Vukajlija Ol Star fudbal

1. Obrisa post čovek.
    Gusti Sok je to i cepa dobro al je povređen.

2. Nisam obrisao post, eno ga na prethodnoj strani. Fina fudbalica, istina, dominiraju ljudi teži od 0,1 tone :)

3. Fali ljudi generalno sada kada su povrede aktuelne, tako da navratite vi koji dosad niste bili.

4. Nisam obrisao post, eno ga na prethodnoj strani. Fina fudbalica, istina, dominiraju ljudi teži od 0,1 tone :)

E da, izvalio sam....Jesmo đemebli, ali sada smo već vitkiji i puno više trčimo. Mislim da će 5 snimak biti sajam veštine.
    Ox-e, kada si u BG-u, bani. Ako je po niku, onda i ti laganezi upadaš u debeljane :)))

Fali ljudi generalno sada kada su povrede aktuelne, tako da navratite vi koji dosad niste bili.

Uf da, sada već ima 4-5 povređenih. Kako noga Marvelje?

5. ali sada smo već vitkiji i puno više trčimo

Још кад се Арловски и ја издопингујемо.. Ииих, нема краја утакмици! лоло

6. Pazi, ja imam stotku, to je tačno, ali nisam debo :)

7. Noga u fazi blagog oporavka. Pijem analgetike po potrebi, a sutra kod ortopeda. Mozda mi i skinu gips, a mozda nece ni naredne 2 i po nedelje. Videce se.

Najgore od svega je propustanje ispitnog roka, a i taman sam nabio dobru kondiciju na terenima. Psihicka zal za VOS susretima paralelna sa fizickim bolom, te bih za kraj izjavio: zelim sam sebi sto raniji oporavak i povratak na betonsko boriliste :)

8. E da, sta bih voleo da se napravi na temi. Analiza svakog pojedinacno od strane ostalih. Znaci dobre stvari, prednosti, a pre svega - slabosti i gde treba da se usavrsava. Bas mi Dzoni prosli put lepo otvorio oci kad kaze da dodajem napamet ne gledajuci gde su igraci. Pa tako sam se i sjebao:S Ovo bi bilo bas korisno, jer bi tako napredovali, a sam nisi svestan svojih atributa dok ti neko sa strane ne kaze kako igras.

Ste za?

9. Марвеље, сви ти желимо што бржи опоравак, али то није изговор да не долазиш! Снима се и документарац, биће посла! х))))

Оксе, бани некад, да с' мало зајебавамо.

10. Pazi, ja imam stotku, to je tačno, ali nisam debo :)

Ja 105, al visok sam takođe. Malo sam samo debo, mada samo lete kile. Do kraja leta biću k'o Snežana Dakić lolololo
    Pa Ox, otvoren poziv kada si u Srbiji, banjavaj na fudbalicu. I deuženje je dobro. Već je dosta ljudi bilo i svima je bilo OK.

Pa Marvelje samo to....brzaš....ne pogledaš i pošalješ loptu. Što je najjače imaš brze noge, brz dribling, samo treba malo da podigneš glavu i to je to. Ma samo da se oporaviš, to je najbitnije.

11. Dzonovan je mahina.

Kad ga vidis ovako, po konstituciji, taj jedva drzi ravnotezu, lolo. Al' tu se zajebes. Cuvao sam ga vise puta i veoma je okretan za njegovu tezinu. Plus, utrci tako iz senke i zamamari je punom da sve zvoni. Znaci - sut, 8/10. Brzina mu nije neka prednos', ali zato to nadoknadjuje pregledom igre. Uoci Agilaresa, i ovom samo ostaje da prosledi spicu. Isto tako se i ubacuje iz senke, kao sto rekoh. Isto 8/10 korisnost u timu. Devetka ne moze, jer se ponekad izgubi u akciji. Ono sto kod njega najvise smeta je kondicija, tu je suv k'o pruga. Da je jedno 10 kila slabiji, bilo bi ga svuda po terenu, jer on ne dribla previse, vec pravi akcije i zavrsava iste. Kad treba da se igra nazad, organizuje odbranu i tu ces proci jednom u cetiri puta otprilike.

Celokupni utisak: 8.5/10 Naravno, ovo su Vukajlijaske ocene, ne tripujte, lolo.
    Savet: Bataljuj malo cigarose u toku meca i pij neka energetska, i eto ti cista devetka :)

Ajsad neko mene detaljnije :P

12. Ja kad bi sebe ocenio, ja bih sebi dao 10/10. Samo jos da smrsam desetak kila i imao bih 12/10.

13. zelim sam sebi sto raniji oporavak i povratak na betonsko boriliste :)

Treba neka rava da ubrza taj oporavak? :)

14. E, Ox, je l' možeš ti da vidiš prvi klip, pošto si iz Švabije? Mi ovde ne možemo, lupili nam ograničenje zbog muzike koju sam neovlašćeno koristio, lolo.

