Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma samo ispucavajte što dalje od gola i šaljite napadačima loptu u bunar.

2. LJUDI EVO GA GAZDA, DELI NAGRADE, ZNACI IMA KINTU! AE DA MU TRAZIMO DA SPONZORISE KLUB!!! OZBILJAN SAM! DEKI SE PRVI SETIO DA BUDEM ISKREN!

3. Зар се ти ниси обесио?

4. Ćao svima moje ime je Deki i volim duge šetnje po mesečini do frižidera i interesuje me da li bi mi neko posle2 godine obitavanja na sajtu kobjasnio kako da linkujem post sa foruma?
    Udovoljite mi dobri ljudi i pomozite ubogoj lobanji.

5. Кликни на ово "пре толико и толико", и онда прекопирај линк из бара горе тамо где хоћеш.

6. Hahahahh Deki kobjasn.

7. Деки, шта мутиш? Знам да нешто мутиш, само ме занима шта...? лолололо

8. LJUDEI, OĆEMOL DA AGITUJEMO ZA AFK VUKAJLIJA?! DIS IZ AUR ČENS! ja sum već napisao tamo, al mora neko uticajniji
    enemi, nisam se još obesio, morao sam da bacim još novca na rulet. saću, uskoro, mojne da brineš

9. Oće Remac da tepa ko spemuje takoda ništa od šeika za sad. Ništa ne mutim ;-)

10. Ne možemo tek tako da agitujemo. Treba to ozbiljno odraditi.

11. Ja mislim da vama za taj fudbal fali samo 11 igrača koji znaju da igraju

12. Пјер?! ИЦ АЛАЈВ!

13. Svratio samo malo posle pritisaka moje fan baze iz Ostružnice

14. Па каже... (Гласом Тозовца)
    Остружницеее село равно
    даде нама фејза прекаљенооог
    прекаљеног, од алкохола одваљено (трилер) ооо ОО оо ог.

15. где да агитујемо?

едит: боље не на теми, него мало личније.

16. деси пјер бооојаа оле пјер бојааа але але але пјер боја лоло

17. Zašto si prestao da pišeš, Pjer Boja? Bio si do jaja autor, danas je malo takvih. Kad si nestao, pojaviše se raznorazni, fazon Gusti Sok i tako neki, sve po šablonu pišu.

18. hahahah nAgi, nAgi...kakav si šmeker lolo

19. Pazi Pjer Boja se vrn'o lololo

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.