Vukajlija Ol Star fudbal

1. Дечко, доле у кантину студентског, кати дође колона гладних студената да се бори за последњу перецу... Ту само маса помаже.

Ево једна ситуација

:колега прилази д'узме последњу перецу:
    Форгет: Е па не'ш тако колега!

http://i.imgur.com/UGWEm.gif

:Форгет се успешно враћа са перецом:

http://i.imgur.com/KU3rT.gif

2. Aj da bacim izveštaj ko zna kog po redu VOS-a:

Odlična posećenost, masa ljudi je opet došla i sada čak i ako 6, 7 pa i više standardnih učesnika ne može da dođe, opet bude masa.

Razne zgode i nezgode su obeležile ovaj VOS, kao i obično.
    Prvo dolazak Doga na VOS, koji je pokušao da se sakrije iza duplog naloga Bojan, ali nije uspeo. Na početku i jeste, ali kacam vid'o da se zagreva, a pisao je ovde da igra rekreativno često, plus da ga zezaju malo kolena i zglobovi znao sam da je on. Samo sam pitao Enemija koji ćuti, al' sve zna i potvrdio je sumnju lololo
    Dog očekivano zna da igra, više voli da doda neg da šutne, a ima odličnu praćku kada mu se da prostor. Kao čovek još jedan +, jer je vedar, nasmejan i kul čovek.
    Što se samog fudbala tiče, nije bilo Lasta-Gubitnik obračuna zbog mnogih igrača koji nisu bili tu, pa smo se izmešali. Samo ekipa Bežanija, po meni sada već standradna treća ekipa na VOS-u je bila kompletna.
    Dominirala je ekipa u sastavu Enemi, Dog, Arlovski, Zoki Munja i ja, malo više na penale, ali šta ćeš kada smo malo više promašivali šanse pa smo morali na penale da prolazimo. Bilo je dobrih poteza, a izdvojio bih Munjin lob i Profinu praćku meni kroz uši u poslednjoj utakmici. Fejz opet gubio k'o blesav, al navik'o je lololololo
    Druženje standardno. Klupe ponovo zauzete, vetar duv'o al nas nije oduv'o, sumnja se da je Fejz im'o seks sa dve ciganke, White posećuje ženske forume, slikanje sa Dogom, posebno dobro prihvaćeno od strane mlađih članova, pivo, gejfrut, neka čudna igra ubacivanja lopte u kantu koju je par Vukajlijaša igralo i tako još svašta nešto.
    E da, Arlovski je babu udario ramenom skoro joj isp'o ceger lolololololololo
    Inače i devojaka je bilo dosta, pa mi je najžalije Ninke, koji je baš sad mor'o da uči. I Marvelj se obradov'o na čestitci za rođendan i još jednom Srećan Rođendan Marvelje, da nam se brzo oporaviš.

Ovaj deo bih odvojio da se lepo vidi:
    Menja se satnica. Ne nalazimo se više u 6, već u 5 nedeljom kod kamenja. Izuzetak je samo sledeći vikend, gde se nalazimo u subotu u 5 radi ROŠTILJA. Znači od sada svake nedelje u 5

Dobro druženje i sport, odlična bleja.
    Odo da dodam još jedno ime na zid slavnih i da polupam pluseve onima koji su bili.

3. A jebiga, biće još VOS-ova, nije valjda ovo prvi i poslednji put da se Dog pojavio. :) A žene, primijetio sam ja neku pravilnost kod njihovog dolaženja, čim ja ne dođem, one se sjate, ima tu nešto. :) I jebeni roštilj, 3 dana pred ispit, mada dobro, taman mi valja pošto sam u fazi mršanja. :) Jebiga, šteta, al' šta ću, bitnije mi je uslov da dam sad.

4. bitniji uslov od roštilja??? dobro, bre, ninka, nećemo da se vređamo :DD

i david dopere kola, ili da ih mete na ovu kišu, ona će. i nemoj više 'pod gnezda da ih parkiraš :D

5. bitniji uslov od roštilja??? dobro, bre, ninka, nećemo da se vređamo :DD

Zavisi ko će da roštilja. :)

6. Zavisi ko će da roštilja. :)

Bogme biće fina ekipa na roštilju izgleda. Mora da baneš. Moram i Čavu da iscimam da dođe iz Kule sa gitarom, da upotpuni hepening.

