Dota 2

1. Ma razor je herojčina. Rijetko koji keri može takvu razliku u teamfight da napravi. Razor ako prvi započne manfight dobija teamfight sigurno.
    Viđećete neđe kad neko pikuje razora i levijatana npr pa razor stigne i da iscrpi damage i ubije nekoga sa duplom ulti u međuvremenu
    I kad ovi krenu da se biju sve ih poklopi sa +8520954092378505 damage

2. Jedina mana su mu permabasheri ali ako imaš stunera u timu popušiće ti kurac

3. BANJO NAJJACI IGRAC U CG SIG

4. Toliko o tome da je to pub heroj...

5. Skywrath za dendija izgleda... Još jedan od mojih fensi mid heroja. Kako predviđam metu :D

6. Puck i swm... dva solo inta? Na'vi do you even pick?

7. Sad će na'vi voida da pick, pazite što vi velim

8. Sniper... ovi su definitivno iz istočne Ukrajine

9. 3x razor danas i 3 poraza koliko ja videh

edit: i cetvrti lol.

u glavnom prvi turnir da se ovoliko bira razor, kao za inat svi ga pikuju jer ja napisah da se retko bira. veoma neuspesno, svi prave skeptar...

dzaba druga, ukrade 80 dmg tajniju a ovom ostane jos 220 xD

10. Jebi ga, pikovao se masovno i na summitu npr. i imao je dobru prođu. Razoru treba support sa sigurnim disableom jbg.
    Inače sad sam se kladio na liquid protiv DK i strefio :D DIVINE RAPIST!!1

11. Jebote, već na lvl 10 imaš 3 meepa i range na earthbind 1100, lako možeš scout drva da ga nađeš, nije teško
    a prophet je free kill, ne može ti pobeći plus što si mobilniji od njih sa daleko manje itema, još ako uzmeš travel svaki klon ima poseban cd na travel, možeš biti svuda čak brže i od tinkera ako ih dobro rasporediš

Banjo najjaci igrac u CG sig

12. http://dotabuff.com/players/86700461
    covek sa najvecim mmr-om, ultimatum ultimatuma, vrh vrhova

13. ma daj, 500 game sa mepo... imas 100 heroja ti sa mepom odigras 500 a sa elderom 1

14. Najviše mi idu na kurac tryhardovi koji imaju preko 10% partija ukupno sa samo jednim herojem. Ako imaš recimo 1000 partija, a odigrao si više od 70-80 sa jednim herojem, jebeni si tryhard i treba da se rokneš. RANDOM MASTER RACE, NOT AFFRAID OF COUNTER PICKS!

15. ___________________________________________________
    Banjo najjaci igrac u CG sig

16. grimorum je nub invoker, to je cinjenica. invoker nije scepter refresher, to je pub smece.

ovo sto je cak rekao je idiotski, zasto bih igrao gomilu drugih dosadnih heroja kad mogu igrati sa 20 zanimljivih, nije tryhard nego drugaciji stil igranja. ja igram mid heroje pa nema poente da igram neke kerije ili supportove, kad ne mogu mid idem u sumu, retko kad kerija i to kad igram kerija obicno je to antimage, luna, morph
    uglavnom anti

17. i random u doti na all picku je najvece sranje koje postoji, to sto si stipsa da izgubis 200 golda i pikujes nesto je druga stvar, pogotovo jer je debilno ici random bez da pogledas pickove svoje ili protivnicke, nebitno dok o randomovanju kad nisi pickovao a krece gejm necu ni pricati.

18. ja igram mid heroje

jel si ti u nekom timu pa im igras mida?

recenica ja igram samo mid heroje je tipa "ja cu da vadim meso a vi ostali jedite kupus"

pa nisam ja tvoja kucka da ti vardam dok ti fidas padzom

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.