Dota 2

1. http://dotabuff.com/matches/776111486 moja prva timska ako nekog boli kurac (enigma)

2. Sve stvari koje nemaju hitbox rade u voidovoj sferi

3. Mada i neke koje imaju rade (WD ulti)... nznm kako radi raketica od gyra

4. Kolko imaju ovi te ste igrali protiv njih godina? Ovo je draft likova koji igraju turnir prvog srednje poljoprivredne škole

EDIT: ban im je još jači

5. Inače dobar bild za enigmu. Baš onako pazlovski pro. Reka bih još da joj ne treba nogica, čisto kad te smaraju za vardove da kažeš "pa brate idem okolo go i bos i sad kukate da vam kupim vardove"

6. obicno kupim arkanu enigmi, al vec smo imali skaja s arkanom pa reko da ne bacam pare, ono, ta 1000 golda je otislo sve na vardove
    a ovo su verovatno bila neka deca iz igronice, sta znam, cak se i secam da je neko od njih reko tako nesto
    ban im je carski, cim sam video prvi ban riki odma sam shvatio da su pro lolo
    mnogo nam je dobar pik bio za timfajtove, magnus ih skupi ultijem, ja bacim blek hol (pre toga aktiviram bkb i nekrobuk) skaj baci ulti, dzoger omnislash a krobelus nam je smetala, poslali smo je da nam stakuje kampove jer je bila beskorisna kako u timfajtovima tako i na lejnu (bila je solo top, magnusa smo slali na mid, ja sam dzungla bio)
    jedino mi je zao sto nisam stigo refresher da aktiviram nijednom, obicno smo ih skupljali sve odjednom u timfajtovima, ili ono, ostane jedan pa ga ubijemo posle, al slabi su bili iako su nas dosta mucili early game
    hvl pazle

7. inace pusao sam ko lud u mid game kad sam uzeo nekrobuk, stanem pred kulu druga na njihovog kripa, nekrobuk i ode kula za 10 sekundi
    dal radi midnight pulse na kule? msm vido sam u nekim partijama da bacaju na kulu, al nisam primetio da joj skida nesto, ako joj i skida to je nesto malo

8. dal radi midnight pulse na kule? msm vido sam u nekim partijama da bacaju na kulu, al nisam primetio da joj skida nesto, ako joj i skida to je nesto malo

Ne radi damage... Bača se na kulu jer se tu biju kripovi a i heroji ako će da je brane moraju biti blizu nje. Kad neko uđe u aoe samo mu daš malefice da ga što duže zadržiš. Dobar skil kad napadaš highground čisto da ih odvojiš od kule i napraviš malo prostora... pomalo kontradiktorno jer ti ulti treba da su svi sabijeni ali ono, ulti je praktičnija kad braniš svoj highground jer nemaju đe da te opkole

9. Najgori gejm mog života (dodajte na to da sam ga igra od 4 do 5 i po ujutro)...

http://dotabuff.com/matches/776602654

81 minut proseravanja od strane mog tima...

~Uloge tumačili:~
    Zevs - Arlovski
    Mirana - Dovi (jedan moj drug, budala)
    Morfling - Keno (jedan moj drug, budala; prim. aut: ali pokazuje znake poboljšanja u zadnje vrijeme)
    Weaver - Kobe_brate
    Bloodseeker - ja... zzzz

5 instant pickova na našem timu...
    Morfling ne može mid jer zevs je izgleda najbolji mid heroj i normalno, ne može da kupi ni te wardove pošto "matori, jebo te, pa ja sam mid jebo te, kako ja da kupim vardove jebo te?" a mirana je late game hardkeri kojem treba sav farm i prvi put čuje da je to roamer, pa moram da igram suporta sa BSom... I ima obraza još da poslije reče "viđi iteme seekeru" (a još sam proda plate mail kasnije da bih uzeo hex umjesto šive; čak sam i mana buts pravio pa ga disasemble poslije) a 3 od naša 4 kerija (morfling je mudro ćuta...) na kraj gejma da se usaglase da je gejm bio dosadan. Neko da se zapita kako je mene bilo? Je li?! Makse...

EDIT: mora sam da se izrejdžujem momci, praštajte.

10. pa dobili ste sta oces
    ovaj gejm sto je ogma okacio, prva dva picka void i am hahahahahaha 1k mmr

11. hmmm, igrate sa četiri uber kor heroja, kako li ste izgubili?

Hoće da igra neko sad ljudi?

12. pa dobili ste sta oces

Barem 40 minuta života nazad.

hmmm, igrate sa četiri uber kor heroja, kako li ste izgubili?

