Prijava

http://www.youtube.com/watch?v=9c6W4CCU9M4
Очигледно је да свет технолошки брзо напредује. Бар кад су у питању разне справице (или ти геџети) које олакшавају или улепшавају свакодневни живот. Ствари за које смо некад мислили да су далеко постају све више свакодневница у све модернијем друштву. Ето, например, (врв нова информација за оне који су изашли из ђачких клупа) у школама по Србији се уводе е-дневници (праћење оцена, изостанака и тих ствари путем нета) који ће вероватно до краја следеће године изгурати родитељске састанке у заборав. Поента је дакле да је ова иноватинва справица до само пре недељу дана изгледала као научна фантастика, а сада постаје доступна купцима (вероватно још увек пуна багова), а још је сигурније да ће у року од пар година постати веома широко распрострањена, питање је како ће она утицати на људе, на њихов живот, и социјално понашање. Да ли ће справица функционисати глатко као на првом клипу или ће можда бити ближа пародији.
http://www.youtube.com/watch?v=Ma8NbpCvSwo
Или је истина како то често бива негде у средини? За оне који не знају како ово чудо изгледа ево и слике.
http://techfond.com/wp-content/uploads/2012/04/53.jpg

Друго ти ово не ради :)

Друго ти ово не ради :)

Средио. Спојио сам био линк са настваком текст. :)

razvitak tehnologije se sveo na dizajn. dosadno... ali sta znam, mozda i jesu kul

Мени је ово кул јер је напредна техника али ми је крипи намртво :)

moram je imati. bez zezanja.

Meni se đa. Kad te smori skineš naočare i gotovo. :)

Jao, meni ovo vrhčina. Kol'ko je moćno, pa i upola od ovoga da bude, opet je fora.

ma ne moraju ni da rade ništa, samo da ih nosim. da ljudi oko mene dižu obrvu i misle "viđi ovoga meraklije". šalim se, stvarno mi se sviđaju :)

Dobar zonfa, a i parodija na snimak nije losa.

Замислите гомилу људи у некој прометној шетачкој зони, сви фокусирани на наочаре како се лупају једни о друге, чо'ече какав хаос. :Д

надркано брате

A jel ja jedini nisam skontao u čemu je fora, i čemu ovo služi? I kako se uopšte koristi? I za šta....i kako...?

Ovo što reče Petar Pan. Koji kurac bre? I ružno izgleda, k'o oni pederi iz DBZ.

Наочаре преко којих разговараш телефоно, вршиш видео позиве, имаш нет наравно, слушаш музику, делиш разне ствери по социјалним мрежама. Гледаш прогнозу, у суштини све оно што имаш на фону и компу само убачено у једне наочаре.

A čekaj, ja ne vidim nikakvo staklo na ovim cvijama, gde se onda vidi to sve? I kako koriste to kad ne pipaju ništa prstima? Ne tovarim, ozbiljno ništa mi nije jasno?

postajemo potrosacki zombiji zavisni od svakakvih gedzeta, jednog dana ce izmisliti stimulator koji stavis na polni organ i ukljucis te naocari da bi opstio sa svojim fejsbuk prijateljima..hehe, fazon iz filma screamers je blizak tome.

Погледај први клип. Издају се говорне команде и наочаре то раде. А колико сам ја скапирао оно мало екранче у горњем десном углу ваљда пројектује све ово, или ту само излазе ове информације а то да л' лик гледа у њих или не, његова ствар.

Mislim da sam gledao ranije neku parodiju na ove guglove gluposti. Mislim da je onion news produkcija ili tako nesto.
Sve u svemu, u paketu sa chrome OS leti posle povlacenja rucice vodokotlica u kompletu sa g+