Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nije meni frka kinta, problem je to što ćete izgubiti zbog mene( van kondišna sam), pa ne bih da vam kvarim igru. Ako Gonzo ili Neam nadimak otkažu, count me in.

2. Dobro Vajt, a ako ti se baš igra mogu da ti ustupim mesto kao i bilo kome ko želi. Ako ne, staviću te u rezervu u postu.

Inače došlo je do promene termina, tako da molim igrače koji su potvrdili dolazak da potvrde i za novi termin koji je sada sigurica jer je rezervisan. Termin je nedelja, 19:00

Ja potvrđujem!

3. Ja ne verujem da mogu u nedelju.

4. E jbg. Nije mogla subota nikako. Je l' sigurno ne možeš ili možda ne možeš? I kakva je situacija sa Zokijem?

5. Ja dolazim sigurno u nedelju. O kakvom tačno fudbalu je reč ?

EDIT: Branim za školu na školskom turniru sledeći četvrtak. Ako treba vrlo rado ću stati na gol, jer ne znam koliko me drži golgeterska forma od letos, mada mogao bih i u napadu. :)

6. O kakvom tačno fudbalu je reč ?

Gusti dovodi neku njegovu ekipu da ih odeljemo. On će igrati za njih. Branković.

7. Revidiramo spisak zbog promene termina. Opet su mi potrebne potvrde, jer termin, nedelja u 19:00 je već rezervisan. Priča ostaje ista 2000 dinara našu ekipu ispada termin, balon ostaje isti.
    Do petka mora da se skupi 7, 8 ljudi.

Potvrdili za sada:

1. Ja
    2. Drti Dvorf
    3. Arlovski
    4. Vajt

AJMO LJUDI JAVLJAJTE SE

8. Sigurno ne mogu u nedelju. Preneću danas Zokiju promenu termina, pa vam javljam.

9. Jednostavno, za ovih nekoliko meseci može se reći za Agija i Zokija da su kao stanlio i olio, nerazdvojni uvek.

Prijavljujem se kao Rezerva ako neko od ove dvojce neće da dođe. Doša' bih da vas gledam, ali lektira mora da se čita.

Bilo bi super da ako se javi njih 6 do petka da u subotu svi oko 8 uveče budu na fejsu
    Da džoni (kapiten) osmisli strategiju i formaciju u kojoj ćete igrati.

10. Vajtaro, ubačen si u spisak. Taktika nije potrebna jer je poznat stil igre koji ja najviše cenim. Odbrana je majka. Lako je posle sa napadom.

11. Nešto ja čisto sumnjam da ćemo mi više bilo šta organizovati ovde. Par ljudi samo obiđe tamo i to je to.

12. Agilares jel nema ni promil šanse da dodješ? Aj iscimaj se nekako ako možeš na sat-dva, mnogo smo slabi bez tebe..

13. Nema, nisam u dgra.

14. Мислим да бих могао да дођем, међутим, с обзиром ДА САМ ПОСТО УЈАК јуче, имаћу разних обавеза за викенд и јбг, не могу да кажем са сигурношћу да ћу моћи да дођем.

Недеља у 19? Је л' то коначан термин?

15. ајд следеће неђеље у недељу, биће више људи, осећам 8)

16. Leprikone, u subotu je drugi drugog, ako na to aludiraš...

17. E pa možda je i bolje sledeće nedelje da dodjemo svi a i zbog kinte, visok je datum..

18. Tad mi je rođendan (ta gorepomenuta subota). 'Bem ti link, Dože.

19. Agilares izvini, nisam te prepoznao ;-)))))))))

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.