ПРЕДЛОГ: Онемогућити да се види аутор дефиниције када ниси улогован
  • -Most-

Ако је цензура аутора док не оцениш дефиницију уведена да би се заштитили од међусобног лајковања и стварања кланова, онда то губи смисао ако свако то исто може да види само ако се излогује.
    Острашћеним лајкерима је омогућено да несметано вребају најновије дефиниције и оцењују по ауторима а не по квалитету. Цензура аутора када ниси улогован неће скроз спречити то али ће им у многоме отежати посао.

• Букснетина™

Мислиш да неко стварно гледа која је чија дефиниција из офа, па се онда улогује и по памћењу рока +/-?
    Ја једноставно одем на профил тог и тог, и изрокам му минусе. Лакше је.

• l

Мислиш да неко стварно гледа која је чија дефиниција

misliš da neko gleda definicije??!?!??!?!?!

• YouCantHandleTheTruћ

Треба да се седне и да се направи неки идеалан систем. Не сме долазити до непотребних минуса и плусева.

• -Most-

Па готово да сам сигуран да се гледа ко је аутор, када се појави дефиниција одређених аутора некако у милисекунди се одвоји. У већини случајева то и јесте добра дефиниција, али преплаве је коментари и плусеви и када је испод просека.

А наравно да увек можеш да одеш на профил, али онда ће лајкери морати да иду од профила до профила..умориће се.

• Moćni Ming

Mislim da ako neko želi nekoga da lajkuje ući će mu u profil i izlajkovati.

• V for Vagina
    banovan

Kaizenu je cilj poseta. Tako neki nevukajlijaš neće moći da ode na profil autora definicije koja mu se svidela, i možda lajkuje još koju na fb.

• -Most-

Moćni Ming

Mislim da ako neko želi nekoga da lajkuje ući će mu u profil i izlajkovati.

Цензура аутора када ниси улогован неће скроз спречити то али ће им у многоме отежати посао.

• Jericho

Sto ne volim kad je friska tema, a neko vec stigao da objasni pre mene. Lemaja, dem ju!

• -Most-

V for Vagina

Kaizenu je cilj poseta. Tako neki nevukajlijaš neće moći da ode na profil autora definicije koja mu se svidela, i možda lajkuje još koju na fb.

Имало би то логике кад би невукајлијаши читали дефиниције. Нек им то дозволи за постере и реакције и решено.

• l

:P jel vidiš ti bre jeri, majkeimgasterambezobrazne, samo bi nešto menjali!!!!

• sedplas

ljudi koji gledaju cija je defka prije ocjenjivanja treba da se zapitaju koliko su zapravo psihicki stabilni, a poznato je da psihicki nestabilnim ljudima ne treba uskracivati mala zadovoljstva koja im ispunjavaju malene zivote....tako da protiv, ostavite jadnicima to malo zadovoljstva aman

• Pepe González

Đes', Lemaja lepoto, samo da te pozdravim kacam u prolazu... :šmek, šmek, zalizuje kosu zejtinom i vadi češljić iz kaputića:

• miniGunner94

I da zabrane prostituciju na Vukajliji!
    Ono, na PVT se dogovore da se jebu, pa posle dele plusove...
    Da, to će rešiti stvar.

• paninaro

ja sam protiv. volim da vidim ko je prije nego što ocijenim.

• Шерлок

Ово је што се мене тиче најбоље питање на теми

misliš da neko gleda definicije??

А ја сам за !
    Увијек уз савезнике лололок

• syngrafeas

Loše je i smanjilo bi posete.

• mm

misliš da neko gleda definicije??!?!??!?!?!

Al zato "gledaju" postere :)) Vuca je definitivno umrela. Čak ni Ciklon nema kome da kenja na sedamnajest postova sitno kucano.

• Remac

Žive su def'nic'je, umrle nijesu.
    Što se tiče prijedloga, niđe veze.

• Скелетор

zanimljivo i ujedno i tužno je to što se čak i gledanje postera svelo uglavnom samo na obrane postere...znam to,jer posteri sa mog duplaka jedva skpre ukupno 40 ocena..a o defkama da i ne počinjem. zato, šta vas bole brige ko i da li gleda defke iz offa, kad one opet neće da budu ocenjene čak i kad je ta osoba ulogovana, uglavnom.