Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Немојте само ово роштиљање ололололо
http://vukajlija.com/zabava/posteri/36189
Na Adi ne možeš da raspaljuješ roštilj gde ti je zgodno, nego gde je predviđeno, a ta mesta se zauzimaju najkasnije do 11, tako da bolje smišljajte nešto drugo. Ustvari, u 11 zna da bude kasno...
E jebem li ga onda.
Па ако ти ликови роштиљају доста раније него кад се ови налазе, можда ће већ неко ослободити до пола шес'-шес'....
najbolje da ninka dođe u 9 pa da sedi pored roštilja i pije pelindžu do 5 :)
Ma nema teorije, ko se zabije da roštilja, ostaje dok se ne smrkne.
http://us6.memecdn.com/you-dont-say-nicholas-cage_o_275038.jpg
Ako će mi ko pravit' društvo, što da ne. :D
BeboPe, rekla sam to Ninki koji očigledno nije upućen. Šta se odmah bečiš?
Možda Ninka ubodeš dobro vreme kad su seksi odbojkašice, kao ja juče :)
Ма биће слободних у 6, ја сам био пре 4 недеље роштиљо, до 6 остали само ми и још неколко роштиљџија, и то тај дан била 3. чукаричка феријална роштиљада, сад једино ако сви долазе касније због већих врућина. или да се на крају крајева и ми окупимо у 11 па по врућини блејимо у ладу мало ово оно.
Onda najbolje da kampujemo na Adi :)
Sve mi se čini da će ovo biti ili roštilj u 11 ili fudbal u 6.
Onda najbolje da kampujemo na Adi :)
Да се дбалфу пика од 6 до 8 па да се онда заседне ко човјек до јутарњих часова да се пегла блеја. Ал оно, понедељак је радни дан -.-
А да ми купимо готов роштиљ? лоло
ОДВАЛИЋЕМО ВАС КАО ПЛАВУША РЕТРОВИЗОР!
esi li ti luuud dedžgo lolol
Боље то него да останемо гладни, а како је кренуло тако ће се десити. бухахаха
Иначе, то се данас џабе ради. :Р
Мада нисам озбиљан кад ово предлажем :Р
fora je napraviti roštilj, mogu ja od kuće da ponesem ionako sam iz leskovac al nie to to.
ПА ЗНАМ!!!11124
:РРР
Uša!