Sad slučajno prelistah temu i kapiram da se pominje neki Stojnik. Sad mene zanima o kom je Stojniku reč: ovom ili ovom, ili su to, pak, dva ista Stojnika?
Gledam sad kartu, i ta dva Stojnika su maltene jedan pored drugog. Kapiram kad završite s fudbalom ili čime već, pogledate da se nađemo negde i odemo na ručak. To je desetinu kilometara više od onog kako bi prvobitno išli.
Kad smo to razmatrali uopšte Beli lolol?
ја спремам пост као завршницу воса и окачићу га у наредним данима. љубим пуно до следеће сезоне
Sad slučajno prelistah temu i kapiram da se pominje neki Stojnik. Sad mene zanima o kom je Stojniku reč: ovom ili ovom, ili su to, pak, dva ista Stojnika?
stojnik sopot
aко организација дозволи и финансијске могућности свакако ћемо се довући и до тамо. нема да бринеш
Gledam sad kartu, i ta dva Stojnika su maltene jedan pored drugog. Kapiram kad završite s fudbalom ili čime već, pogledate da se nađemo negde i odemo na ručak. To je desetinu kilometara više od onog kako bi prvobitno išli.
ако ће да закољеш прасе неће бити 10 километара проблем лоло :)
Ne koljem, al' znam di se dobro jede i to za skromne pare.
саће нас намамиш у то севојно и да нараниш свиње нама. Е ПА НЕШ КОЛЕГА!
ЉУДИ А ДА МИ ОПИЧИМО ДБАЛФУ ЗА КЕНДВИ СУБОТУ ИЛ НЕДЕЉУ АКО БУДЕ СУВО А ТЕМПЕРАТУРА ОКО 5 ДО 8 СТЕПЕНИ? А?
Ja ne mogu, ne'am opremu.
Ja na Staroj planini.
Ja bih mogao u subotu, u nedelju bih morao da se nakanim, imam neki 18. u subotu.
Може што се тиче и суботе и недеље, мада пијем у суботу увече, ал' устао бих ујутру, нисам био не памтим.
ja sam za nedelju
Може, како год.
Čini mi se da pada sneg preko vikenda lol.
брате нема леба, -2 и снег.
http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta2/11/1924284/0/meteogram
Mančesteru fejzbučki troleru lololo
Ja ne znam, meni ništa tamo nije smešno. Zbunjen sam totalno. Mislim da mi ovo neće dati sna.