Него ај цимни и мене када се будете накупљали убудуће, поготово ако је то викендом, јер постоји шанса од 14,49% да сам за викенд у БГ, па да вас бодрим са трибина и забављам вам девојке док ви трчите за једном лоптом, пошто фудбал нисам играо од средње, а знам онако доста вицева да испричам.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Па играјте по снегу, боле вас курац. После можте и снешка да правите :)
Ne može po snegu jel se nalazimo na Adi, a nije to blizu nikome. Ipak se fudbal na snegu igra blizu kuće inače si na'ebo sa najmanje upalom pluća.
Ма зезам се :)))
Него ај цимни и мене када се будете накупљали убудуће, поготово ако је то викендом, јер постоји шанса од 14,49% да сам за викенд у БГ, па да вас бодрим са трибина и забављам вам девојке док ви трчите за једном лоптом, пошто фудбал нисам играо од средње, а знам онако доста вицева да испричам.
Zvaću te. Jel ti isti onaj broj?
Јесте, онај виповски, издајнички са нулом на почетку и нулом на крају.
I ja furam VIP. Teško da ćemo se skupljati na fudbal u skorije vreme, ali kombinujemo se za neko okupljanje. Zvaću te, pa ako si tu, bleja.
е манчестере брате...
значи шта смо договорили?
25. romantika 5 ili 6 videcemo
Može. 25. Romantika. Zvuči gej, al nije lololo
Aj pričajte ko dolazi. Za sada, Fejs, Ela i ja.
Лепо се проведите дечки.
Нећу да долазим, д'смарам.
JA DOLAZIM! I spremte litre vinjauauauaa! Biće romantična komedija!
Бићу и ја, 99%. То 1% остављам ако ме одеру режије. :)
Kenjam vam se u kafanu koja radi do 10. Ja 25og mogu najverovatnije...99 posto tj...
и ја долазим ако је 25. само јел то то преко пута палате правде?
а наставићемо даље ако нам буде било мало до 10, а оће.
шта кењаш вајте?
Računajte na mene. Rezervišite vi to na vreme...
Odlično ekipa se okuplja.
A što da smaraš Vajt ne razumem? Ti si deo bande.
ај још једном да питам: јел преко пута палате правде кафана?
Znači 25. decembra? Koja kafana?
Romantika, preko puta Palate pravde.
E a usput, je l zna neko šta je sa Šanzamom? Nema ga sto godina nigde.
Ђес Сарумане, вечерас си на Првој.