Prijava

mene bi bilo sramota da ovo stavljam ninternet. kako vas nije sramota da širite neznanje?

Oj Srbijo među šljivama... svi ste u državnim firmama kao i ja :)

Bruce u pravu si i ja sam na neki način u državnoj, odnosno vlasništvo je pola-pola, ali radim kao novinar a tu i nema nikakvog rada pre 12 sati, makar kada je sport u pitanju. :)

Stvani pvaćenik dakve! :)))

APSOLUTNO!!!!

Ljudi pogledajte link koji vam izbaci kada se završi klip sa fudbala. Agilares gostvao u jutarnjem programu :) Ozbiljan momak nema šta.

E, do jaja je klip. Gusti vas opro, Cak teska neznalica.

И ово је добро, нисам играо две године, а потрчао једно три. :)

АхА! Значи довели сте голмана из иностранства! То је нерегуларно, јер се крши са статутом ВОС-а и лимитом страних играча у екипама, који је 0! лололо

Ninka je izbosne, sta cemo za to?

Па и он је у њиховој екипи. лололо

Agilni ladno plaćen da gugla na poslu! Au, kapa dole majstore!

Ninka je izbosne, sta cemo za to?

Iz Republike Srpske. Hercegovine.

Ovo na snimku je super :) Sad sam se setila šta fali... Ona zamena dresova na kraju, čisto zbog devojaka koje prolaze pored terena ;)

Да, ето, а ми овде као осведочене патриоте (што се види у уводним минутама видео материјала) не признајемо Дрину као границу. То је тако 19 век. лоло

Nemoj Forget molim te :)
Vidiš kako su svi gabaritni, čast Fejzu :)

Šta ima mijenjat' dresove, gadno mi moj nosit' onako znojav, a ne tuđi da uzimam. :D

Vidiš kako su svi gabaritni, čast Fejzu :)

кхм, кхм, КХМ!

Шта фали нама габаритнима? Ми јебемо!

Sad tek vidim koliko sam ocajno odigrao ovu proslu.. ni priblizno kvalitetu iz pretproslog kola...Dodje mi se kobejnujem:(

Па кад ниси дошао у свом препознатљивом аутфиту...

Nat, to kamera dodaje 8 kg :)) Uživo su taman :))

Па кад ниси дошао у свом препознатљивом аутфиту...

Ma bio sam isfrustriran oko fakulteta, plus sam vezao 2 dana kafane pred derbi. :/