Диви га вајо, као не могу да играм не ради ми чука, аритмије, курац палац, А ЗА ДРОГИРААЊЕ РАДИ ЧУКА ААА? А?
Pa da bih igrao fudbal moram da se nadrogiram lololol.
Manč se drogira?! ŠKK!?
Painkillers, ništa ozbiljno.
Iscimajte se u dgra bre, da mi date šta treba. Za sada samo Bvdlga i Enemi ispunili obaveze.
Агија сам нашао у салону лепоте, он заправо ништа не ради, само се дотерује по цео дан! :Р
Dade sad i Gonzo mađija svoje sličice.
Ide najluđa noć, mora se.
Dobio si gošu Stojniče, Stojniče, Stojničeeee!
Neamnadimak se zacementirao kao goša, čini mi se. Gonzo će tek morati da se nametne :)
Gonzo na klupi? Mnogo ste jaki!
Ima da (se) naMETNEM LOLOLO
Zamislite da Dog igra za Stojnik E!
Prodaja dresova poznatog i priznatog #1 strmoglavo raste, rekord Bekama ugrožen, CR 9 ga već izduvao.
A vala se mogao makar registrovati. U marketinške svrhe, a zaigra samo kad stigne.
Ako ne bude kiše ganjate loptu u nedelju? Možda i ja navratim...
HAhaahaah!! Remac da igra fudbala hahaahhaah!!!
Samo da navijam komšo, kakav ja i fudbal... Mada kad sam vidio kako Ninka igra, bio bi ja njima dobar igrač :)
Aha oke. Naloži ih ko mene ono ko da gol dobija odabranu, biće krvi :D
A još si i onaj basket izgubio od mene :)
Istina, ispoštovo sam te :D
Jesi, ispunio si obećanje, nema šta :)
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Диви га вајо, као не могу да играм не ради ми чука, аритмије, курац палац, А ЗА ДРОГИРААЊЕ РАДИ ЧУКА ААА? А?
Pa da bih igrao fudbal moram da se nadrogiram lololol.
Manč se drogira?! ŠKK!?
Painkillers, ništa ozbiljno.
Iscimajte se u dgra bre, da mi date šta treba. Za sada samo Bvdlga i Enemi ispunili obaveze.
Агија сам нашао у салону лепоте, он заправо ништа не ради, само се дотерује по цео дан! :Р
Dade sad i Gonzo mađija svoje sličice.
Ide najluđa noć, mora se.
Dobio si gošu Stojniče, Stojniče, Stojničeeee!
Neamnadimak se zacementirao kao goša, čini mi se. Gonzo će tek morati da se nametne :)
Gonzo na klupi? Mnogo ste jaki!
Ima da (se) naMETNEM LOLOLO
Zamislite da Dog igra za Stojnik E!
Prodaja dresova poznatog i priznatog #1 strmoglavo raste, rekord Bekama ugrožen, CR 9 ga već izduvao.
A vala se mogao makar registrovati. U marketinške svrhe, a zaigra samo kad stigne.
Ako ne bude kiše ganjate loptu u nedelju? Možda i ja navratim...
HAhaahaah!! Remac da igra fudbala hahaahhaah!!!
Samo da navijam komšo, kakav ja i fudbal... Mada kad sam vidio kako Ninka igra, bio bi ja njima dobar igrač :)
Aha oke. Naloži ih ko mene ono ko da gol dobija odabranu, biće krvi :D
A još si i onaj basket izgubio od mene :)
Istina, ispoštovo sam te :D
Jesi, ispunio si obećanje, nema šta :)