Dota 2

1. igraju ovi kinezi na balkanu dotu?

2. Mislio sam da započnem biznis sa flla/fela/file papučama... fazon upanem tamo i rečem mu "bratelo, ako te dobijem 1v1 na mid daš mi par fila papuča, ako izgubim dam ti pese centi.

3. može i euro pošto gubit neću vjrv

4. Zove mene danas burazer da bacimo gejm jer ne igrasmo odavno. Skuvah kafu, smotah koju cigaru i upalih dotu. Rešimo dopičimo jedan ranked jer kontam da je tu manje idiota. Mislim, nisam neki rank (3.300 (ne igram ranked često)) al' bolje mi nego da pičim normal. Uđemo u gejm, ja i burazer jelte na lejn odemo kako valja. Igram snajpera on miranu. Gore nam dođoše bladsiker i treant. PO JE LI SMO IH. Dok na drugim lejnovima imamo 3 najdebilnija rusa koja sam u životu video. Viper sa 2:16, Doom sa 2:18 i Axe sa 4:17 koji je odlučio da je berzerker kol totalno mejnstrim i jusles spel pa je rešio da maksa betl hangr i sve ostalo osim JEBENOG KOLA. Uleti tako u fajt čovek (DAGEROM, DA NAPOMENEM), baci betl hangr i umre. Doom baca doom na prvog njihovog kojeg vidi, znači nebitno bio on full HP ili low HP. DOOM MUST NOT BE UNUSED. (Isto važi i za Vipera) I sad jebiga, kako biva, zbog njihovog idiotizma mi izgubimo gejm, ja završim sa 7:10 i ispizdim do maksimuma. Što je najjače, krenu njih troje da napadaju mene i burazera kako ne umemo da igramo i reportali nas. Jebeš mi mater ako ne postanem milioner, kupim vikendicu negde po Americi (bilo kojoj) i svojim privatnim avionom ne idem tako na vikend da mogu da odigram partiju bez rusa. Znači zbog toga što mi se desilo sam mnogo ispizdeo na ruse u generali.

Kao što se i vidi po postu.

EDIT: Samo sam hteo da kažem šta mi je na duši. Aj voljno.

5. Bacio bi pare lol. Tamo su Peruanci ono sto su nama Rusi. Bukvalno ista stvar, samo sto je PUTA umesto CYKA. Inace jbg, kad zabodes vise od dva rusa u timu istrpis, posle izrejdzujes pa probas ponovo. Ako te bas jebe, batalis dotu par dana. Mene jednom proteralo na najgore, volvo mi jebo majku sa MM, samo sa Rusima sam igrao. I oni koji nisu bili Rusi su igrali kao da jesu. Al ja debil, ne da stanem, nego kao magarac igraj, igraj, racunao sam mora da stane. Drkalo me tako 4-5 dana, izgubio sam 500-600 MMR. Tako da ono, sta je tu je jbg.

Inace, stvarno mi nije jasan njihov mentalitet. Aj sto se deru na ruskom jebo ih on, nego i kad su 4 rusa u timu NIKAD neces da vidis da se dogovaraju nesto. Samo pikuju Pudge, Drow, Sniper i Kunka i krece pickaranje ko ce mid. Pa onda ko vise fiduje i ko je veca CYKA. I tako ceo gejm.

6. Ja sam često imao tu nesreću da igram sa glupim rusima protiv pametnih rusa.
    Rijetko se dešavalo da igram sa nekim sukom koji nije retardiran.

7. Imam u svojim prijateljima na stimu dva rusa na koje sam naleteo koji stvarno znaju da igraju i bacimo partiju kako kad. Al' brate, stvarno ume da ga ubode, strašno. Sad kontam da je MMR fora da te baci sa likovima koji su u tvom rangu, međutim ako su ovi u mom rangu onda stvarno ima da batalim dotu. Gledam po dota 2 stranici na fejsbuku, na svakom postu je top komentar "ban russians from eu servers".
    Provalio sam isto i da svaki put kad nešto hoće da ti kaže, on ti to kaže na ruskom, kao da je ruski maternji jezik u celom svetu pa da ga svi razumeju. Ozbiljno ih ne razumem, niti razumem šta pokušavaju da rade na doti generalno, al' znam da ću da puknem. Mislim, gledajući ovaj gejm, ja sam prilično dobar sa snajperom. Imam skoro 70% win rate sa njim od 50 gejma i umem da povadim situaciju, vadio sam je više puta al' ovo što je bilo, nije bilo povratka. To me najviše pa iznervira, što znam da ne mogu ništa. To su oni retki gejmovi kad rešim da hoću da igram nešto drugo osim supporta, makar 2-3 gejma i dođe mi tako neki idiot.

