Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja nema šanse da stignem sutra u balon. Jbg.

2. Ljudi, hvala za čestitke. Vidimo se :)

3. Jebote, 'ladno nas nema osmorica. Aj neka neko zove Davidova ili bilo jebeno koga.

4. Izgleda da ćemo morati da otkažemo balon. Verujem da neće biti dovoljno ljudi do sutra. Neko će takođe otkazati sigurno. Ajde ostaviću još spisak ali obratite pažnju na temi, sutra ću do dva, tri popodne objaviti da li sam zvao Gustog da nam otkaže taj termin.

Spisak za mali fudbal (sve kraći i kraći)
    http://www.vetrenjaca.co.rs/images/balon7.jpg

01. Deki
    02. Grifin
    03. Školjkaboj
    04. Zoki Munja
    05. Enemi
    06. Mančester
    07. Vajt
    08. Benisijo

Nedelja, 19:00, balon "Foot".

5. Nadimak platićemo mi balon za tebe, verujem da nije problem, samo za prevoz će ti trebati kinta.

EDIT: A i to može da se refundira naknadno lol.

6. Nadimak javi se da li ti odgovara ovo što je Manča napisao. Ne bih voleo da otkazujemo ovaj termin, jer balon je dobar, nije skupo mnogo, a nije ni kasno termin. Idealno je, a ako se jednom otkaže, ode termin.

7. Agi srećan rođ buraz!! Ja imam neke trke po gradu danas, jbg. Ko'ko dajete za taj lunbalon?

8. Između 250 i 300 kinti. Je l' dolaziš, da te mećem na spisak?

9. Ako vam fali jedan golman... ;)
    Ja sma uvek za.

Ali, šta ako opet fejlujem.

10. Ali, šta ako opet fejlujem.

Nisi ti fejlovao nego svi mi.

Je l' da te stavljam na spisak?

11. Ako nadimak neće, da.

12. Šta je radio Stojnik? nema još vesti na sportalu...

13. Ništa još ne rekoše? Zvaću Agija uskoro.
    Je l' igraš ti fudbal sutra u balonu Deki?

14. Evo kratak riport iz znojem okupane svlačionice jajceta:
    1. 6:0
    2. 2:1
    3. 2:0

15. Šta ste igrali 3 utakmice?

16. Benisijo takođe dolazi u balon, tako da će biti ljudi.

Nego Benisijo, je l' tvoja majica sa dugim rukavima, crna, koka-kola piše na njoj?

17. Не.
    ЕДИТ: Аги, да си жив и здрав! И мојој мајци је данас рођендан.

18. Čija li je to majica? Greškom sam je poneo.

PS: Srećan rođendan svima kojima je danas rođendan .)

19. Јебали смо Хероја!
    Дупетом у курац! ололо

Е а који је то балон? Код звездиног стадиона?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.