Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jeste Enemi. I čestitam usput.
Ajde do petka da sastavimo ko može.
Za mene ostaje i dalje isto kao što je bilo za subotu, ako mogu zbog posla dolazim.
Je l' se igra na betonu u nedelju i ako vam zafali igrač za taj balon, mogu ja ali napominjem da mogu da istrčim najviše 5 minuta.
пази, чим се поменуо дан педера, одма се манча пријављује, прц...
а јеби га, онда другом приликом, тек сам од следеће неђеље у сирбистану
Šta kurac dan pedera.
Dolazim u nedelju.
Revidiramo spisak zbog promene termina. Opet su mi potrebne potvrde, jer termin, nedelja u 19:00 je već rezervisan. Priča ostaje ista 2000 dinara našu ekipu ispada termin, balon ostaje isti.
Do petka mora da se skupi 7, 8 ljudi.
1. Ja
2. Drti Dvorf
3. Arlovski
4. Vajt
5. Školjkaboj
6. Mančester
7. Grifin
8. Benisijo
Možda: Gonzo, Zoki Munja
AJMO LJUDI JAVLJAJTE SE
Jebo te patak Kure, pa pogledaj malo iznad tvog posta. Napisao sam da ako budem mogao zbog šljake dolazim. Saznaću najkasnije u subotu.
Znam gonzo, stavio sam sigurne ljude za sada.
Inače Ela mi je poklonila loptu pa je krstimo u nedelju.
Ova lopta.
http://www.intersport.rs/website/var/tmp/thumb_2782__lightbox.jpeg
Izgleda ništa bez devojaka :) Meni Marija za rođendan rukavice golmanske, tebi Ela loptu.
Kakvu podršku imamo od devojaka leptijebem. Ali dobro, od proleća su devojke fudbalera lololo
Nadam se da ovim ističeš kako smo mi glupi, a da one nisu sponzoruše i manekenke lololo
Džet set Gonzales. Džet set lololo
Ću da izađem na TV???
Ako ćemo da opičimo neki ozbiljan fudbal protiv ovih likova Džoni i ja bi trebalo da igramo kao štoperi, ni ta uloga mi nije strana. :D
Ajd' ovde da postujem jer se slabo ulazi na AFK Vukajlija.
Iako nikad nisam bio kod Vas na all star fudbalu, a vidim da se to lepo razvilo i da ste i osnovali amaterski klub, mislio sam da ako neko od Vas hoće zakaže prijateljsku sa klubom Borac iz Zemuna. Oni igraju ovde u Zemunu iza škole Sutjeske, teren im je govno i igraju u 3 Beogradskoj ligi(grupa B).
http://www.fsb.org.rs/3-beogradska-liga-1?file=treca_beogradska_b_nova.l98
Kao što se vidi iz linka ekipa je go kurac i služi za bušenje, a igrači treniraju po parkićima i balonima.
Ako nekog zanima ja ću da pitam onog njihovog "trenera" pa da vidimo dal tu može nešto da bude.
Pozz od Bolta! Javite mi u privatne poruke
још се нисмо основали...
pa dobro al igrali ste jednu tekmu
Alo bre javljajte se! Fejz, David, Cavez, Deki, Bvdlga, Reme,Marvel... Javljajte što ne dolazite, nemoste picke, iscimajte se da jebemo platoa. Ovaj potvrdjeni tim je jako slab, treba bar dvoje od gore navedenih da bi to ličilo na nešto.
Ja sam uvredjen i necu da igram sad.