Tepački klub "Vukajlija"

1. Vidim pominje se karate pa reko da se pohvalim
    Pozvan sam u reprezentaciju ponovo, za 2 nedelje imam Evropsko Prvenstvo u Mađarskoj \o/

2. Koja federacija Mito?

3. Ja mislim da bi malog mančestera propustio kroz Fight club scenario i možda bi mogao još neke žene tući za ostale neću komentarisati da ne dobijem po pičoki :D

4. Treniram Weng Chun Kung Fu Kuen.
    Pa vi vidite.

5. Šotokan Adamse,kamo sreće da je WKF

6. Bravo Mito, mađijo!

7. Fala Skočko bate

8. U subotu boksuje Ajetović u Spensu, Novi sad. Ja kupio karte za tribine. Preporučujem da's ode.

9. Mito nije ti kasno da dodjes u WKF, mlad si ti uklopices se brzo

10. Vratio se sa Evropskog,pojedinačno do četvrt finala stigao,ekipno Bronzani.
    8 borbi,6 pobeda,ja zadovoljan

EDIT: Radio sam ja u WKF-u pre par godina,za Partizan,a onda je moj klub prešao u WKC,kasnije u Šotokan. Od Septembra se vraćamo WKF-u konačno.

11. Opet ja

Treći u Srbiji u karateu pojedinačno
    Juniori
    borbe
    -62 kila žive vage

Ekipno Prvi

JA TEPAM

12. http://www.profightstore.hr/novosti/pogled-u-ne-tako-daleku-povijest-besplatni-mec-marka-hunta-i-stefana-struvea-/13287.aspx

Elem, javiše mi iz Melburna da mi je pajdo koji mi s vremena na vrijeme sparinguje karate uzeo srebro na svjetskom prvenstvu, apsolutna kategorija, do jednog ipona.

Ponosan sam na druga svog!

13. To Mito, samo udri! Je l' se tepaš i za nacionalnu selekciju? :)

14. Tepam se Lari :D
    Bio na Evropskom u Aprilu,u Mađarskoj,5. pojedinačno sam bio,ekipno treći
    U oktobru sam i na Svetsko išao,u Milano :D

EDIT: Evo i slička od juče,ja sam ovaj skroz desno
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/168854_10151465501138445_472505055_n.jpg

15. Koliko mi je besmisleno to dijeljenje karatea na 5000 saveza, stilova, federacija, selekcija, čuda-muda.... Što se ne ujedine u krovni savez i ćao đaci? Al ne, hoće svako svoj dio kolača, svoj neki uticaj.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.