Dota 2

1. pisite nikove da se dodajemo

2. imam jedno pitanje.. jel radi omnislash u hronosferi?

3. GLOi! mi je nick u gejmu
    windrunner666 na stimu
    pa me dodajte, predstavite se i budite fini :3

Ogma, ja mislim da ne radi.

4. kapiram posto je dzoger invunerabl kad je u omnislashu, mozda zato bas i radi, ne utice nista na njega, ne znam

5. Ja mislim da ne može jer se on kreće kad radi omni, a u sferi se ništa ne kreće. Tipa, Epicentar radi, jer sk mora da stoji i ono će da udara dok omnisleš mora da se pomera.
    A moguće je i da radi, al' nema animaciju.

6. http://dotabuff.com/matches/775757777 ljudi ja im decu napravi, ispade da nisam im'o gilje jer sam hteo da kupim travelke al' ne stigoh xD

7. kako da resetujem sifru na stimu? zaboravio sam je, ocu novu

8. radi omnisplash jugerov u voidovom ultiju koliko se ja sjećam, mislim da je jedino to ostalo što može da se uradi u voidovom ultiju (naravno omnisplash mora da se počne prije nego što opiči sferu).

9. A najvece govno koje postoji je to kad sa Rubikom uzmem Voidov ulti i bacim ga, Rubick bude zaledjen a Void normalno kida, ko da je on bacio.
    Aj ocete da igramo vcrs mi sa Vuke da probamo da se skupimo za 5 na 5 da se šprdamo?

10. u voidovom ultiju rade mnoge stvari
    epicentar, death ward, chainfrost, sve single target magije npr astral imrisonment, nightmare, itd itd

11. Ja sam za ako hoće neko sad.

12. koliko CP vredi immortal od snipera?

13. Rubick kad baci voidov ulty ne bude zaledjen nego poprimi efekte koje void ima (900 ms i to) dok su ostali uhvaceni kronosferom zaledjeni (osim voida, jel).

14. Ne brate, ako je i Void u chrono ti si zaledjen, ako nije onda funkcionise normalno, ko da si ti Void. Cini mi se da je tako. 2 puta mi se to desilo al pre jedno 2 meseca pa se ne secam najbolje al cini mi se da je tako. Sranje.

15. Igrao je cini mi se Pazl tad samnom i bas smo se iznenadili. Koji besmisao...

16. Огма

kako da resetujem sifru na stimu? zaboravio sam je, ocu novu

Banjo najjaci igrac u CG sig

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.