Vukajlija Ol Star fudbal

1. Аман биће срање време...

2. Plavi tigrovi nisu tropske životinje!!!!

3. Opet se prave spiskovi za oba događaja:
    Ajde prijavljujte se.

SPISAK ZA BALON

01. Ninčilo
    02. Drug Raja
    03. Slepi Tuljan
    04. Kačamak
    05. školjkaboj
    06. Mančester

SPISAK ZA STOJNIK

01. Džoni
    02. Deki
    03. Agilni
    04. Fejs
    05. Arlovski

NAPOMENA: Ko nije registrovan za Stojnik, a želi da igra, može da ponese papire za registraciju.

4. Enemi je l' ideš ti na neko od ova dva mesta?

Dože mog'o bi makar u balon u nedelju?

5. Ишао бих ја и на једно и на друго место. х)
    Ал водимо јаку екипу за Рогачу, ал опет биће шит време... Ах одлуке, одлуке...

6. Džoni, ne mogu sad. Matora drtina, vučem povredu prepone (desna noga), a muči me zadnja loža leve, pa jedva izguram i svoja 3 termina nedeljno :-)))))))))
    Biće valjda neka Ada na proleće...bar pivo ako ništa drugo, ili eventualno da budem numero uno, da se tako duhovito izrazim.

EDIT: Kupi zimske gume Enemi, Enemi, Enemi, računaju na te tigrovi, tigrovi, tigrovi!

7. Biraj Enemi, mada možda je bolje da ideš sa nama u Stojnik.

Dobro dože sabićemo koje pivce na betonu, biće vala fudbala celo proleće i leto :)

8. E Džoni prijavio sam se za fudbal bio lolol.

9. Kakva jebacka ekipa za balon!
    Karacemo platane!!!

10. Hajde još neko za Stojnik! Premalo nas je bre!

11. Добро, ајде, за балон имамо голмана, двојицу да знају да поведу лопту, једног који као нешто зна, једног солидног и једног оперисаног од фудбала. :Д

12. Unapred žalim ovog koji kao nešto zna ;-)))))))))

13. Само ћемо рећи да је јак у дуелу и посједује изузетну мишићну масу. ЈОЛО

14. Pi bre, 3 meseca pokušavam da dobijem 5000+ na tiketu, da mogu da dodjem makar na jedan termin, al' ne ide. Nema veze, uskoro će se prešaltamo napolje opet!

15. Ninka, reci mi da sam solidan lololol.

16. Хахаха ма какви. :Д Зар се не препознајеш у горе датом опису? :Д

17. Nisam valjda operisan baš, ne znam da povedem loptu baš, znam kao nešto, što bi značilo da si bio sarkastičan kad si rekao da ima izuzetnu mišićnu masu i da je jak u duelu lol. Dakle, znam kao nešto lolol?

18. МАНЧО УКЉУЧИО МОЗАК ОПААААААА!

:)

19. Ja mozda idem u Stojnik, javicu u petak, ili subotu... Imam utakmicu u nedelju, pa zavisi da li cu igrati ili ne. Ako ne igram i zena aminuje,idem. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.