15. Ej fino igrate, najbolje mi se sviđa onaj debeli u rozoj majici (četvrti klip sam gledao). Ko je taj virtuoz?

Hoćeš da ti debeli probaci loptu kroz noge i pojede ručak? :D

Došlo je do toga da se sprdamo na račun mog neznanja, dobro dobro :)

Ox, ako si punačak, nebitno da li si debo ili ne, igraš za Lastu.

Marvelj, kako ide noga? Možda se sretnemo kod ortopeda :) Opisaću te ja u kratkim crtama. Previše daviš loptu, sa bržim oslobađanjem i boljim pregledom igre bi jebao. Neke druge, jer Lastu ne možeš. Imaš potencijala :D

16. To ja mogu da ti kažem, Agilni. Ne može - ja pokušavao dok sam bio tamo...

17. E vidiš Marvelj je meni zanimljiv igrač.
    Ima visinu, brzinu, izdržljivost i dugačke noge.
    Sve što treba za odličnog igrača odbrane koji se pridodaje malo preko pola samo.
    Zna i da igra, ali brza mnogo. Tačnije ne koncentriše se. Samo koncentraciju da popraviš i ako treba i usporiš malo sebe i odlično će to biti. I da te ne vuče suviše napad. Po meni mnogo bolje bi odradio pos'o nazad. To mi govore promašaji u napadu koji su takođe plod brzanja uz slabu koncentraciju.
    Samo staneš nazad, započinješ akcije lagano, otkrivaš se da imaju saigrači kome da dodaju, odigravaš podignute glave i kada nisi zadnji pokušaš dribling pa dodavanje da napraviš višak i pocep'o bi fudbalicu.
    Ti na primer staneš mene da čuvaš. I ne mogu od tebe da primim loptu, jer si brži od mene i imaš više kondicije. Znači kada bi ostao kod mene, najverovatnije ja ne bih primio loptu ili bi mogao da je primim, ali okrenut od gola. I odjednom te odvuče lopta negde i ostaviš me samog. Znači samo koncentracija kada se vratiš i ima da kidaš.

18. Ti na primer staneš mene da čuvaš. I ne mogu od tebe da primim loptu, jer si brži od mene i imaš više kondicije

Ja nemam tih problema sa Marveljom :D

No, Marvelj može mnogo bolje. Kad bi on, fejz bot, reme i deki samo malo stali na loptu, možda bi mogli da nam pariraju.

19. Hajde i ja da uradim nečiju analizicu... Gusti sok.

Najveći napadač kojeg je Ada videla. Iako na prvi pogled ne izgleda ubojito u fudbalskom smislu, svaka polušansa će biti pogodak. Naravno, ima dana kada mu ništa ne ide, ali čim probije led, odakle god da šutne, to je pogodak. Lopte se prosto lepe za njega, pa ma kakav pas da je u pitanju, lopta ubrzo završava na opasnoj desnoj nozi.

Ono što je interesantno, bez obzira na kilažu, a kao veznjak koji voli da upošljava saigrače sam primetio, Gusti je uvek otkriven i u dobroj poziciji. Verovatno ljuljanjem svog prirodnog pojasa za spasavanje uljuljka čuvare, pa im za tren oka utekne.

Pravi napadač, koji nedostaje Lasti opasno i krajnje je vreme da se vrati na teren. Dobro nam je umesto njega uleteo Arlowski, ali on je Robben, treba nam i Gomez. Jedva čekam da ih vidim zajedno na terenu.

20. Evo da vratim analizu.

Agilni.

Mozak i motor pokretač Laste. Neumorni vezista koji pokriva prostor između dva kaznena prostora.

Brz, prodoran, sjajan osećaj za pas. Pravi plejmejker. Ćavi sa Ade. Dobar pregled igre, uz olakšavajuću okolnost-svi saigrači su mu MALO krupniji. Sa Đonijem čini vezni red, koji je za gubitnike nerešiva enigma.

Pored toga što redovno asistira, često postiže golove jer se odlično ubacuje. Nadam se da će malo više šutirati sa distance nego inače.

Ja bih voleo da se vratim ovaj vikend, šanse su za to 10posto... Ali mislim da su za onaj tamo potpuno realne

Nisam baš vičan ovoj analizi :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.