Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Proviron, verujem da će ti Fejz poslati u PVT kontakte kad vidi. Uskočio bih ja, ali malo ću okasniti, dolazim s posla.
Provalite kako Zoki Munja dodatno loži upravu :)
http://www.dodaj.rs/f/2d/h9/1Xh8wsld/stojnik.jpg
Ja ću banuti solo između pola 6 i 6, kapiram da će neko tamo biti tada.
PA JE L U PET ILI SEST?!
ајде немам надимак штас дереш шта тебе боли курац кад је. у 15 до 6 се ја и ти налазимо и ћао!
Ja ne dolazim...jbga,stisli me na faxu sa kolokvijumima.
Uzivajte u pivi... :)
КАЦЕ ПИЈЕ ТАЧНО И ЂЕ СЕ НАЛАЗИМО ДА НЕ ТРАЖИМ ЈЕБЕМ ВАМ ЉЕБ И БОГА НЕОРГАНИЗОВАНОГ!
нинчило пола 6 код романтике, ако дођеш касније уђи унутра и наћћеш нас
Ваљда је нађем јеб'о јој пас матер, преко пута Палате Правде, а? Доћи ћу ја око 6 сутра.
Колико је велико точено тамо? Буџет ми је око 700-800 динара, тешко да ћу успјети да извучем више.
110 кинти пола литре
Ček ljudi jel dolazi neko u 5?
Одлично.
у пола 6 џони буди боље је. и само уђите и нађите неко место да буде з амного људи кафана је огромна
Dobro, onda ćemo i mi u pola šes' da banemo tamo i gotovo.
ROMATIKO, ROMANTIKO KO BI TEBE OSTAVIO
ROMANTIKO JOOOOOOOJ
IDEALU MOOOOOJ
Ja neću moći da vam se pridružim u romantici zbog posla. Tako da očekujem neki lonba od 2013. godine!
Понесите фотос да овековечимо те тренутке!
Vajte, već sam u Lo :)
Е
Фак. Требала си ме повести да продужим пешке до села :(