Odlično Buri, neka banjava ko može, da blejimo malo.
Znači ostaje da je fudbal protiv FK Plato u balonu kod Čmarakane u subotu 26. 01. 2012. Još samo vreme da se dogovori i to je to. 2000 po ekipi.
Ajde javljajte se ko dolazi još.
Ja stvarno nisam nešto siguran, pošto nisam šutnuo loptu već duže vreme ( a i realno kod mene kao i da ima razlike)
Pogotovo zato što i nisam pri nekoj kinti ogromnoj, ali daće se.
ako hoće Gonzo ili Neamnadimak da igraju neka se jave :)
Тешко матори ако мислиш на балон, јер квалификације за место играча су средином августа,а и то је под знаком питања, али јавићемо сигурно на сајту када су аудиције за таленте.
Балон играју само одабрани и испробани играчи који су чланови дугогодишње традиције и сведоци историје.
Tuljan, ovo je onako revijalna tekma i najbolje je da je igraju igrači koji su već učestvovali na VOS-u. Golmana uvek treba, prati temu i onda kad se budemo prvi put nalazili ovako mi baš samo sa VOS-a da igramo, a to bi trebalo da bude za jedno 15 dana otprilike u balonu, onda dođi i postani deo ovog velikog projekta.
U trenutnim sam pregovorima sa veteranima Zemuna za jednu prijateljsku utakmicu, krajem februara, početkom marta na stadionu Milutinca. Bićete blagovremeno obavešteni za kada je zakazana.
Jao, pa kad istrčimo na jedini pravi zemunski hram fudbala. Eh, kud dadoše onom Viktoru Saviću u "Montevideu" da glumi Milutinca, čoveka po kojem je jedno ovakvo fudbalsko borilište dobilo ime!?!
Popunjavamo klupsku kasu, doduše sporije od planiranog, pre nego što se registrujemo u APR-u, a u međuvremenu se svi kalimo u velikom klubu s ovih prostora - FK Stojnik, gde ćemo odigrati prolećnu polusezonu i unaprediti svoju igru za najviše domete, kojima će AFK Vukajlija težiti.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Odlično Buri, neka banjava ko može, da blejimo malo.
Znači ostaje da je fudbal protiv FK Plato u balonu kod Čmarakane u subotu 26. 01. 2012. Još samo vreme da se dogovori i to je to. 2000 po ekipi.
Ajde javljajte se ko dolazi još.
Ja stvarno nisam nešto siguran, pošto nisam šutnuo loptu već duže vreme ( a i realno kod mene kao i da ima razlike)
Pogotovo zato što i nisam pri nekoj kinti ogromnoj, ali daće se.
ako hoće Gonzo ili Neamnadimak da igraju neka se jave :)
Bez mene, ispit mi 30.
Ја сам ко и качамак курчина од аутора, али ја знам само да браним. Па ако вам је потребан вечити голман радо би се исцимао на фудбал и црику касније
Тешко матори ако мислиш на балон, јер квалификације за место играча су средином августа,а и то је под знаком питања, али јавићемо сигурно на сајту када су аудиције за таленте.
Балон играју само одабрани и испробани играчи који су чланови дугогодишње традиције и сведоци историје.
Ма опуштено није фрка, ако буде требало ви ме исцимајте...
Чуо сам да си ти већ главни голман тамо :)
Tuljan, ovo je onako revijalna tekma i najbolje je da je igraju igrači koji su već učestvovali na VOS-u. Golmana uvek treba, prati temu i onda kad se budemo prvi put nalazili ovako mi baš samo sa VOS-a da igramo, a to bi trebalo da bude za jedno 15 dana otprilike u balonu, onda dođi i postani deo ovog velikog projekta.
Koliko vam treba igrača za to, nije da mi se cima nešto do Marakane, ali ako vam zatreba zovite me. Onaj balon posle kad samo mi igramo može.
Al' si ga sročio, svaka ti část. Lol.
Može neka repriza "Romantike", tu mi je najbolja pozicija?
Аман биће, немо' си алкос.
Дођи да нас гледаш, нећемо сувог грла ићи кући сигурно. Мораће да се залије.
Još uvek sam alergičan na loptu, samo kafanu mi lekar dozvoljava.
То горе је био пост који је требао да уђе у квалификације за место у клубу под називом: " Маркетиншки менаџер "
Samo da bacim jedno obaveštenje.
U trenutnim sam pregovorima sa veteranima Zemuna za jednu prijateljsku utakmicu, krajem februara, početkom marta na stadionu Milutinca. Bićete blagovremeno obavešteni za kada je zakazana.
Jao, pa kad istrčimo na jedini pravi zemunski hram fudbala. Eh, kud dadoše onom Viktoru Saviću u "Montevideu" da glumi Milutinca, čoveka po kojem je jedno ovakvo fudbalsko borilište dobilo ime!?!
http://static.panoramio.com/photos/original/5058625.jpg
MILUTIN ZEMUNAC!
Мени је у сукобу интереса да шутирам у аутобусе, ја ћу да нападам на ову страну с које је сликано.
Šta bi sa klubom?
Popunjavamo klupsku kasu, doduše sporije od planiranog, pre nego što se registrujemo u APR-u, a u međuvremenu se svi kalimo u velikom klubu s ovih prostora - FK Stojnik, gde ćemo odigrati prolećnu polusezonu i unaprediti svoju igru za najviše domete, kojima će AFK Vukajlija težiti.
EDIT: Esam reko da ja treba da budem PR!
Novac Kizo, novac nas jebe, mada blizu je cilj. Ima problema, ali zaživeće.