Preko radne nedelje onda.
Ta poslednja nedelja.
25. decembar. Jel može?
I što Mančo, jel zbog keša?
Ako je to istalićemo se nekako svi, nije problem. I ja ću da žickam taj dan od Ele jer mi plata još neće biti, ali kako vam se čini 25?
Skočio sam mu na haubu bio pa je dobro prošlo, polomio sam mu šoferku laktom i kuk sam sjebao kad sam pao, ništa više. Ugruvao sam se, ali su me snimali itd. i sve je ok, samo bi trebalo da odmaram.
Joj... Tako je bilo i mojoj cimerki, isto je skočila na haubu i kad je pala, samo se ugruvala malo, srećom nije bilo ništa ozbiljno, malo ju je noga bolela neko vreme, išla na vežbe desetak dana i oporavila se, hvala Bogu... Samo ti odmaraj :)
Mene kola juce udarila lolo. Msm, dobro sam, al' ne mogu bas da se krecem i pijem lol.
Sa kojio optimističnošću je ovo izrečeno :)
Pa dobro, lepo si prošao kakve sam sve slučajeve viđao, poput likuše koju su udarila kola na nekoj raskrsnici ovde na Karaburmi gde je dobila critical hit u iznosu od +10 metara u visini . Sve pred mojim očima, letela je u vazduhu 10 metara da bi na kraju pala na dupe i dobila prelom ručnog zgloba.
Mora da jebe :)
Па рекох вам на прошлој страни, концерт Смака је тад.
IDEMO NA SMAK SVIU !
људи а сад овај кендви 22.? зато што и блајвага иде у амстердам 28. чини ми се, деки не може и маса њих. ај се организујемо за 22.
ДВАЈЕСДРУГОГ ОКУПЉАЊЕ У РОМАНТИКИ ОКО 5, 6 КО КАКО МОЖЕ!
ПОТВРДЕ У ПОСТОВИМА ИСПОД!
Без мене, идем у НС на годишњи концерт.
јебо мајку никако да се укомпонујемо, онда једино неки дан преко радне недеље
Опуштено, ђе кад коме више одговара.
E ljudi, ni od mene verovatno ništa, nisam u mogućnosti da se tako izrazim.
Preko radne nedelje onda.
Ta poslednja nedelja.
25. decembar. Jel može?
I što Mančo, jel zbog keša?
Ako je to istalićemo se nekako svi, nije problem. I ja ću da žickam taj dan od Ele jer mi plata još neće biti, ali kako vam se čini 25?
Mene kola juce udarila lolo. Msm, dobro sam, al' ne mogu bas da se krecem i pijem lol.
ау манча јеботе....
Jesi slomio nešto, Mančo?
Samo Đokinu kost lololo
Skočio sam mu na haubu bio pa je dobro prošlo, polomio sam mu šoferku laktom i kuk sam sjebao kad sam pao, ništa više. Ugruvao sam se, ali su me snimali itd. i sve je ok, samo bi trebalo da odmaram.
Joj... Tako je bilo i mojoj cimerki, isto je skočila na haubu i kad je pala, samo se ugruvala malo, srećom nije bilo ništa ozbiljno, malo ju je noga bolela neko vreme, išla na vežbe desetak dana i oporavila se, hvala Bogu... Samo ti odmaraj :)
Sa kojio optimističnošću je ovo izrečeno :)
Pa dobro, lepo si prošao kakve sam sve slučajeve viđao, poput likuše koju su udarila kola na nekoj raskrsnici ovde na Karaburmi gde je dobila critical hit u iznosu od +10 metara u visini . Sve pred mojim očima, letela je u vazduhu 10 metara da bi na kraju pala na dupe i dobila prelom ručnog zgloba.
Samo da se javim i pitam da l' ima mesta za jednog prekaljenog internacionalca:) Stižem u Srbiju 24-og, raspoložen i solventan...
Mančo, jebote, moje saučešće i divljenje na hrabrosti!
Čuj da l' za Profa ima mesta... NA RAF SKI !
Al' za sebe ne verujem da ću doći... nemam para nikako.
Počni da igraš Kladžu kao ja... :P
http://www.vestisrbija.com/osvojio-pola-miliona-evra-u-kladionici/1961165
Što mi nedostaje VOS nedeljom i vi banditi, strašno.