Vukajlija Ol Star fudbal

1. BLZ je bezopasniji od vazduha.
    Ne zove se dzabe Bezopasni Lanjski Zec.

2. данас пар великих истина на вос блеји. надам се да ће се разоткрити јесу ли или нису стварне истине

3. Kaži mi ko je ostao i reći ću ti da li je istina :)

4. DObar VOS, 3 ekipe, nisam izgubio ni jednu partiju, a fazon igrao sam jedno...u jebote, nemam pojma koliko partija smo igrali.

5. Ja sam merila vreme 6 puta, a ne znam koliko ste igrali dok nisam došla.

6. Znači 1 pre, to mu dođe 7 partija. Bez poraza.

- BLZ
    - Raja
    - Enemi
    - Lari
    - Johnny

Odrali fudbala juče.

7. Ja bih rekao da ste lepo organizovani bili i da lepo izvodite penale. Ne sećam se da ste nas pobedili juče u regularnom delu. Nijednom. Klasicxni Grci!

Ekipa sa najboljom gol razlikom:

- Ironični
    - Dejanče
    - Ninka
    - Fejzara
    - Aglni

:*

8. Krivo mi je što okom kamere nisam zabeležila Davidove pripreme za odbrane penala!

9. Nemam pojma, ja znam da mi nismo izgubili partiju juče. Jeste i vi pobedili svaku ili ste imali neki poraz, od one treće najgore ekipe?

10. Mi smo, čini mi se, imali dve pobede i tri-četiri nerešene. Ako se gleda regularni deo, bolji smo od vas.

Ali smo svaku, bukvalno svaku nerešenu izgubili nakon penala :)

11. Pa ne znam kako, imali smo i mi dve pobede.

12. Od 4 penala tri sam poslao nebu pod oblake

13. Ja sam dva puta pogodio prečku, Ronaldinjo da mi pozavidi.

14. Agi, ne seri, izzgubio si i sad ćuti!

15. I mislim da je ipak bio penal.

16. Углавном мој пенал је још једном потврдио неопходност увођења гол технологије на терене ВОСа. Мада је овај пут донета праведна одлука и то не само зато што сам маг извођења пенала (1/2) него и зато што је прешла лопта линију лололо.

17. Zoki Munja A.K.A. Hawkeye system.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.