U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Bravo Fejzaro za sliku, odlicna je i postovanjem nje igra nam se moze unaprediti za 300%.
Fejsara ima pravo. Ko hoće da trenira, ima ovde ispred moje zgrade pravi teren na izvol'te. Samo donesite lopte i kope.
Bravo Fejzaro za sliku, odlicna je i postovanjem nje igra nam se moze unaprediti za 300%.
Torima, jel si ironican il si ozbiljan? :)
Ne keve mi!
Al to opet ne bi bilo dovoljno da jebemo Heroja! Daleko od taga da sam ja neki pesimista ili nisam u fazonu da volim da pobedim - volim vise nego leba da jedem al oni su dosta bolji. :P Al u nasoj ligi cemo jebati svima keve! Samo da poradimo na postavci i kondiciji...
па само толико, и да се скупимо јеби га некад на некој пољани, ево, имамо три лопте моја џонијева декијева, тамад довољно да се одради чак и шутерски тренинг. скупимо се пар пута, одрадимо пар тренинга, и онда изазовемо ове блајвагине, да одиграмо ми са сајта самостално једну. кондиција самостално, ја почињем да радим ускоро, ортак има онај бајс па а и трчим с њим од следеће недеље
Ovo sa velikim fudbalom nešto ozbiljno? Pitam pošto vidim da imate i trenera pa me zanima da l' treba da se nosi neka lična karta nešto? Pošto ako budem odlučio da se prijavim za veliki i ako vi pustite dete od 17g koje je da naglasim treniralo fudbal 5g lolo
e sad problem je što se ja ni sa mojim klubom nisam završio, ja sam praktinčno i dalje član kluba pošto nisam uzeo ispisnicu.
Ali ja se svakako prijavljujem za mali pa ako se ostali slažu ja dolazim ove nedelje :)
Тај дуел са Рогачом нам је био и најбољи, кад би овај пут били мало организованији било би до јаја.
Jeste Rajo ozbiljno, ali mogu da igraju samo registrovani igrači. Prošao je rok za registraciju jebiga, ali hoćeš da igraš u nedelju u balonu?
Ponovo počinje pravljanje spiskova za Stojnik i Balon.
Do petka treba da se zna konačan spisak za obe utakmice.
Ovog puta se igra isti dan, tako da niko neće moći da igra obe utakmice.
Nedelja 10.02.2013.
01. Mančester
02. Gonzo
03. Drug Raja
01. Johnny Kurajber
02. Rakocije
03. David
04. Agilni
05. Fejs
06. Arlovski TATIC
Jebaćemo Gonzo i ja Platane, opušteno lolol.
Ako grune neki sneg, a najavljuju, ja u Stojnik vozilom ne mogu. Daklem, još su ovi spiskovi podložni promenama :)
Pošto se niko nije oglasio da mu smetaju moje godine stavljaj i mene na spisak za balon.
Nedelja u 19h. Jel tako?
Opušteno bre za godine. U balon i na beton uvek možeš, ali za registraciju za FK Stojnik je kasno za ovu sezonu, jer si već pikao za druge klubove.
Ниси једини са тим годинама, а нисмо ни ми бре толико матори сви... Сем Агилног, он је пре неки дан напунио 21.
Ček, koliko godina imaš lolol?
EDIT: Vidim sad 17, a reci ti meni je l' si napunio 17 ove godine, i ako nisi kada puniš 18 lolol?
Moram da znam da li sam najmlađi i dalje. :(
Za mesec dana punim 17 ako računamo da je april sledeći mesec Llololo
Mančo, klikneš na ime autora, pa imaš opciju gore desno "Pošalji privatnu poruku".
Onda ću morati da odem do kluba da bih uzeo ispisnicu da se pripremim za sledeću sezonu
Ja čuo da je Kurajber ženjen pa utripovao da nema mladjih od 25 lololo
Ne praktikujem pvtove. :O
EDIT: Ma kakvi, ja sam sa nepunih 18 među starijima.