Vukajlija Ol Star fudbal

1. Je l' nas ima i za neku treću ekipu?

2. Na mene nemojte još da računate,doćiću ako imam prevoz

3. Važi Mito dobrodošao si ako nađeš prevoz. Lako ćeš nas prepoznati. Kombinacija matorih drtina i dece koja psuje, glasno govori JA JEBEM svaki minut, snažno podriguje i psuje Kaizena ako baguje sajt :)

4. Gomila ljudi koji izgledaju kao sve samo ne fudbaleri.

5. Čast izuzecima khm Arlovski khm.

6. Na mene nemojte još da računate

Хахахаха, и најзад су успели да га испрепадају.

7. Au

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHA JEBEM TI ŽIVOT

8. Hahahahaah,ma niste me isprepadali,nego moj cale radi drugu valjda pa zbog toga :D

9. Gubitnici jel spremate kremice? lolololo

10. Kao i puno puta do sad, vićgla mi još pod upalom... prc!

11. Није да се курчим али Бежанија је прошли пут играла четири текме везане јер сам ја издоминир'о...Ако коначно будем негде перманентан чувар мреже и плодитељ статива и пречки та екипа изгубити неће. ЈА ЈЕМЕН !
    А и примећујем сад да се извенгерисале екипе од кад је кренула најезда омладинаца на то свето борилиште на Ади лололо.

12. Ti si Gubitnik I kraj. Ionako nam treba golman.

13. Ti si Gubitnik I kraj. Ionako nam treba golman.

Ја сам голман у губитницима :о

14. Ти си ми био риплејсмент јер је Бежанији треб'о голман. :Д

15. Ljudi, kad je taj fudbal?

16. Профе, недељом у 6, с тим што се сутра налазимо у 5... Дакле недељом у 5, а они који не стигну доћиће до 6 и око 6. Сад ти је сигурно све јасно. лололо

Долазиш?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.