Lololo, bolje nemoj da dolaziš, ili ako dođeš odmah u Lastu, da te ne bi tukli. Mene prvo što su pitali je bilo : "Je li mali, je l' imaš ti neke kostobrane?".
Ласта је најраспрострањенија врста птице у свету. Гнезди се у Европи, Азији и Северној Америци, а зимује у Африци, јужној Азији, Аустралији и Јужној Америци. Блиско је везана са људима, пошто користи њихове грађевине за изградњу гнезда. Хвата инсекте у лету и храни се њима, те је због тога цењена код човека. У селима постоји дуго укорењено сујеверје везано за убиство ласте, због чега је веома заштићена.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Lololo, do kurca, bas mi se svidjalo kad sam najmladji bio. Inace, ne moze pivo, maloletan si, treba posle pijan da polomis nekome glavu.
Mito, koliko si visok? Imamo ograničenje na visinu.
Hahah,a koje si ti godište?
A ja bi pivo posle fudbala :D
Ne brini Manč, kad mu polome noge bićeš opet najmlađi lolo
Na ovu maloletnu pricu sam se ja izvlacio jer ne volim pivo lololo.
Elek jebemusve, ima li tebe sad u nedelju?
E bre da, daj visinu I tezinu Mito.
Reci mi da se šališ.
Не, он преферира бело вино и обријане 'чке. олололо
Preferiram i ja, pa opet tučem pivčuge. Mada sad iz stomačnih razloga, tačnije skidanja istog, moram da prestanem da ga pijem na par mjeseci.
E jebiga sad.
Visina 169,težina 58kg
Nije da ne mogu da popijem ali ne uživam toliko lololo.
175 je ograničenje. Ovako si neupotrebljiv, mi samo na centaršuteve igramo.
Lololo, bolje nemoj da dolaziš, ili ako dođeš odmah u Lastu, da te ne bi tukli. Mene prvo što su pitali je bilo : "Je li mali, je l' imaš ti neke kostobrane?".
Ja sam onaj mali plejmejker što razigrava centarforeve lololo
Sve Gatuzo do Gatuza. :D Enemi Van Bomel. :D
A Lasta je? :D
Nisi upoznat sa osnovama, a hoćeš na fudbal. Ne ide to tako decxko...
Ласта је најраспрострањенија врста птице у свету. Гнезди се у Европи, Азији и Северној Америци, а зимује у Африци, јужној Азији, Аустралији и Јужној Америци. Блиско је везана са људима, пошто користи њихове грађевине за изградњу гнезда. Хвата инсекте у лету и храни се њима, те је због тога цењена код човека. У селима постоји дуго укорењено сујеверје везано за убиство ласте, због чега је веома заштићена.
Pa ja bi da se upoznam sa osnovama,al nema ko da me nauči