Elem, nadam se da ću se od proleća 2013. i ja priključiti on a regular basis i to ne samo u kafani. Nisam tehničar neki, ali jači sam štoper od Stanislava Varge, lolo. Ko da gol pored mene, računa se dva.
P.S. Kad vam krene prolećni deo sezone za Stojnik, još uvek važi ono što sam predložio, nađemo se negde u blizini i krenemo do Orašca npr. na izuzetno meso, po korektnoj ceni, to je blizu Stojnika, naravno, ako budete imali vremena.
Imaćemo vremena, lepo vreme, dan duže traje, samo moramo posle utakmice svakako, jer nećemo moći da trčimo punog stomaka.
Obavezno na fudbalicu da dolaziš. Dobro je bilo prošle godine. Dobro zbog obaveza u Stojniku, moraćemo da šaltamo Adu po tome, ali uvek će ovde biti obaveštenje kad je šta.
ЈУЧЕ САМ УПЛАТИО ДРУГИ У ЖИВОТУ, АКО ДОБИЈЕМ ЈЕДНА ТУРА ИДЕ НА МЕНЕ У РОМАНТИЦИ
TO BRE!
Navijamo za tiket i to ne samo zbog ture, već zbog toga što je svaki dobitak zlata vredan za bilo koga i čupa iz sitnih bula, barem nekih, u kojima smo svi redom :)
Može. Samo nemoj utorak! Tad igram ozbiljan fudbal. Može jednom utakmica AFK Vukajlija - FK Plato, prijateljska ako ste zainteresovani. Mali fudbal normalno, jer nas ima 6 :D
Vidim ja da će vajt da bude generalni sponzor. ŠEIČE NAŠ!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
<-------------------------SLIKE IZ ROMANTIKE NA PRETHODNOJ STRANI
Ako izuzmemo moju gej košulju, ok smo, lolo.
Elem, nadam se da ću se od proleća 2013. i ja priključiti on a regular basis i to ne samo u kafani. Nisam tehničar neki, ali jači sam štoper od Stanislava Varge, lolo. Ko da gol pored mene, računa se dva.
P.S. Kad vam krene prolećni deo sezone za Stojnik, još uvek važi ono što sam predložio, nađemo se negde u blizini i krenemo do Orašca npr. na izuzetno meso, po korektnoj ceni, to je blizu Stojnika, naravno, ako budete imali vremena.
Imaćemo vremena, lepo vreme, dan duže traje, samo moramo posle utakmice svakako, jer nećemo moći da trčimo punog stomaka.
Obavezno na fudbalicu da dolaziš. Dobro je bilo prošle godine. Dobro zbog obaveza u Stojniku, moraćemo da šaltamo Adu po tome, ali uvek će ovde biti obaveštenje kad je šta.
http://i46.tinypic.com/34nnmmf.jpg
То вајт жали први тикет који је уплатио и пук'о
ЈУЧЕ САМ УПЛАТИО ДРУГИ У ЖИВОТУ, АКО ДОБИЈЕМ ЈЕДНА ТУРА ИДЕ НА МЕНЕ У РОМАНТИЦИ
http://i48.tinypic.com/24wd3jn.jpg јебо мајку знао сам да ће нинчило да усере слику лоло
Ma kak'i, dod'o joj Ninčilo srpskoga šmeka :)
Nema prave ratne slike bez Kurda na fudbalu, lolo!
Da, al mora ono crno ispod očiju da namaže, mada mi smo Srbi....mora krvlju da se namaže lololo
TO BRE!
Navijamo za tiket i to ne samo zbog ture, već zbog toga što je svaki dobitak zlata vredan za bilo koga i čupa iz sitnih bula, barem nekih, u kojima smo svi redom :)
Đoni, ubaci i Rakocija na spisak. Ni on baš nije zadovoljan što je balon kod zvezde, ali šta da vam radim glodari
ииииии други тикет пао, бем ти реал.
Ubaciću Gusti.
Pao Vajt. E jebiga. A dobro, laganezi, neki će da prođe, a do jaja je osećaj.
David u epizodi: je l' bre! Jes' ti to meni rek'o d'imam kosu k'o metalika?
http://i46.tinypic.com/34nnmmf.jpg
ВАЈТ ЖАЛИ ЗА ДРУГИМ ТИКЕТОМ.
Vajt nakon trećeg tiketa odveo ponovo sve u Romantiku i ostalo mu još najmanje 65000 da troškari.
Nego Đoni, si saznao kolike su cene na adi? Može se desiti da je skuplje vikendom. Ili Vajt i to plaća?
Reče nešto Vajt, pošto će mu proći tiket od 100000 da on finansira ceo februar lololo
Nisam još zvao. A pazite, ne mora vikend. Može i bilo koji radni dan jer svakako pre devet nećemo igrati.
Može. Samo nemoj utorak! Tad igram ozbiljan fudbal. Može jednom utakmica AFK Vukajlija - FK Plato, prijateljska ako ste zainteresovani. Mali fudbal normalno, jer nas ima 6 :D
Vidim ja da će vajt da bude generalni sponzor. ŠEIČE NAŠ!
СВЕ КАО ЗНАШ
ВАЈТ НЕМА ПАРА, НИШТА НИЈЕ ДАО ЗА КЛУБ
А ОВАМО СЕ ПОМИЊУ НЕКИ НОВЦИ, КУПОВИНА КЛУБА.
ЈА ШЕИЧИМ!
RASKANTAGUZIĆEMO FK PLATO!!!