolji dok god ne prihvatiš moj pro talk kao sredstvo da postaneš bolji igrač.

11. Oce neko da trejda iteme za ono ljubicasto kamenje, poene one?

12. Jel neko danas podizao iteme sa dota 2 longue? Imam 14 rr 1 minical i 1 arcanu, ne mogu ceo dan da ih podignem, nece da mi ucita trade stranu kad prihvatim trade, uspeo sam samo jednu turu od 4 itema da podignem, ovo ostalo nema sanse...

13. AAAaaa sad sam isao da se izlogujem i ponovo da udjem i sad ne mogu da trejdujem 7 dana, kaze s novog kompa sam a isti komp!!! Izgoreo sam!!!

14. Da se razumijemo, keno veze sa dotom nema.

15. A svega mi niko veze nema u 03:20h

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.