Vukajlija Ol Star fudbal

1. Диви га вајо, као не могу да играм не ради ми чука, аритмије, курац палац, А ЗА ДРОГИРААЊЕ РАДИ ЧУКА ААА? А?

2. Pa da bih igrao fudbal moram da se nadrogiram lololol.

3. Manč se drogira?! ŠKK!?

4. Painkillers, ništa ozbiljno.

5. Iscimajte se u dgra bre, da mi date šta treba. Za sada samo Bvdlga i Enemi ispunili obaveze.

6. Агија сам нашао у салону лепоте, он заправо ништа не ради, само се дотерује по цео дан! :Р

7. Dade sad i Gonzo mađija svoje sličice.

Агија сам нашао у салону лепоте

Ide najluđa noć, mora se.

8. Dobio si gošu Stojniče, Stojniče, Stojničeeee!

9. Neamnadimak se zacementirao kao goša, čini mi se. Gonzo će tek morati da se nametne :)

10. Gonzo na klupi? Mnogo ste jaki!

11. Ima da (se) naMETNEM LOLOLO

12. Zamislite da Dog igra za Stojnik E!

Kako TANJUG javlja:

Prodaja dresova poznatog i priznatog #1 strmoglavo raste, rekord Bekama ugrožen, CR 9 ga već izduvao.

13. A vala se mogao makar registrovati. U marketinške svrhe, a zaigra samo kad stigne.

14. Ako ne bude kiše ganjate loptu u nedelju? Možda i ja navratim...

15. HAhaahaah!! Remac da igra fudbala hahaahhaah!!!

16. Samo da navijam komšo, kakav ja i fudbal... Mada kad sam vidio kako Ninka igra, bio bi ja njima dobar igrač :)

17. Aha oke. Naloži ih ko mene ono ko da gol dobija odabranu, biće krvi :D

18. A još si i onaj basket izgubio od mene :)

19. Istina, ispoštovo sam te :D

20. Jesi, ispunio si obećanje, nema šta :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.