U tome je razlika u stavu između D1 i D2.
    U D1 svih 5 igrača u timu pikuje ono što oće (možda neki kombo bude ako je par njih u staku) i svi igraju ono što oće. U D2 neko pikuje heroja koji se inače igra kao suport ali oće da ga igra kao kerija, zato je neko ko je pikovao odma poslije njega nubina i mora da igra heroja koji to nije kao takvog. Naravno, niko ti ne kaže da neće igrati suporta prije nego prođe loadout i onda ne moš ni da repikuješ kao čoek (ovo zadnje je ujedno i još jedan odgovor na ovo areijevo pitanje)

EDIT: Ono, ima neka svijest da tim mora biti organizovan na neki način ali instantpickovanjem nubovskih heroja od strane rendom Rusa i randomovanjem chena ili wispa kojeg odma repikuje bez pitanja "oće li ko?" ne doprinosi se mnogo tome. Nije mi krivo ako sam mid pa mogu da im gankujem lejnove ali ako je npr. neka budala lockovala invokera na početku, umrla od pudge 2 puta na midu kao solo kill i promašila 100% sunstrikeova, bude mi krivo što moram da suportujem takve debile ili da igram kerija koji ne može da outfarmuje ni njihove suportove koji imaju dominating spree na mojim botinama.
    Dendi drži moju sliku pored ikone sv. aleksandra nevskog a ja treba da suportujem miranu koja ode do WCa i zaboravi heroja na lejnu... Vratite mi moje vrijeme nazad

13. A dobro, u ovom gejmu ste bili dobri s obzirom na manjak organizacije.

14. Najgori gejm mog života (dodajte na to da sam ga igra od 4 do 5 i po ujutro)...

http://dotabuff.com/matches/776602654

81 minut proseravanja od strane mog tima...

~Uloge tumačili:~
    Zevs - Arlovski
    Mirana - Dovi (jedan moj drug, budala)
    Morfling - Keno (jedan moj drug, budala; prim. aut: ali pokazuje znake poboljšanja u zadnje vrijeme)
    Weaver - Kobe_brate
    Bloodseeker - ja... zzzz

5 instant pickova na našem timu...
    Morfling ne može mid jer zevs je izgleda najbolji mid heroj i normalno, ne može da kupi ni te wardove pošto "matori, jebo te, pa ja sam mid jebo te, kako ja da kupim vardove jebo te?" a mirana je late game hardkeri kojem treba sav farm i prvi put čuje da je to roamer, pa moram da igram suporta sa BSom... I ima obraza još da poslije reče "viđi iteme seekeru" (a još sam proda plate mail kasnije da bih uzeo hex umjesto šive; čak sam i mana buts pravio pa ga disasemble poslije) a 3 od naša 4 kerija (morfling je mudro ćuta...) na kraj gejma da se usaglase da je gejm bio dosadan. Neko da se zapita kako je mene bilo? Je li?! Makse...

EDIT: mora sam da se izrejdžujem momci, praštajte.

instant pikova? Ja sam randomao prvi, dobio vivera i stavio da cu da igram offlane,altabujem .. Vratim se, vidim da imamo miranu, zevsa, bloda i mene, fali jos jedan ... Okej, kapiram da mirana moze da igra farming lane sa nekim suportom, blood wood, zevs mid, ja off, sve je ok .. Govorim kenu sabanu da ne pika morpha jer nam ne treba, ali kakvi, ne dolaze informacije do mozga, jer mozga nema i on pikuje morpha i ide off sa njim .. Ja igram suporta mirani sa viverom, prelijepo .. Srecom su oni bili veci retardi pa su imali top lane nevermor i jugernaut .. Btw, ja sam kupio kurira, omg! Jbg pazle, nemoj da igras suporta kad pikas nesto drugo, boli te kurac, igraj kerija, jebe ti se, budi tup kao keno i miran si coek

15. A brate ja sam randomovao zevsa, prvi ili drugi cini mi se. Usto me sky na midu, al sam se nekako izvukao jer su im ostali bili bas opaki noobovi pa sam imao ez kilove na njima. A i sta kukas koji moj, nije bilo ni renk. ni nista. Obican game u 5 ujutru, sprdnja. Da smo igrali ozbiljno isao bi ja bkb kao prvi item i vec posle 12-13 min mi sky ne bi mogao nista. Al bole me kurci kad vidim da su noobare. U fazon 30. min su imali oko 15 kilova od cega je sky 14 ili 13, dok smo mi imali oko 25-30. Ako vidim da su im keriji glupi znam da nema tu sta...

16. Obican game u 5 ujutru, sprdnja

Obican game u 5 ujutru

game u 5 ujutru

u 5 ujutru

reči to nakon 81 minut bladsikerovanja sa mekansmom

------------

Vratim se, vidim da imamo miranu

I ti očekuješ kad se vrneš iz alt taba da će mirana u toj situaciji biti keri... daj ne sprdaj se. Ja sam pikova bloodseekera jer smo imali zevsa i jer sam vidio da je ovaj kliknuo na morfa pa sam pretpostavlja da će zevs i mirana biti safelane sa weaverom (kolko god to bio glup trilane iako bi možda proša na agrro tri protiv onih budala), ja na offlane i keno na mid sa morfom.
    Ne velim ja da je iko loše odigra ali onaj pick i raspored heroja je tolko glup bio da me na kraj bilo sramota kad ljudi vide da smo bili 5 stack.

17. jel ćete da se pobijete sad? :3

18. Možda 1v1 na midu. Ali dajem tu kobetu prednost osim ako ne uzmem čena lol

SURPRISE MOTHERFUKERS! CHEN MID YES YES

19. OJEBAVANJE MAMO JER SAM IMAO DŽAVOLSKI HP/MIN
    666 JEBEEE
    http://dotabuff.com/matches/778220191

Edit:
    Kad su sjebali da ne morphuje strenght preko dooma?
    Fazon pre nego sto mi baci doom ja idem morph strenght a on mi dize hp, al mi ne dize preostali hp...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.