Vukajlija Ol Star fudbal

1. david bio sa mnom u timu, šta će on da se kreće da smeta, kada sam imao dekija samog haha

2. хахах давид јебени, ја реко' кели олиник :ДДД

а овај баја са овим тричетврт панталонама или шта ли су ко је?

3. za enemija se ne sećam s kim je igrao, mada s obzirom na to da je uglavnom on najviše trčao, kontam da je i on bio sa mnom haha

4. Otkud znam ko je, ne znam nijednog haha

Solidan fudbal deluje xd

5. па не питам тебе него неког ко зна као нпр реме или псето јер се очигледно баш баш разумеју у вос...:(

6. Enemi je to, ja u barsinom dresu, deki loše prihvata loptu, agilni u žutom, gusti je u plavom dresu, niži, david sa kosicom, ostale ne vidim dobro.

7. Nije david s tobom igrao, vidis da pokazuje rukom da mu gurnu tamo u prostor nego ga boleo kurac da se cima haha

Coa to je enemiofdfrivrld

8. Pokazuje meni da mu dam jer nije znao da imam predstavu šta ću sa loptom. Uvek je david bio u mom timu haha

9. Pokazuje rukom tek kad sam ja uzeo loptu

10. Jednom smo igrali do 5 pa se desila razlika. Dao sam tada 6 golova od toga 3 glavom, eto neki fan fekt xd

A jednom je glavni bio ono kad je bilo humanitarno a ja oterao golmana da ja branim penal koji je glavni sutirao. Umalo me nije ubila loptom budala

11. Ja sam samo saigrače obarao loptom, i to isključivo fejzbukmanijaka, i to jednom. Hahah

12. kako se nekad igrao dobar vos a danas se ne igra a nekad se igrao ko poslednji izađe neka ugasi svetlo

13. Ja sam najboljeg ortaka jednom uneo s loptom u gol. Al nije bilo na vosu jebiga.

14. Iscasio sam arlovskom rame u duelu ok?

15. Ja sam najboljeg ortaka jednom uneo s loptom u gol. Al nije bilo na vosu jebiga.

Ne računa se

16. Reme, nije Enemi igrao u tvojoj ekipi već u mojoj sa Kurajberom, Arlovskim i više ne znam skim još. Kako beše Lasta protiv...

17. s tog humanitarnog vosa se nekim likovima i dan danas smijem jebem ti sve

18. Igrao bih i ja nepozvan kada biste organizovali, al' sam se preselio u Brčko. Srbija je za mene prošlost.

19. Sad moras da promenis nik, stavi BLB kao belo ludo brcko umesto beli ludi znik

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.