Vukajlija Ol Star fudbal

1. Vajt sa nekim udarcem u čelo koji je dobio ko zna kako i sa njegovim prvim odigranim tiketom u životu :)

ЈА ЈЕМЕН

Иначе крис, са оваквом пројом можемо да те удамо!
    Јел може фејс да слика рачун и обеси овде, баш ме занима

2. Omašio si jedan nik, a nisam se povredio nožem, neko ćoškom od aspiratora :)

3. A nije nož, dobro, a koji sam nik omašio?

4. Nije bila Nata4Mika, nego Lickitgood. Mada je isto Nata.

EDIT: Da ne dođe Nata4Mika i bude u fazonu: "Možda sam bila na okupljanju, a ne sećam se?"

5. Agi me zajeb'o....ispravljam grešku. Nešto mi i bilo čudno pošto koliko se sećam Nata4Mika je nečiji dupli ili tako nešto :)

6. A vi'š bilo mi i čudno da si se isekao nožem po čelu i razmišljam: "Kako je uspeo po čelu da se poseče?", a ono ćošak od aspiratora....logično...može svakom da se desi. Bitno je da si buržuj i da imaš aspirator lololo
    EDIT :

Mada je isto Nata.

Eto tu je došlo do zabune :)

7. A zato ste lizali lizal'ce? Šta ću, nije nam se predstavila, a Fejza nisam dobro razumeo :)

8. Nata4Mika je Nata4Mika, ima isto ime i prezime ko ova Nata, i iz istog su mesta, ali nije ona.

9. a Fejza nisam dobro razumeo :)

Kad priča tiho suviše lololo

10. Da ne dođe Nata4Mika i bude u fazonu: "Možda sam bila na okupljanju, a ne sećam se?"

Zamisli dođe i kaže: "Nisam ja bila" a mi je ubeđujemo "Jesi bre! Kako se ne sećaš, sedela si pored Čaka, a on imao Hari Poter ožiljak od noža" lololo
    Eto vidiš kako to može da ispadne samo sa malo dezinformacija

11. Je l' neko video nekada Čaka, a da nije bio povređen?
    Ja sam bio na VOS-u samo jednom, i tada je imao neku gazu na vratu, ako me sećanje ne vara ;-)))))

12. Stvarno Čak, dobro je Dog primetio, ti uvek k'o neki ranjenik lolololo

13. Jednom je došao zdrav i trčao više od svih nas :D

14. fudbal u nedelju?

inače, sinoć sam se zab'o u ćošak i plakao zato što nisam došao... zaboravih da kažem vajtu da vas pozdravi takođe, a sad kad vidim ko je sve bio, još žalije mi kmeee

15. Zbog koga je Ombreu žao, šta mislite?

16. Ombreu je žao zbog proje :))

17. Odgovorite mi na pitanje jebote ! Inače žao mi zbog čitave ekipe i što nisam bio tu da upoznam Lemaju, Likit i Provirona... glupo mi bilo da dođem, jer nisam imao prebijene pare... PU

18. Ombre ne seci obrve! trololo

19. Ombre nemoj da se bedačiš zbog toga, ni ja nisam otišao zbog love, jebeš ga biće bolje.

20. Ombre ne seci obrve! trololo

prestao sam i da čupkam šololo !

Ma smor mi gonzo jebiga, zato 'oću na fudbal... A vi mi ne odgovarate na pitanje i dalje.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.