Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Stvarno ostavljam utisak sa 100kg na ovoj slici.
Srećni praznici VOSovcima i da i sledeće godine plešemo na betonskom borilištu sa malo manje kila, a više skila
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=eN27NH5jQ8M
i na travnatom :)
да напишем и ја коју и да коментаром затворим једну предивну сезону на бетонским теренима аде циганлије и травнатим теренима селендри сопотског округа.
Почело је давно у априлу и што би се рекло ту је историја почела да се ствара. Кренуло је безазлено, скупљали смо се на фуци, мало циркали а после тога свако одлазио на своју страну и тек следеће недеље екипе би се скупљале поново да опет одраде недељну зајебанцију и разиђу се кућама. Али временом, фудбалери су постајали другари, размењивали су међу собом и неке приватне ствари и почели да се друже и постају пријатељи. А онда једног дана, екипа "нолајфера" и људи који су потекли са интернет портала почела је да ствара идеју фудбалског клуба која још није остварена због ради техничих проблема ал се сви надамо да оће. Међутим, у међувремену неки од њих су заиграли за ФК Стојник, и тиме су левеловали на терен 100 пута 50 метара и тиме је започела револуцију у њиховим животима. Дана 28. децембра њихова документа отишла су пут Стојника и неколицина, не мала неколицина њих се регистровала за фудбалски клуб тог места и одиграће полусезону за њих. Ту ће напредовати своју игру и стећи преко потребно искуство које ће им значити када оснују свој клуб. Мали фудбал је прича за себе, много квалитета је ту бачено, потеза са шпица и акција из фудбалских уџбеника. Делили смо се увек у две екипе и увек је костур екипа био идентичан. Екипе које су временом и добиле своја имена ФК Ласта и ФК Губитник, одиграли су мали милијон квалитетних партија на бетонским борилиштима сунцем, или кишом окупане Аде циганлије.
Играчи који су заиграли подељени у две екипе су следећи:
ФК Ласта: Џони, Агилни, Енеми, Густи сок, Гонзо, Бебоп, Нинка, Чавез, Арловски, Блејк, Шанзам, Неам надимак, Мистикс
ФК Губитник: Давид, Марвелус, Реме, Бвлдга, Деки, Луди чак, Зоки муња, Манча, Дворф, Бурзум, Вајт, Профа, Омбре, Шкољка бој и Даб
То су људи који су минимум два пута играли на ВОСу у дуелима ласте и губитника ал било је и оних који су били само једном а они су следећи. подељени наравно у ласта губитник тимове :)
они су следећи
Ласта: Ракоције, Газимудо, Дебилко,
Губитник: Предражињо, Хугочавез, Бенисијо
Остатак играча који морају да се помену ал ја нисам сигуран где је ко кад играо су
Букснетина, Тургењев, Електричар, Резервијор Дог, Пајко и Жајк
Такође једаред беше и Гамби ал није игр'о.
Жене су такође обележиле ову манифестацију немали број пута и њима све похвале јер су гледале аматере масне знојаве и неталентоване некад и по три сата :))
Њихова имена су Форгетминот, Трачица, Ела, Кристина, Срна, и Натнат
Година завршена 26. децембра у Романтици и 30. децембра новогодишњим фудбалом ко енглези лолол
У кафани дошли неки људи који никад нису били на фуци и они су уписани на тему.
Све у свему, драго ми је што смо развили ову ствар до највишег могућег нивоа и што сам у процесу целе акције упознао масу јако квалитетних особа.
Наравученије: ИГРАЈ ВОС БУДИ СРЕЋАН. СРЕЋНА НОВА ФУДБАЛЕРИ СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ СЕ ВИДИМО НА БЕТОНУ/ТРАВИ :)))
јел могуће да ме ниси споменуо, пичко једна :)
Ладно Фејзе Давида ниси убацио, јеси пичкетина.
И ја екипи желим срећну нову 2013. и да играмо још много фудбала и налијемо још много пива у се. Живели !
ПРАВДА ЗА ДАВИДА!
http://www.heraldikum.com/wp-content/gallery/jevrejska-heraldika/Davidova%20zvezda.jpg
брате ево сад сам, био сам убеђен да никог нисам заборавио, пошто сам гледао по списку и немам појма како сам ја истриповао да сам тебе написао већ пошто си на врху списка :) Сориман!
Srećna Nova Godina također. Ponovo sam video Nadimka lolol.
хњо хњо нема везе :) лепо се проведите :)
такођер
свима лепе жеље
СРЕЋНА НОВА
д'се олешите!
Sve najbolje svima i da sledeće godine još razvijemo i VOS i AFK i Stojnik i da nam van toga godina bude bolja makar malo, pa svake sledeće još malo.
SREĆNA NOVA GODINA!
ŽELIM VAM SVIMA SVE NAJBOLJE!
Nek ste svi živi i zdravi to je najvažnije.
A pogotovu da vam obe NOGE budu žive i zdrave i spremne da nastave VOS.
Nek je to sa s srećom o čemu se radi!
Uđe VOS u 2013. godinu.
Ove godine još neke akcije da smislimo, a posebno na proleće, sa prvim toplijim danima, onaj roštilj što smo 'teli. Možda baš za Uskrs ili tako negde.
Uglavnom imam osećaj da će biti ovo dobra VOS godina.
Još jednom sve najbolje svima i da nam bude bolja godina.
1мај?
Ako vam zafali neki Ćavi zovite me(neče mi biti problem da pojedem taj roštilj koji ste planirali ako bude bilo viška).
Prati temu Leco i vidi kada je sledeća VOS akcija, javi se ovde i nalazimo se. Jednostavno.
Могли би неки балон у јануару да одрадимо? М?
LONBA LONBA!
Srećna ng svima! Nadam se da ste najluđu noć proveli u maniru pravih sportista.