Vukajlija Ol Star fudbal

1. Може по киши да се игра, само је смор што је клизаво. И шит је ако крене баш јако да пада, као ономад, онда баш не може.
    Иначе коме смета киша на +35 није нормалан. х)

2. Ја кишу нисам поменуо ниђе, рекох да ће пљусак, а пљусак итекако смета што смо увидели и онај пут.

3. Па и ја исто кажем, ако буде кише није проблем, а ако буде онакав пљусак онда јес'...

4. Да се разумемо лоло. :Д

5. Ал има она кућица па ћемо да се склонимо х)

6. Онда пиве да купимо пре текме. :Д

7. hehehe grmi i seva, a Johnny ševa gromove lolololo

8. šminkeri ima li kakav ol star vuka basket?

9. šminkeri ima li kakav ol star vuka basket?

Bio je neki pokušaj al nije uspeo.
    Što ne baneš na fucu?

10. imam dve leve noge :D kontam da ni vi niste bolji al ono... pitam za ubuduće, sad ja blejim u smederevu, pa od oktobra kad se vratim na faks razmišljam da banem (:

11. Zavuče nam čovek iz čista mira.

12. Kao mi dve leve noge, a Ninka i ja Boatenge dobili u fudbalu lolololo
    Bani kada god možeš Sub Focus, da ti slomim nogu za ono što si me pobedio na Vukajlija kupu lolololo

13. teško da ćeš mene da nasankaš, igram štopera u stilu krstajića kostolomca lololo

kod nas na fuci jednog ganfera od 90 kila koga zovu Nani redovno stavim u malo džepče pa ti vidi lolololo

edit: inače sam imam 74 kila, zato sam naglasio koliko on ima lolo

14. RAZGRĆOČUKARIĆEMO VAS!

15. Сутра долазим и доводим вам једног тренера, јес да тренира клинце, али зна деџго дигра.

16. Do jaja, još jedan Arlovski.

17. БЕБОПЕ ОЋЕШ МАНЕКЕНКЕ?

18. šta bi dao da nisam u kazni kući da dođem u nedelju da se družim s nekim prvi put u životu i da odigram koji dupli pas sa saigračima

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.