7. Џони или Агиларес
    ко већ преузима одговорност...
    Направите списак шта ће нам отприлике требати за то вече. Колико пива, колико меса,колико леба и та гомна.
    Парче папира узми и направи то Обавезно! Да не буде после е знаш, требао сам да узмем и кило парадајза пизде материне.
    Ко ће да понесе Ћумур,Ножеве за лебац, Прибор за роштиљ,Ракију итд итд.

И без увреде ово је требало да се обави преко ПВТ-а договор, мислим да је синоћ неко то рекао, да се пошаљу позивнице само за ове који су били до сада на ВОС-у.

И колико би требало пара за Уфур?
    Ја сам рекао 500 кинти минималац што је сасвим ОК за данашње услови у ову државу.

Пс. На Блиц Жена кажу да је роштиљ супер ако се прелије са baileys-ом :)

8. Bogme biće fina ekipa na roštilju izgleda. Mora da baneš. Moram i Čavu da iscimam da dođe iz Kule sa gitarom, da upotpuni hepening.

Ne moraš, to sam davno obećao. :)

9. Mora da baneš

Iskombinovaću nešto majku mu.

10. Моје смарање је уродило плодом и Дог је најзад дошао! лоолол
    Он је човек толико причао да је матор да сам очекивао чилагера са штапом, лажним оком и ишијасом, међутим видите и сами на слици да се фолирао. хњо хњо! Не би му дао више од 30.
    Одлично игра, одлични пасови, преглед игре, открива се, трчи, добар шут. Уклопио се одлично у тим, надам се да ће нам долазити чешће. х)
    И много ми је драго што смо вас троловали, лололололо.
    Проф је одиграо одлично, стварно ме фасцинира како неко ко није играо тако дуго игра тако добро! Један је од најтежих за чување, то му морам признати. х)
    Остали сви стандардно добри, не бих сад издвајао. Јес' фудбал у принципу био мало лошији због проблема са тереном, лађењем и тако даље, али јбг.
    Муњин гол за шпице!

Е и да:
    БЕБОПЕ, БИЛЕ МАНЕКЕНКЕ!!!

11. Stvarno impresivna ekipa bila sinoć, lepo smo se družili.

I moja povreda je izgleda prošlost, ništa me nije zabolelo onih deset minuta što sam pikao, opaaa!

Munja razvalio golčinom na kraju, svaka čast.

12. Pa pazi White, tačan spisak koliko mesa treba i salate ne može da se napravi jer se ne zna koliko će ljudi biti, tako da ćemo to morati na licu mesta da odlučimo.
    Ćumur.....dva džaka rešavaju posao. Aj ćumur Agi i ja donosimo jel može Agilares?
    E sada noževe, tanjire, viljuške, neke šerpe za meso, moramo da vidimo....u principu noževi nisu potrebni jer ako imaš tanjir i hleb koji ćeš ckura da sečeš, to eliminiše i viljuške automacki. Brate rukom. Nismo u Beču na dvoru. Ako uzmeš veći komad mesa staviš na hleb i cepaš. Jel ima neko plastične tanjire?

EDIT: 500 dinara je sasvim dosta. Ako neko nema, posebno od standardnih VOS-džija neka ga ne sprečava da dođe. Dodaćemo još jebemmumater, snaćemo se, biće za sve.
    Čavo, ako zafali kinta, ulećemo nešto garant.

13. Ma bre, uzmemo one kartonjske tanjire, plastične noževe i viljuške i to je to. Izdetaljisaćemo još danas, sutra.

14. Ma bre, uzmemo one kartonjske tanjire, plastične noževe i viljuške i to je to. Izdetaljisaćemo još danas, sutra.

Može plastične tanjire, neke salvete, tamo ima vode i bleja. Nego Agi, oćemo nas dvoje onaj ćumur da uzmemo? Džak ti, Džak ja, jer ne znam kada dođemo tamo da li će biti u Tempu.

15. То, картонски тањире (можда ја имам неке) и свако нек себи понесе виљушку (обичну или пластичу), нож и не треба.

16. E da, viljuška za salatu :)
    Neka ponese svako. Ionako nosimo rance, biće mesta za viljušku.....

17. Ја увек носим са собом добар нож. Што се тиче те Салате, купимо 2 киле парадајза и само извадиш средину мало посолиш и цепаш.

18. парадајза и само извадиш средину мало посолиш и цепаш.

Pa da. Eventualno i krastavci neki i to je to. Kupićemo sapunjaru neku za mazanje tamo.
    Samo neke šerpe moramo da vidimo za meso......trebaće jedna ili dve, jer kako se bude peklo neki će odmah da klopaju pa ne treba sto šerpi.....i neka veća činija za salatu....imam ja to. Poneću dve plastične.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.