E da, gledao sám ove veterane iz Milutinca kako igraju na par tekmi na turniru nekom u kraju, nisu za bacanje matorci. Možda biste mogli da se prijavite za turnir taj, u aprilu se igra negde, mada je 5000 soma po ekipi, a mi skupljamo 20 soma već par godina tako da nisam siguran lolol.
Što se para tiče, ja računam da će nas biti oko 8 tako da mu to dođe po jedno 250 dinara.
Inače Gustom je rikn'o komp, tako da će me sve obavestiti SMS-om, a ja ću da okačim ovde.
Ajmo ljudi još dvoje sigurnih makar i lepo bi bilo da jedan bude golman znači Vajt, Gonzo ili Nadimak. Ako je nekom od ove trojice frka za lovu, uletećemo po 50 dinara svi.
Ne bih da obećavam ništa, tako da neću da obećam ništa. Znaću tek za par dana da li mogu
lololololo Agilares upao si u pečat legendu.
Ajmo do srede da znamo ko može, ko ne može.
Za sada nas je malo. Trojica sigurnih.
Kurajberu, jel ozbiljno pišeš knjigu?
Zaključo Brus temu.
Ћу дођем, само немојте после 6 да буде имам неки хепенинг. лололо
Е да, и треба да се не разболим до суботе, што опет неће бити тако једноставно.
Da, počeo sam, pa šta ispadne. Kažem, nisam daleko odmakao, 20 stranica, ali lagano ću i da je pišem :)
Ja sam rekao da dolazim.:P
Imam rođendan u subotu, nema mene.
Ali uzimajući u obzir da sám blagajnik za kupovinu poklona, možda upadne neka kinta za AFK lol.
ja bih zamolio bagru da ne propustimo sledeću nedelju ako bude 15 stepeni ko juče. šta kažete? da opletemo po betonu malo
E da, gledao sám ove veterane iz Milutinca kako igraju na par tekmi na turniru nekom u kraju, nisu za bacanje matorci. Možda biste mogli da se prijavite za turnir taj, u aprilu se igra negde, mada je 5000 soma po ekipi, a mi skupljamo 20 soma već par godina tako da nisam siguran lolol.
Može u nedelju ako budem bio u mogućnosti, ali ne mogu ujutru nikako sigurno.
хихихихи
Нема од тога ништа, нема се пара.
Може у недељу ако буде топло.
Dobro, nedelja ako ostane toplo igramo 100%.
Ajmo dalje za balon.
Ima nas 6 za sada
1. Agilni
2. Zoki Munja
3. Arlovski
4. Ja
5. Drti Dvorf
6. Školjkaboj
Ja sam više za beton, mada može i balon. :)
Ja cu znati u petak da li mogu digram to u subotu ili ne... Tako da me ne racunajte, al' mogu duletim...
Znači Dvorf tebe ubacujem na spisak.
Dobro, neka bude petak dan odluke ovima što još ne znaju.
Arlovski i Dvorf u napadu. Zanimljiv spoj, nisu do sada igrali zajedno. Aću da vas kljukam loptama.
EDIT: Je l' ovaj Fejz ozgo uopšte pročitao nešto, ili samo ponudio ideju. Valjalo bi da igra u subotu.
Ja sam nazad, raspoređujem vas u odbrani i još jedan odbrambeni da javi da stiže na fucu i imamo ekipu da raspolutimo Plato na pola!!!!
Dolazim i ja u subotu, stavljaj na spisak! :)
Ce' da jebemo Platonce!
Kolko ce to biti kesa po osobi?
Ima nas 7 za sada
1. Agilni
2. Zoki Munja
3. Arlovski
4. Ja
5. Drti Dvorf
6. Školjkaboj
7. Enemi
Što se para tiče, ja računam da će nas biti oko 8 tako da mu to dođe po jedno 250 dinara.
Inače Gustom je rikn'o komp, tako da će me sve obavestiti SMS-om, a ja ću da okačim ovde.
Ajmo ljudi još dvoje sigurnih makar i lepo bi bilo da jedan bude golman znači Vajt, Gonzo ili Nadimak. Ako je nekom od ove trojice frka za lovu, uletećemo po 50 dinara svi.