Vukajlija Ol Star fudbal

1. i da vam troši cigare dok igrate fudbal?

Pušiš? ccc

2. Odkad ti pušiš nesretniče?

3. Odskora ali planiram da prestanem uskoro lolol.

4. To je optimizam! Nikad ne bi mogao da prestaneš da nisi počeo...

5. Hahah, nego ozb, jes' da ponovo imam rođendan u subotu i da ponovo neću biti ni za kurac ali došao bih.

6. koji ćeš nam kurac realno lolololo

7. Па да, он је хтео да батали пушење, ал му се сувише свидело па је решио да батали пљуге. хњо хњо хњо

8. E, a mislim da je okidač bilo to što te je Arlovski prestigao na rangu.

9. E sad, pošto se igra u subotu za Stojnik, a ja moram nekad proslaviti i rođendan, otpadam u nedelju. Ionako vas je dovoljno :)

Hugočavez, kontaktiran si na Fejzbuku!

10. Ko je mene prestigao? Niko mene nije prestigao... JA PRESTIGEm!

11. koji ćeš nam kurac realno lolololo

Ok Deki.

12. Ok Deki.

Šalamala :P aj đido viš da Agi ne može.

13. Па да, он је хтео да батали пушење, ал му се сувише свидело па је решио да батали пљуге. хњо хњо хњо

To je to lololol, ne posećuje mi Deki profil na Fejzbuku.

14. Ne posećujem. Što? Šta ima da se vidi?

15. Kavr slika lolol. Enjemi nakupio lepe lajkove na komentar, a i ja sam mu lepo namestio vala.

16. Bgateee lol jebeni

17. Džoni, dodaj hugocaveza za subotu. On ima i svoje vozilo, tako da smo makinama već pokriveni.

18. Па кад сам много духовит, скроз сам духовит, хехехехех.

19. Svidja mi se teren heroja, mislim da cu nastaviti golgeterski niz... Javljam cim saznam da li mogu ici, ali mislim da je 60-40 da idem...

20. Hocemo li uzimati one umbro kope, pa da se nafatiramo i lopti? Cini mi se da su 4400 rsd

Inace, malo pre (3:30) me zove ortak, nekad iz jajinaca (danas rezident zemuna) mortus pijan, kaze gusti mu se ne javlja, pa mene da smara. Porucio mi da sedi i cirka sa igracima Heroja za koji je nekad i sam igrao, i da oni misle da ce biti gusto... :D

Usrale se picke jajinacke! :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.