Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Може по киши да се игра, само је смор што је клизаво. И шит је ако крене баш јако да пада, као ономад, онда баш не може.
Иначе коме смета киша на +35 није нормалан. х)
Ја кишу нисам поменуо ниђе, рекох да ће пљусак, а пљусак итекако смета што смо увидели и онај пут.
Па и ја исто кажем, ако буде кише није проблем, а ако буде онакав пљусак онда јес'...
Да се разумемо лоло. :Д
Ал има она кућица па ћемо да се склонимо х)
Онда пиве да купимо пре текме. :Д
Menawhile na Adi
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/154705_700b.jpg
hehehe grmi i seva, a Johnny ševa gromove lolololo
šminkeri ima li kakav ol star vuka basket?
Bio je neki pokušaj al nije uspeo.
Što ne baneš na fucu?
imam dve leve noge :D kontam da ni vi niste bolji al ono... pitam za ubuduće, sad ja blejim u smederevu, pa od oktobra kad se vratim na faks razmišljam da banem (:
Zavuče nam čovek iz čista mira.
Kao mi dve leve noge, a Ninka i ja Boatenge dobili u fudbalu lolololo
Bani kada god možeš Sub Focus, da ti slomim nogu za ono što si me pobedio na Vukajlija kupu lolololo
teško da ćeš mene da nasankaš, igram štopera u stilu krstajića kostolomca lololo
kod nas na fuci jednog ganfera od 90 kila koga zovu Nani redovno stavim u malo džepče pa ti vidi lolololo
edit: inače sam imam 74 kila, zato sam naglasio koliko on ima lolo
RAZGRĆOČUKARIĆEMO VAS!
COME AT ME BRO
Сутра долазим и доводим вам једног тренера, јес да тренира клинце, али зна деџго дигра.
Do jaja, još jedan Arlovski.
БЕБОПЕ ОЋЕШ МАНЕКЕНКЕ?
šta bi dao da nisam u kazni kući da dođem u nedelju da se družim s nekim prvi put u životu i da odigram koji dupli pas sa saigračima