Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ako imas manje od 90 kila i mrzi te da se vracas u odbranu u Gubitniku si.

2. Jacam na granici, imam 90 okruglo.

3. Zbog tebe sam i rekao 90 lolo.

4. Mi iz Vrbasa ne dolazimo sutra :( Nismo pri parama...

5. Jebote kakva pesma.....svaki put kada je čujem sve bolja.....
    JEBENI SICK JACKEN AKA UNCLE FESTER KOBJAŠNJAVA
    http://www.youtube.com/watch?v=FbnEGTOoA6c&feature=share&list=PL5DBB9F84F8EE8445

6. Mi iz Vrbasa ne dolazimo sutra :( Nismo pri parama...

E jbg....valjda ćete se jednom iskonbinovati do kraja leta, da kvalitetno zablejimo....

7. Neću ni ja doći ... Radim prvu u nedelju,a i zajeban mi je prevoz i da ne radim bilo bi teško da se dodje ... jedan vikend ću tražiti da mi u nedelju bude slobodan dan,pa ću banuti 100% obećavam ...

8. РАЗДЕВИЧИЋЕМО ВАС

9. RASKANTAŠTIĆEMO VAS!

10. OTVORORASKANDAČIĆEMO VAS!!!

11. Оће сутра опет 'вака врућина?

12. У КУРИРУ ЋЕ МАЈКА ДА ВАС ГЛЕДА

13. Momcovi, moram ipak da otkazem, ja sam racunao da cu sa rodjendanom zavrsiti danas,medjutim slavlje se produzava do nedelje. One tamo nedelje ako vreme dozvoli dolazim sigurno!

14. Оће сутра опет 'вака врућина?

Što, da ti se kamila ne pregreje ololo

15. One tamo nedelje ako vreme dozvoli dolazim sigurno!

Дечко, како год да окренеш доћи ћеш пре Шанзама.

16. Кажу да ће пљусак сутра поподне...Једном смо се зајебали лоло.

17. Пљусак? Па шта?
    Кували смо се као босански лонац напољу(барем ми који радимо) ако падне киша биће фул. Шта фали фуци по киши, да нећете можда да назебете?

18. Матори пре пар недеља кад смо ишли исто смо и ми рекли...Фала курцу да нас није стрефио неки гром Илија се смилов'о јебемлига...Прекинули смо после 20-ак минута, не бих опет да се изјебем.

19. A zanimljivo beše tada.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.