Vukajlija Ol Star fudbal

1. Spisak za mali fudbal (fali još jedan)
    http://www.vetrenjaca.co.rs/images/balon7.jpg

01. Deki
    02. Arlovski
    03. Grifin
    04. Školjkaboj
    05. Zoki Munja
    06. Enemi
    07. Mančester

Nedelja, 19:00, balon "Foot" - jebanje platana.

Spisak za Stojnik:
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-prn1/c109.40.502.502/s160x160/74798_169490096412458_5283063_n.jpg

01. Agilni
    02. Fejz
    03. Gonzo
    04. Zoki Munja
    05. Neamnadimak
    06. David
    07. Rakocije
    08. Hugočavez
    09. Bvdlga
    10. Arlovski
    11. Enemi
    12. Marvelj

Javljajte se ko ide i podsećajte me da dodajem ili skidam sa spiska.

EDITA: Prošli put sam greškom poneo majicu sa dugim rukavima, crna, na njoj piše Koka Kola. Neka se javi vlasnik da se dogovorimo o razmeni.

2. Javite mi na pvt kad i gde se nalazimo, nisam tu veceras! CMOK

3. Ljudi, otkazao je Hugočavez, ima nekih problema s leđima. Znači, sada nas je 11, a dvoja kola.

Marvelj, šta si ti odlučio? Planiraš li da se registruješ, ili ne?

4. Znaći jebali smo ježa za prevoz.

5. Pa zavisi. Ne pitam slučajno ovo Marvelja, jer bi pošteno bilo da idemo da igramo mi koji smo se registrovali.

6. Агиларес срећна рођендан пре свега! х)))
    Могу и ја неког да покупим на трошарини нпр.

А може до тамо и бусом да се стигне, иде 400 и нешто до тамо сигурно, то је пар станица само.

7. AGI SREĆAN ROĐENDAN!

8. AGI SREĆAN ROĐENDAN!

9. Hepi 21. rođendan i srećno punoletstvo (po američkim, tj. naprednim i modernim zakonima) precedniku kluba Agilaresu i da sutra preore teren protiv Heroja :)

10. Људи, са каквом лоптом играте по полигону?
    Треба ми нека да није прескупа али исто тако да није смеће, да не попуцају конци одма'...?

11. Vidi ga ovaj, dolazi na temu, a ne čestita Agiju rođendan, mršte!

12. Е, агилни, сто година :)
    Нисам ни чита' што пише :Д

13. брате питај оног што ваља лопте у радњи шта је за бетон а да се не распадне, пошто многи купе до јаја лпопту, ал се испостави да је за траву, па се брзо распадне.

едит: пази овако, ако идемо 6 људи и ако нас стартује мурија само возач плаћа, ја сам за то ако већ немамо троја кола да ако нас увате да се сви исталимо за казну возачу.

едит: и срећан ти рођендан брате.

14. otpadam iz price za mali dbalfu za nedelju. jeiga, uzasan sam sa kintom... i to je jedini problem. ako dodje do promene javljam, ali bolje da me ne racunate. izvinjavam se sto tek sad javljam

15. http://www.youtube.com/watch?v=OYgtifC9tdk

Doš'o je i taj dan! Ne znam za vas ostale, al ja se isprimao!

Agilni, srećan rođ i ovde!

16. Агиларес срећан рођендан торимааааа. Желим ти срећу и ДА ЈЕБЕМО СЕВОЈНООООО!!!!!

17. Agi srecan rodjendan, ziv bija!!!

18. Srećan rođendan Agilares i da jebeš Sevojno i Tromzoa, a spremio sam ti poklon koji simbolizuje nekoga ko je već ta dva tima jeb'o lololo

Inače pun izveštaj iz Jajinaca, kao i nadam se par slika, biće ovde popodne.

19. Nadimak izbacio sam te sa spiska.

Ljudi, ajde još makar jedan neka se javi za mali fudbal u nedelju. Taman će da bude.
    Spisak za mali fudbal (fali još jedan)
    http://www.vetrenjaca.co.rs/images/balon7.jpg

01. Deki
    02. Grifin
    03. Školjkaboj
    04. Zoki Munja
    05. Enemi
    06. Mančester

Nedelja, 19:00, balon "Foot" - jebanje platana.

20. Enemi, ako ti ides kolima, mogu ja da se iscimam do tebe... Jel onda ima mesta za sve? Imamo dovoljno kola? Agi i Rakocije voze koliko sam skapirao...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.