Vukajlija Ol Star fudbal

1. Umem. Sklapao sam gajbi na potkrovlju do jaja lego, ne krca nigde

2. Onda sklopi somiki mene mrzi

3. A inisam tu nego u st gallen

4. ko je musliman ja sam

5. Došao bih i ja ako se igra u nedelju. Da se jurimo malo.

6. Ovo deluje obećavajuće. Javaljam sutra okupih li ja neke.

7. "Ko nema u nogama, ide na VOS"

Šalu na stranu, srdačno podržavam re-okupljanje, jedna od lepših stvari koje je sajt iznedrio u RL-u:)

8. ко доноси гибаницу

9. Šalu na stranu, srdačno podržavam re-okupljanje, jedna od lepših stvari koje je sajt iznedrio u RL-u:)

A dosta lepih stvari u RLu je iznedrio sajt

10. Ja mogu jedino ako bude u subotu. U nedelju mi dolazi neka rodbina.

11. Jebiga, ako baš većina bude mogla u subotu, gledaću i ja nekako da se uglavim zbog posla.

12. AHahhaah, nejebač ljubomoran što i on nije kuso gibanu:)

Nisam ni ja, matori, eto ako ti je za utehu :(

13. једем гибаницу сваке недеље кад дођем кући смучила ми се чуј љубоморан

14. E jbg da je basket došao bih...

15. Bice i basketa skoro

16. Biće, ko što ima fudbala.

17. Ja sam za nedelju više

18. Tebi je valjda četvrtak i petak neradni?

19. Ma daće mi i nedelju ako kažem da je VOS u pitanju sig

20. Basket tj kosarka se igrala do pre mesec-dva ali u sali, sad cemo se izorgabizujemo za adu ili kalemegdan samo dase nakanim da zovem gustog ili duku, mnogo odvratne njuske

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.