Slobodan Todosic
jel vi kapirate koliko je danas bio dobar dan za fudbal jebote!! aj sad do 3 da smo se nacrtali na adi da odigramo jednu dok ne padne mrak lololo
Свиђа ми се · · Прекини праћење објаве · пре 2 ч. преко мобилног
Seen by 14
Погледај свих 4 коментара
Stevica Kurčubić и ја сад усто
пре око сат времена · Свиђа ми се
Енеми Отфњ Е кажу биће почетком недеље лепо време, можемо тад нешто да укомбинујемо.
ја од прилике у исто време ово питао на групи на фејсу :) ЛО ЛО
Ljudi, u sredu mi obavezno donesite slike! FK Stojnik ima kao neki budžet, tako da možda nećemo morati da dajemo repa za registraciju, ali ako se ipak neko iz uprave ugradi (ili previše plate trenera), možda ćemo dodati samo neku siću.
Pored ovih što su već igrali za Stojnik, valjalo bi da David i Arlovski isto daju podatke za registraciju. Je l' bi još neko teo?
Poslao sam PVT-ove pojedinima u vezi sa registrovanjem za FK Stojnik. Molio bih nekoga da iscima i Davida, pošto je banovan. Donesite mi šta sam tražio u kafančugu sutra.
Ae da se registrujemo lepo za proleće, džabe je, klub je dobio budžet. Možda malo iskeširamo neku siću samo za lekarski pregled, ali to krajem januara, početkom februara.
Marvelje i Gusti, ako su ortaci zainteresovani, možete i njih iscimati za ovo. Ko misli da bi još mogao pikati na velikom terenu na proleće, nek mi šibne PVT.
Taman da malo steknemo iskustva igrajući, pa dogodine da osnujemo bre naše, ili preuzmemo tuđe. Ae, mrtvi ste mi nešto.
Sinovi, ja sam u govnima sa poslom, tako da ne verujem da cu stici... Agi, videcu ja da ti odradim te slike i to, pa da ti donesem ili da se nadjemo negde.. Kad je poslednji rok za to, tj kad nas registruju?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Danas smo ladno mogli da opikamo fudbalicu na adi. Lepo vreme, greota...
Slobodan Todosic
jel vi kapirate koliko je danas bio dobar dan za fudbal jebote!! aj sad do 3 da smo se nacrtali na adi da odigramo jednu dok ne padne mrak lololo
Свиђа ми се · · Прекини праћење објаве · пре 2 ч. преко мобилног
Seen by 14
Погледај свих 4 коментара
Stevica Kurčubić и ја сад усто
Енеми Отфњ Е кажу биће почетком недеље лепо време, можемо тад нешто да укомбинујемо.
ја од прилике у исто време ово питао на групи на фејсу :) ЛО ЛО
Ljudi, u sredu mi obavezno donesite slike! FK Stojnik ima kao neki budžet, tako da možda nećemo morati da dajemo repa za registraciju, ali ako se ipak neko iz uprave ugradi (ili previše plate trenera), možda ćemo dodati samo neku siću.
Pored ovih što su već igrali za Stojnik, valjalo bi da David i Arlovski isto daju podatke za registraciju. Je l' bi još neko teo?
ако нађем слике донићу, јебем ли га.. видимо се у среду
Dakle, to je sreda, kafana "Romantika" preko puta Palate pravde u 17h?
Verovatnoća da ću banuta na 2-3 sata je 90%, osim ako neko od stalnih članova ne uloži veto.
сви који дођу доћи ће на 3 4 сата јер кафана ради до пола 10 :)
prvi put čujem za kafanu koja radi do pola 10.
ae da je bar ujutru pa ida razumem.
Долазим да пленим својом појавом.
Ja neću doći, nisam tu, lepo se provedite :)
Forgetice ideš za Loznicu? :D
Poslao sam PVT-ove pojedinima u vezi sa registrovanjem za FK Stojnik. Molio bih nekoga da iscima i Davida, pošto je banovan. Donesite mi šta sam tražio u kafančugu sutra.
Ae da se registrujemo lepo za proleće, džabe je, klub je dobio budžet. Možda malo iskeširamo neku siću samo za lekarski pregled, ali to krajem januara, početkom februara.
Marvelje i Gusti, ako su ortaci zainteresovani, možete i njih iscimati za ovo. Ko misli da bi još mogao pikati na velikom terenu na proleće, nek mi šibne PVT.
Taman da malo steknemo iskustva igrajući, pa dogodine da osnujemo bre naše, ili preuzmemo tuđe. Ae, mrtvi ste mi nešto.
možda dođem ako dođe čakec. iz dva razloga, blizu je i vooolim premijer pivo, jbg :3
Sinovi, ja sam u govnima sa poslom, tako da ne verujem da cu stici... Agi, videcu ja da ti odradim te slike i to, pa da ti donesem ili da se nadjemo negde.. Kad je poslednji rok za to, tj kad nas registruju?
EDIT: ne treba odgovor, videh pvt...
Ja se slažem Agi i donosim sve sutra. Ljudi sutra od 5 skup u Romantici. Ajde da zatvorimo VOS 2012 kako valja.
U jbt, to je sutra...mozda i nadjem cuku, cuku ipo da banem...
мораш да банеш торимау!
pozvala sam i lemaju i natnat, naadam se da će doći.
a ja ću zakasniti malo, nećete mi zameriti :3
Kad sam bio u Romantici jaaaaaaa
Krigla mi iz ruke ispalaaaaa
Ali nisam joj dao da dodirne tloooooo
U letu sam je ja iskapiooooooo
http://www.kavarent.si/upload/lokali/fullsized/1350540689pivo.jpg
Ne znam da li ću stići sutra baš u 17h, ali da dolazim - definitvno! Jule stigao, danas me već uhvatili u mašinu...
Biću tamo! Ne znam samo ko je organizator da se s njim dogovorim oko perifernih stvari...