U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
jel moguce da su ljudi toliki mentoli da ni dotu ne mogu igrati bez da ubace politiku u to
drkaju me francuzi, austrijanci i nemci vise od svih jer misle da su iznad, da su nesto posebno, napisem liku da ne ide sam u 50 minuta partije on mi odgovara na fazon ha-ha srbija govno nerazvijeno, pogledao sam na stimu odakle si, austrija mama
ništa od ovoga mi se nikad nije desilo, s kojim ti to pacijentima igraš? :D
1k MMR confirmed
Nubovi ste...road to 9000k get rekt dudududud kappa keepo
P O C I N J E
#get fukt
zakroite rti nerusskaya govna, sosite volosatiy hui
Mетална лама СОСИТ ХУИ
нахуи пошел блять
кусок говна ебаний
УЕБОК КРИВОРУКИИ!
cis pikovao rikija aaaaaa
Dobar meč Brazil Njemačka. Farmuju ih Njemci kod fontane.
brazil uninstall football pls
GG!
'reported' - dota u jednoj riječi
arlovski usta te jebem kad ćeš se ulogovat više?
"EE-sama is not unlike the god Crom from Conan the Barbarian.
When every player is born unto matchmaking it is EE-sama who gives them the courage to face the terrors therein.
When the odds are against you and you've got 4 Peruvian/Russian dumpsters to carry on your back to the finish line, it is EE-sama who instills in you the valor to not give into despair and go 28-1 with Morphling."
u subotu uvece :)
Daleko je bolja dvojka od keca. Last hit sprdnja u odnosu na keca, tamo je svaki heroj imao neku animaciju i drugačije vreme odziva, pičke materine. Ovde klikneš kad treba i ubija. Nafarmaš šta god oćeš. Koliko treba partija otprilike za 13 lvl da mogu igrati ranked partije?
Pa i u dvojci svaki heoj ima animaciju udarca. S kojim herojem si igrao? Npr Snajper ili Gyrocopter imaju gotovo instant hit, dok je kod nekih drugih heroja animacija dosta spora, uzmi Necra npr. i nakon toga uzmi Snajpera i vieces da je isto kao u kecu, da svaki heroj ima jedinstvenu animaciju i indiviualni hit tajm.
Ne znam, meni je daleko bolje i lakše farmati. Ima animaciju ali nekako je normalnije urađeno. U kecu nekako nisu delovale prirodno, npr. sa Razorom klikneš da napada, on nešto čeka pa udari instant. Sad nije tako, heroj ili napadne odma ili animacija radi kako treba. Tamo se samo čekalo nešto imaginarno, ovde vidiš kako zamahuje oružjem ili s čim god.
http://www.sportske.net/vest/svetsko-prvenstvo-2014/mesi-protiv-mesija-186388.html
i mesi igra dotu. doduse ostao mu samo jedan tango
Brate, ako neki heroj ima lošu animaciju onda je to Razor. Ima jebeno najtežu animaciju da se čoek navikne, goru čak i od klinkza 100 puta. Ono, nije loše ako ti oćeš da autoatakuješ kripove, jer onda nije loša ni Linina animacija, jelte... ali ako ga igraš na midu bilo koji idiot sa sniperom će te dobiti jer je razlika u kvalitetu animacije nerealna.
Damage se primi tek kad se završi napad, tj. kad razor povuče bič sebi, pa je onda nemoguće cancelovati kad te protivnik juri.
Razor ima "najbrži" "projectile speed" kad gledamo samo njegov udarac ali on zapravo ima nevidljivi projektil koji ima neki sprdnja loš speed i zato udara mnogo kasnije nego što bi se dalo pretpostaviti.
Fazon, normalni heroji udare, damage se primi i na kraju imaju animaciju za povlačenje (koju je lagano prekinuti sa "move" komandom) a kod razora imamo atak animaciju, animaciju za povlačenje i na kraju tek damage...
A obožavam heroja jebeno. Može da se igra na milion načina. Moš da mu budžiš atak speed da što više izvučeš iz druge, moš da ga igraš na kombinaciju tenka i DPSa sa mekansmom, hartom i AC ili da igraš na full mađije (+ push power) sa aganimom i refrešom a tu i šiva odlično dođe upravo zbog sranje attack animacije, može čak i sa jebenom SnY pa da je disasemble za HH poslije. Kolko moćnih buildova ima za njega to je strašnji sud.
razor je heroj za pub games, tipa odes mid , max 1 i kad gankas useres ih sve.