Marvelje, Enemi stavljeni ste na spisak za Stojnik.
Kod mene je iz sata u sat situacija sve gora. Izgleda da ne idem nigde, ali da ću morati da dođem na posao u subotu. Jebiga.
Mada možda se za balon promenila situacija, ali makar to ću moći. Za sada ću sebe staviti na spisak za balon pa ću menjati ako bude promene.
Ljudi javljajte se, da apdejtujem spisak.
Ljudi, svakako kolima idem ja, ide i Hugočavez. Hajde da vidimo sutra da se skontamo ko će sa kim. Kul bi bilo za gorivo da se uleti sa po 100 kinti, jer je ovo duplo, ako ne i više, bliže nego Stojnik. Nema potrebe da uprežemo tri vozila.
Marvelj, razmisli još jednom da li ćeš da se registruješ za klub, jer ako definitivno nećeš, onda si sutra samo posmatrač :)
Ja bih voleo da nas što više sutra zaigra, ali bojim se da će neko premalo igrati, ako nas se skupi više od 10 komada, jer navodno će biti tamo i par Stojničana. Ipak, možda bi valjalo da svi budu u pripravnosti. Ne znam, nisam pametan :)
Agilni ja ću morati izgleda da otpadnem. Probao sam da nekome uzmem kopačke, ali nisam imao sreće, a ne mili mi se baš da u patikama sa Ade budem na travi jer bih se pre ili kasnije izlomio ko pička. Neću moći da se krećem ko čovek jer kapširam da će biti klizavo u takvim patikama.
Spisak za mali fudbal:
http://www.vetrenjaca.co.rs/images/balon7.jpg
02. Arlovski
03. Grifin
04. Školjkaboj
05. Zoki Munja
06. Enemi
07. Neamnadimak
08. Mančester
09. Ja
Nedelja, 19:00, balon "Foot" - jebanje platana.
Spisak za Stojnik:
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/c109.40.502.502/s160x160/74798_169490096412458_5283063_n.jpg
02. Fejz
03. Gonzo
04. Zoki Munja
05. Neamnadimak
06. David
07. Rakocije
08. Hugočavez
09. Bvdlga
10. Arlovski
11. Enemi
12. Marvelj
Javljajte se ko ide i podsećajte me da dodajem ili skidam sa spiska.
ima l neko kope na zajam, 43 broj? vracam u istom, cak i boljem stanju. posto ja cak ni patike za dbalfu neam, igram u nekim obicnim cajniz
Jbt, do jaja, ovo moze pesaka da se ode koliko je blizu...
Буквално. Јебте се ви, ја ћу да играм за ФК Херој. лололо
Ua Enemi picko prodana lololo
KOliko sam skapirao, ovi su ovaj HEROJ POLET, tako da ce ima razlika sa -4 otici na -7!!!!
http://www.fsb.org.rs/3-beogradska-liga-0?file=treca_beogradska_a_nova.l98
ЈЕБАЋЕМО.СЕВОЈНО!
Gde je taj teren, jel vam treba još igrača, u formi sam malo pa ono
jebote, znam ovu ligu, ovde igra Cecin Obilić lolo
торима ако играмо у јајинцима, јебеш кола, жемо и бусом лоло
мислим да нас је 10 за сад, тако да је то два аута кнап. мада ја нем појма, види са главнима
Ako nema mesta, nek se javi neko sa nbg didemo zajedno i držimo se za ruke :yolo:
alo clobo, u novi sad da dovedes ekipu da te deru lale ti jano bre
Ja bih mogao kolima.. Idem sa Tasa, pa ko mi je usput nek se javi da se dogovorimo.
Ili cemo opet onu varijantu kod pumpe na komandi..?
Faiil f-je mozga u 5 izjutra.. Ja vodim gustog i navijace.. Videcu koliko ih je pa obavestavam za eventualni br slobodnih mesta...
Obavesti Rakocije.
Marvelje, Enemi stavljeni ste na spisak za Stojnik.
Kod mene je iz sata u sat situacija sve gora. Izgleda da ne idem nigde, ali da ću morati da dođem na posao u subotu. Jebiga.
Mada možda se za balon promenila situacija, ali makar to ću moći. Za sada ću sebe staviti na spisak za balon pa ću menjati ako bude promene.
Ljudi javljajte se, da apdejtujem spisak.
https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=30e225e2f38e70a400fc6737db7c898f&mid=mid.1359647781779%3Ac673767b3ff897bd81&hash=AQBcw69-D4mzu6gk
Što ste se ulenjili danas? Slika sa priprema.. Da ih malo razgazim... lololo :P
Ljudi, svakako kolima idem ja, ide i Hugočavez. Hajde da vidimo sutra da se skontamo ko će sa kim. Kul bi bilo za gorivo da se uleti sa po 100 kinti, jer je ovo duplo, ako ne i više, bliže nego Stojnik. Nema potrebe da uprežemo tri vozila.
Marvelj, razmisli još jednom da li ćeš da se registruješ za klub, jer ako definitivno nećeš, onda si sutra samo posmatrač :)
Ja bih voleo da nas što više sutra zaigra, ali bojim se da će neko premalo igrati, ako nas se skupi više od 10 komada, jer navodno će biti tamo i par Stojničana. Ipak, možda bi valjalo da svi budu u pripravnosti. Ne znam, nisam pametan :)
Agilni ja ću morati izgleda da otpadnem. Probao sam da nekome uzmem kopačke, ali nisam imao sreće, a ne mili mi se baš da u patikama sa Ade budem na travi jer bih se pre ili kasnije izlomio ko pička. Neću moći da se krećem ko čovek jer kapširam da će biti klizavo u takvim patikama.
Ma branićeš, boli te paja. Neće biti problem, jer iako je trava klizava, blato je tamo gde ti stojiš.
Hahaha al' me uteši