EDIT: Ovo pokušavam malo da skrenem temu sa TI, jer Dota 2 nije samo TI.

8. E,slazem se da su vecina rusa totalni kreteni za dotu,prosto da se cudis kako je uspeo uopste komp da upali,ali ima(oko deset posto) Rusa koji bukvalno dodju i sami pobede gejm.Dakle skroz idu i ubijaju po mapi,strasno bude.Bas odvale.
    INace,na zapadu,brazilci,meksikanci i peruanci su rusi dote :d

9. rusi bre kidaju

ja sam povatao malo ruskih fraza, sad mogu da pričam s njima, da viš kako lepo ide :D

mislim da je fora u tome što prejako mrze zapad i sve angloameričko pa te namerno drkaju ako vide da ih imalo mračiš što su rusi

10. ja isto volim da pusim rusima

11. marš sekto

fiksaš jajo u venu

12. AJDE SEKTU JEDNU SAD?

13. Odigrao sam jedno 20 partija do sada i najviše me nerviraju kad počnu pričati u mic. Sinoć igram sa sand kingom i čujem neko mumlanje, posle nekih minut skontam da se obraća meni i tek kad je napisao mana boots skontam da treba da aktiviram arcane boots. Al kurac, neću ti punit manu kad je moja na maksimumu. Još si jebeni bloodseeker i ulty ti na cd. Sreća pa je na drugoj strani isto toliko degena ko i na mojoj pa bude zanimljivo.

14. Sreća pa je na drugoj strani isto toliko degena ko i na mojoj pa bude zanimljivo.

Oooooh you little boy. Nisi ti iskusio ništa. Obično igraš sa pet nerazvijena embriona protiv najvećih umova sveta.

15. pa kad pricaju u mic ili pricaju uopste samo ih mjutujes i resen problem
    igras sam kad igras solo
    nema tim ovo ono, sam si kad igras sam i to je cinjenica. idi mid i daj sve od sebe, dobijena partija. sta, rus oce na mid i ne pusta te? ne daj mu kripa smorice se za 2 minuta, prosto
    cim mi neko sere odma ga mjutujem jer smatram da znam igrati tako da mi ne trebaju niciji saveti niti sugestije pogotovo ne kenjanja o tome kako bih trebao igrati

16. mene na primer vise od rusa drkaju srbi i hrvati koji vode epsku raspravu svaki put majku ti jebem cetnicku/ustasku
    jel moguce da su ljudi toliki mentoli da ni dotu ne mogu igrati bez da ubace politiku u to
    drkaju me francuzi, austrijanci i nemci vise od svih jer misle da su iznad, da su nesto posebno, napisem liku da ne ide sam u 50 minuta partije on mi odgovara na fazon ha-ha srbija govno nerazvijeno, pogledao sam na stimu odakle si, austrija mama

17. mene zapravo drka previse stvari oko te dote, sto na primer pre godinu dana nije bio slucaj, zato sam i odlucio da malo odmorim od toga
    a i ne mogu da se pomerim preko 4000 mmra, dodjem do 3980 fali mi 1 gejm, dobijem kompletne idiote koji fejluju sve i jedan, uzmu mid kerija sumu offlane i kazu meni chick pls i onda ja ispadnem debil uzmem supporta kurira wardove da bi mi moj mid heroj srao kako sam noob jer nema wardova na mapi a ja nemam boots i umro sam 5 puta jer sam kupovao sentrije jer nam je bone bio na lejnu a ovaj koga sam supportovao nije u stanju kill uzeti (bio sam lion, nije da nemamo disable)
    smece nezahvalno

18. kakvi ste low igrači, road to 5k secured for me.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.