Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nadam se da ste najluđu noć proveli u maniru pravih sportista.

Svi smo pili samo gusti sok!

2. Moraćemo da vidimo za taj lonba, pa nešto da dogovorimo.
    Je l' ima neko neke predloge, gde da igramo?
    Ima balona svuda, nego da nađemo nešto što bi svima pasovalo.

3. Košutnjak? Ako igramo 5+1 onda po igraču ispadne 370din. Inače malo je širi od ostalih balona pa je zato moguće igrati 5+1.

4. Треба наћи 12 људи.

5. Ali kad bih imao prevoz bio bih još više!

6. Ma može se naći dvanaest ljudi. Agilni, Zoki Munja i ja smo sigurni. Evo javio se i Manča, Leco....ma biće nas. Nije loša ideja.

7. Ja sam isto za balon.
    Igrao sam nedavno u nekom balonu u blokovima,kod kineza.Mislim da se zove KMF,nije los...ali je za 5 na 5,cini mi se da je bio 4 soma.Ima i neki u zemunu,''Vandini''..tu sam igrao pre nekih godinu dana,bio je isto ok,ne znam koja je cena sad...
    Evo sajt sa nekim balonima,pa vidite jel ima neki da svima odgovara:
    http://balonizafudbal.com/baloni-za-fudbal/vandini/

8. (potencijalna publika ostavlja neutralan komentar )

9. Video sam ja jedan tu u Bloku ispod Bežanije. Nisam išao davno tuda, pa sam se iznenadio. Stanicu pre stadiona i crkve Sv. Đorđa. Deluje dobro.

10. Ja sam za ako ne ispadne nešto skupo za taljenje.

11. Има и вамо близу мене, у Максима Горког, код 2. економске неки балон, могу да се распитам пошто је.

12. Иначе, нико није за то да узмемо салу за фудбал?

Добро, не.

13. СУТРА ФУДБАЛ ИМА 15 СТЕПЕНИ ПА КО ЈЕ ЗА НЕК СЕ ЈАВИ ОЂЕ! БИО ЈЕ ПРЕДНОВОГОДИШЊИ ШТО ДА НЕ БУДЕ И ПРЕДБОЖИЋНИ!

14. сипећа киша фејзе магијо

15. Ja neću moći čak iako bude lepo vreme, a teško da će biti. Moram neke stvari da izobavljam.

Moramo malo da razmuntamo ovaj balon. Ajde da do kraja meseca, nađemo balon, prijavi se 12 ljudi i da cepamo.

16. видећете да неће пада киша сутра

17. Ja bih doš'o iako ću gledati Kliperse i Lejkerse u 4.30 ćivota mi, ali izgleda da nas neće biti.

18. ништа од трасу, касте гееииј

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.