Prijava

Џесика је добра пичка.

Вегета кобјаснио моје мишљење о тим наочарима
http://images.wikia.com/villains/images/a/a9/Vegeta.png
ГОВНО К'О ГОВНО, САМО СЛАТКО!

Bgate, ja ne znam kako ti mozes da vidis bilo sta na ovom ekrancicu, kad je granica jasnog vida 20 cm. Probaj da stavis neki papiric sa nekim tekstom tako blizu oka pa da vidim da li ces da ga procitas. Tako sam ja ucio iz fizike. E, sad jebiga, kako ce oni to da naprave ne znam.

Го курац. Сви ће да галаме по цео дан на улици причајући са наочарима.

Ај што ће да галаме, него колико би се тек повећао број сударања власника наочара са другим власницима, зидовима, аутомобилима, камионима... Сви би пичили игрице док прелазе улицу.

Za 5 godina ćemo svi ovo imati i ići ćemo ulicom i pričati sa cvikama. Meni ovo kul izgleda, zato što je kao u igricama i zajebanim filmovima. Proći će dobro, sigurno..

Bilo bi malo glupo da sve komande budu na govor. Verovatno ce napraviti neki mali daljinski upravljac koji bi drzao u ruci i tako manipulisao ovim kurcima. A sto se tice sudaranja, verovatno ce staviti gps uredjaj u njega, koji bi vas obavestavao kad je moguce da se sudarite sa nekim ko isto nosi te cvidze. Jebem li ga. Sigurno da ce jednog dana postojati mogucnost da mislima upravljate uredjajima.

Просто невероватно како су људи могли да живе без овога...

Које срање, е. Само нам још то фали. Није доста што се сви у по' разговора 'ватају за мобилни да пишу поруке, зову... Не памтим кад сам задњи пут поприч'о с неким, а да није чачкао по телефону. Е, а који ће курац овај лик у библиотеци, кад све може да сазна преко тих наочара?

Koliko to ima optickog zuma?

To što kaže Šreta sa tim čukanjem fona u sred razgovora i mene nervira. Ali recimo ja ne koristim fon dok sam na izlasku ili pričam sa nekim, znam koliko se ja glupavo osećam kad neko čuka fon dok pričam. But that's beside the point.

Nekad me nervira kad ljudi non-stop kritikuju novotarije koje su u stvari redizajniran stari proizvod. Dajte, bre. Većina novih izuma se bazirala na poboljšanju starih, oduvek. Tako je i u medicini, pa ne vidim da se neko buni. Malo po malo, uvode se nove opcije i na kraju to bude nova stvar. Jeste, tako kompanije često samo zgrću pare, ali ni vama niko ne brani da to ne kupite, uostalom mi što ovde sedimo po ceo dan za kompom, ne trudimo se ni da se dogovorimo sa ostalim stanarima o grupnom krečenju zgrade ili popravci, sad kritikujemo ljude koji su na nečemu radili intenzivno ko zna koliko vremena. I tu su uspeli da organizuju ceo tim. Ne znam, to mi deluje nefer. Možda ovo jeste proizvod sa poznatim opcijama, ali je novi dizajn koji je, za razliku od ostalih proivoda koji su svi u formi mobilnog telefona, ipak zahtevao mnogo modifikacija da bi kao takav mogao da funkcioniše.

Šta ja znam, što se samog proizvoda tiče, meni se đaju ove naočare, što kaže Vidra izgleda kao u onim zajebanim filmovima, a vidim tamo da piše: ''Taj i taj is sharing his location'' š'o valjda znači da možeš da blokiraš informaciju gde si da ne bude vidljiva drugim ljudima iako su ti naočare uključene. Ima tu i korisnih opcija, mislim da će se ljudima svideti.

Smorka mislim da si povukla pogrešnu paralelu sa medicinom, jer svi znamo kakva je korist od medicine i napretka koji je ostvaren sa mnogobrojnim otkrićima ili poboljšavanju starih u njoj. Uostalom zahvaljujući tome se i ljudski vek produžio jer je mnogo bolesti postalo moguće izlečiti.
Sa te strane, ne mogu da vidim toliku korist od ovih cvikera ili makar mi trenutno ne pada na pamet neki njihov značaj za čovečanstvo. Na kraju krajeva i mobilni telefoni su napravljeni da bi nam omogućili komunikaciju i kada nismo kod kuće, ali mi se čini da su danas sve više pretvoreni u vokmene i konzole za igranje igrica, dok se komunikacija na njima svela na glupiranje po fejsu kod dobrog dela populacije.

Као и сваки други револуционарни производ ово је сјајно. Само што ће као и сваки други и овај људи да користе само за глупости.

ove naočare su garant najmanje 3x skuplje od registracije za moja kola, tako da..piškim ja na to lo lo

I mobilni telefoni su bili skupi na početku, pa gle sad.. Biće ovo k'o fejzbuk :)

Kao i sve drugo. Nekada je sim kartica za mobilni bila skupa skoro ko telefon.
Ako naprave ove naocare, ostali proizvodjaci ce iskopirati ideju i godinu-dve posle izlaska na trziste nece biti nista skuplje nego prosecan mobilni telefon danas. Konkurencija je cudo.

YouCantHandleTheTruћ potpuno se slažem sa tobom. Mi što možemo nešto da koristimo na potpuno pogrešan način, to niko ne može.